Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum


Doporučené příspěvky

učinil jsem pokus o hovězí polivku (chcete-li consommé)

 

oháňku na pekáč

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

upect

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

maso vyndat a zbaštit s křenem hořčicí a chlebem

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

přecedit a nechat vychladnout

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

pulkila mletýho a sníh ze čtyr bílků smíchat a hodit do hrnce k vývaru

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

a pomalu míchat až do varu

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

za hodinu a půl opatrně naběračkou nabrat vývar

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

a přes plátno přecedit

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

 

bohužel fotografii polívky s játroknedly a nově z lehka povařenou zeleninou vám nepostnu, pač jsem to nestihl vyfotit... :oD

Upraveno uživatelem JPS
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no ono se do polívky žádný maso ani nevrátí...

To mletý s bílkem se tam dává na vyčištění a zesílení toho vývaru.

 

edit: ...a ano! Zlej kuchař to dělal takhle... :)

Upraveno uživatelem JPS
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky mě to bylo líto vyhodit. Zlej kuchař asi dá čoklíkům...

 

Přidal jsem k tomu druhou půlku toho mletýho a udělal jsem z toho takovou směs na topinky (cibule, feferonky, paprika, pepř...).

V podstatě je z toho jídlo na tři dni. Vařil jsem to v po a maso jsme dojídali včera...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A pak se lidi divi v restauraci proc stoji polivka 50 a ne 15 kc ...

 

Jsem se teď v neděli řízením osudu dostal do Alcronu :-) No a polívka označená jako "Silný vývar z volské oháňky" tam stála 230,- kč. No přišlo mi to dost viď, asi proto, že jsem si neřekl o ty vedlejší produkty, ze kterých bych měl hlavní chody ještě na dva dny :clap: Pak už tu cenu lze samozřejmě pochopit :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Zmizík
Premiéra dlouho připravovaného projektu. Paní Zmizíková doslova šílí nad dokonalým mužíčkem. 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...