Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum

Doporučené příspěvky

Já po delší době dělal pečený bramborák, lehce modifikovaný. To se takhle vezme jedna cibul a kus lovečáku, nebo jiný uzeniny a hodí na pánev. Smíchá se to s normálním těstem na bramborák. Pekáček vymažeme sádlem a nalijeme směs ve velmi tenké vrstvě. V průběhu jednou otočíme, aby to chytlo tu správnou barvu z obou stran. Normální smaženej bramborák je samozřejmě lepší, ale z tohoto nesm.dí celej byt. (Mně to je fuk, ale žena to nesnáší)

post-8501-066309000 1326042734.jpg

post-8501-080119800 1326042736.jpg

post-8501-047039100 1326042738.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Někdy minulý týden jsem na Andělu ochutnal cizrnovou polévku. Od té doby mi nedala spát, až jsem si ji dnes musel uvařit :D

Kdo jste přejedený klasických chutí polévek, doporučuji. Orientální koření tomu dodá šmrnc (kurkuma, zázvor, římský kmín). Navíc cizrna je velmi zdravá!

recept

post-922-018047400 1326044710.jpg

post-922-011701200 1326044714.jpg

post-922-045113700 1326044717.jpg

Upraveno uživatelem Jakubisko
Odkaz ke komentáři

Někdy minulý týden jsem na Andělu ochutnal cizrnovou polévku. Od té doby mi nedala spát, až jsem si ji dnes musel uvařit :D

Kdo jste přejedený klasických chutí polévek, doporučuji. Orientální koření tomu dodá šmrnc (kurkuma, zázvor, římský kmín). Navíc cizrna je velmi zdravá!

Asi se ti nějak pomotaly linky.
Odkaz ke komentáři

Já po delší době dělal pečený bramborák, lehce modifikovaný. To se takhle vezme jedna cibul a kus lovečáku, nebo jiný uzeniny a hodí na pánev. Smíchá se to s normálním těstem na bramborák. Pekáček vymažeme sádlem a nalijeme směs ve velmi tenké vrstvě. V průběhu jednou otočíme, aby to chytlo tu správnou barvu z obou stran. Normální smaženej bramborák je samozřejmě lepší, ale z tohoto nesm.dí celej byt. (Mně to je fuk, ale žena to nesnáší)

Pak si stěžuj, že máš naducaný tvářičky a velkej lalok/podbradek nebo co Ti to tuhle vadilo. :D

Jinak bramborák je moje nejoblíbenější jídlo a to i přes skutečnost, že mám krevní skupinu 0. ;)

Odkaz ke komentáři

Pak si stěžuj, že máš naducaný tvářičky a velkej lalok/podbradek nebo co Ti to tuhle vadilo. :D

Jinak bramborák je moje nejoblíbenější jídlo a to i přes skutečnost, že mám krevní skupinu 0. ;)

Náhodou...,dneska jsem vytáhl ze sklepa rotoped. Už to byl docela výkon, tak jsem si říkal, že se trochu poměju Posted Image
Odkaz ke komentáři

mám rád jednoduchý jídla. čerstvý krevety z makra, jen 2 minuty z každý strany, k tomu ciabatta namáčená v olivovým oleji... :angel:

A to se jí i s těma vočičkama? Asi jsem to nikdy nejedl, nejsem moc fanda těchhle potvor z moře vytaženejch.
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...