brett Odesláno 8. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2012 Taková modifikace španělského ptáčka :-)
Horhe Odesláno 8. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2012 Já po delší době dělal pečený bramborák, lehce modifikovaný. To se takhle vezme jedna cibul a kus lovečáku, nebo jiný uzeniny a hodí na pánev. Smíchá se to s normálním těstem na bramborák. Pekáček vymažeme sádlem a nalijeme směs ve velmi tenké vrstvě. V průběhu jednou otočíme, aby to chytlo tu správnou barvu z obou stran. Normální smaženej bramborák je samozřejmě lepší, ale z tohoto nesm.dí celej byt. (Mně to je fuk, ale žena to nesnáší)
gandalf Odesláno 8. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2012 Někdo ho dělá i kynutý. Taky to není špatný.
Jakubisko Odesláno 8. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2012 (upraveno) Někdy minulý týden jsem na Andělu ochutnal cizrnovou polévku. Od té doby mi nedala spát, až jsem si ji dnes musel uvařit Kdo jste přejedený klasických chutí polévek, doporučuji. Orientální koření tomu dodá šmrnc (kurkuma, zázvor, římský kmín). Navíc cizrna je velmi zdravá! recept Upraveno 8. ledna 2012 uživatelem Jakubisko
Horhe Odesláno 8. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2012 Někdy minulý týden jsem na Andělu ochutnal cizrnovou polévku. Od té doby mi nedala spát, až jsem si ji dnes musel uvařit Kdo jste přejedený klasických chutí polévek, doporučuji. Orientální koření tomu dodá šmrnc (kurkuma, zázvor, římský kmín). Navíc cizrna je velmi zdravá! Asi se ti nějak pomotaly linky.
honza71 Odesláno 8. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2012 Já po delší době dělal pečený bramborák, lehce modifikovaný. To se takhle vezme jedna cibul a kus lovečáku, nebo jiný uzeniny a hodí na pánev. Smíchá se to s normálním těstem na bramborák. Pekáček vymažeme sádlem a nalijeme směs ve velmi tenké vrstvě. V průběhu jednou otočíme, aby to chytlo tu správnou barvu z obou stran. Normální smaženej bramborák je samozřejmě lepší, ale z tohoto nesm.dí celej byt. (Mně to je fuk, ale žena to nesnáší) Pak si stěžuj, že máš naducaný tvářičky a velkej lalok/podbradek nebo co Ti to tuhle vadilo. Jinak bramborák je moje nejoblíbenější jídlo a to i přes skutečnost, že mám krevní skupinu 0.
Horhe Odesláno 8. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2012 Pak si stěžuj, že máš naducaný tvářičky a velkej lalok/podbradek nebo co Ti to tuhle vadilo. Jinak bramborák je moje nejoblíbenější jídlo a to i přes skutečnost, že mám krevní skupinu 0. Náhodou...,dneska jsem vytáhl ze sklepa rotoped. Už to byl docela výkon, tak jsem si říkal, že se trochu poměju
montemar Odesláno 11. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2012 v holandsku se prodává v samošce balená mořská voda... za 1 ? :-)
jartop Odesláno 11. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2012 Dnes knedlo/zelo/vepřík - Jsem se lekl, že dnes nevaříš...
Gilius Odesláno 11. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2012 Tož, nevařím denně. Ale vařím často....rád a dobrovolně
montemar Odesláno 11. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2012 mám rád jednoduchý jídla. čerstvý krevety z makra, jen 2 minuty z každý strany, k tomu ciabatta namáčená v olivovým oleji...
Horhe Odesláno 11. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2012 mám rád jednoduchý jídla. čerstvý krevety z makra, jen 2 minuty z každý strany, k tomu ciabatta namáčená v olivovým oleji... A to se jí i s těma vočičkama? Asi jsem to nikdy nejedl, nejsem moc fanda těchhle potvor z moře vytaženejch.
montemar Odesláno 11. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2012 A to se jí i s těma vočičkama? Asi jsem to nikdy nejedl, nejsem moc fanda těchhle potvor z moře vytaženejch. nene, jen oloupanej ocásek,.... vočička se na tebe jen smutně koukaj při přípravě...
Návštěvník km.kmk Odesláno 11. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2012 A to se jí i s těma vočičkama? Asi jsem to nikdy nejedl, nejsem moc fanda těchhle potvor z moře vytaženejch. vočička já rád...
Horhe Odesláno 11. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2012 nene, jen oloupanej ocásek,.... vočička se na tebe jen smutně koukaj při přípravě... Tak to jo. Ale když už ocásek, tak vepřový a uzený.
montemar Odesláno 11. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2012 Tak to jo. Ale když už ocásek, tak vepřový a uzený. to jo. ale bez toho sisalu....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se