Eman2208 Odesláno 28. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2013 Ja jsem to zkousel podle nejakeho navodu na internetu a nedalo se to jist. Ale zkusim jeste jednou podle tohoto receptu.Já to tak dělal loni celé léto, jednou za měsíc a fakt výborný...jako příloha, jen tak, nebo třeba je z toho výborná polífka. Trošku je to cítit, jak to je doma, ale to se dá přežít. Fakt doporučuji a není to žádnej šizunk, je to od korejského korejce, který to dělal i v našich podmínkách a chutnalo to stejně jako to moje :-).
zid Odesláno 29. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2013 Poradíte, kam v Praze v centru na tatarák? Ze svíčkové, ne z zadního jak to někde dělaj
kubson Odesláno 29. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2013 Poradíte, kam v Praze v centru na tatarák? Ze svíčkové, ne z zadního jak to někde dělaj čestr
flivver Odesláno 1. května 2013 Nahlásit Odesláno 1. května 2013 ? prosolit všechny listy ? hrnkem soli (já používám 2 dcl hrnek) ? nechat to stát 1 až 1,5 hodiny (pusti vodu) pak vymačkat vodu z listí Iba vodu vymačkáš, alebo aj prepláchneš od soli?
Andrew Odesláno 1. května 2013 Nahlásit Odesláno 1. května 2013 Publikováno 17.říjen.2012 - 13:47Já dělávám takto a má veliký úspěch...Kamarád si dovezl recept z Koree a udělal to, naprostá lahůdka pro toho, kdo se nebojí experimentů.Je to snadné a hlavně výborné. Tam to prý jedí imrvére, prý je to zdravé a dodává to sílu... já to jím tedy jen proto, že mi to chutná.Se svolením kamarád dávám recept na vyzkoušení a foto pro inspiraci.... Tak jsem to zkusil a asi jsem udělal pár chyb - přestože jsem dodržel poměry, tak sojovky bylo IMHO moc (ta marináda mi zbyla)- rýži jsem mohl vařit trošku déle, nakonec jsem ji musel v pytlíku rozmlátit paličkou na maso, protože vidličkou to nešlo a tak jako tak, sice nevím co se s tím v průběhu těch dnů stane, ale teď je to neskutečně slané, což asi není v pořádku
Návštěvník Radius Odesláno 2. května 2013 Nahlásit Odesláno 2. května 2013 Včera 1.4 Kg filet norského lososa, 2x mořský vlk a 2x pražma - fotoseriál Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
OndraPod Odesláno 4. května 2013 Nahlásit Odesláno 4. května 2013 Ahoj, nevedel by nekdo jak se jmenuje takova ta typicka sladka(a paliva) omacka co pouzivaji vietnamci/cinani ve vetsine svych jidel?Pripadne kdyby nekdo vedel kde se to da koupit, diky O.
gandalf Odesláno 4. května 2013 Nahlásit Odesláno 4. května 2013 Tady si nevybereš? http://www.asiafood.cz/lang-cs/86-cili-omacky-pasty
Andrew Odesláno 4. května 2013 Nahlásit Odesláno 4. května 2013 Tak jsem to zkusil a asi jsem udělal pár chyb - přestože jsem dodržel poměry, tak sojovky bylo IMHO moc (ta marináda mi zbyla)- rýži jsem mohl vařit trošku déle, nakonec jsem ji musel v pytlíku rozmlátit paličkou na maso, protože vidličkou to nešlo a tak jako tak, sice nevím co se s tím v průběhu těch dnů stane, ale teď je to neskutečně slané, což asi není v pořádku Tak dnes jsem to vyzkoušel a zvláštní poměr dobré chuti a slanosti - teď je mi z toho ještě nějak na nic
Návštěvník Kamil Odesláno 4. května 2013 Nahlásit Odesláno 4. května 2013 Koupeno dnes v tržnici SAPA v obchodě Tamdu Food. Pak podám report. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
OndraPod Odesláno 4. května 2013 Nahlásit Odesláno 4. května 2013 Tady si nevybereš? http://www.asiafood.cz/lang-cs/86-cili-omacky-pastyUrcite jo, diky za odkaz
Micey Odesláno 4. května 2013 Nahlásit Odesláno 4. května 2013 (upraveno) Koupeno dnes v tržnici SAPA v obchodě Tamdu Food. Pak podám report.Todleto jsem si onehdá pořídil tuším na Evropský u Korejců. Z těch kupovanejch (vyzkoušel jsem tady tak 3,4) mi přijde asi nejlepší, ale oproti domácímu je to furt dost rozdíl. Upraveno 4. května 2013 uživatelem Micey
El Nano Odesláno 4. května 2013 Nahlásit Odesláno 4. května 2013 S těma tvarůžkama přidám něco. Nakrájet je na kostičky, posypat cibulí, zalít trochou piva, navrch plátek másla a na chvíli to dát do mikrovlnky. K tomu čerstvý chleba a plzničku a je to.
Andrew Odesláno 4. května 2013 Nahlásit Odesláno 4. května 2013 (upraveno) Bůček, do ráje krůček. Já teda vařím minimálně, ale mám skvělý a jednoduchý recept na úpravu tvarůžek: Tvarůžky nakrájet na kostičky, dát do misky, která se dá dobře zavřít-utěsnit. Zalít něčím, co má hodně CO2 tak ať jsou všechny kousky ponořené, já používám Magnesii. Zadeklovat a nechat 24 hodin v pokojové teplotě odstát. Pak jen slijete vodu. Získáte velmi jemnou sýrovou záležitost na chleba. Samozřejmost je pravé máslo, cibulka a mletá paprika. Snad někomu udělám radost. Má to takovej slušnej název a už to tady tuším bylo, i když v menší obměně http://bruxy.regnet.cz/kunda/ Upraveno 4. května 2013 uživatelem Andrew
Ondrej71 Odesláno 5. května 2013 Nahlásit Odesláno 5. května 2013 Zkoušel jsem tvaruzky naložit do slunečnicoveho oleje, Troška cibule a par kozich rohu- za 3 dny vynikající :-)
pebe Odesláno 5. května 2013 Nahlásit Odesláno 5. května 2013 dnes jsme pekli roštěnou, se šťouchanýma bramborama Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ondrej71 Odesláno 5. května 2013 Nahlásit Odesláno 5. května 2013 dnes jsme pekli roštěnou, se šťouchanýma bramboramaHoodne pekny. :-)
Bob Odesláno 6. května 2013 Nahlásit Odesláno 6. května 2013 Tak chrest uz je oloupany Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ochuceny soli, peprem, sunkou, susenymi rajcatky a samozrejme maslem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A sup s nim na 180 do trouby na cca 30 - 40 minut Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Na zaver doladime mozzarellou a sedlcanskym pepinem - aby to nebylo zase moc dietni :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Zapeceme jeste tak 10 minut Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A je to!! Dobrou chut. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bob Odesláno 10. května 2013 Nahlásit Odesláno 10. května 2013 Tak si to sam UPnu :-) Panenka, zeleny chrest, brambory s pazitkou, fotka nic moc, ale chutnalo to bajecne Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
montemar Odesláno 10. května 2013 Nahlásit Odesláno 10. května 2013 (upraveno) umim si to "ochutnat" i z fotky... miluju chrest... na vsechny zpusoby.. bravo.. edt.: .. koupil jsem pred par dny cerstvy artycoky v mákru, ale nikdy jsem je zatim nevaril,( vzdy jsem pouzival konzervovane ), a nez jsem zjistil, co s nima, tak totalne zmekly, tak jsem je radsi vyhodil... gandalfe, ty nevis? Upraveno 10. května 2013 uživatelem montemar
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se