Milis Odesláno 8. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2010 Mám dotaz k místním gastrosexuálům: Potřebuju koupit elektrickej sporák a nevím, jestli indukční nebo normální elektrickej sklokeramickej. Jde mě o to, že doteď jsem vařil na plynu a potřebuju co nejrychlejší odezvu na stažení/přidání plamene. Ta indukční pitomost by se mě zamlouvala, ale nevím, jestli to nemá třeba nějakou zásadní nevýhodu. Díky. Gastromilisák. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 8. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2010 Gastromilisáku, doma sklokeramika (vyší řada) od elektroluxu s horkovzduchem a jsem spokojen a žena taky. Jen je tam zbytkové teplo, ale na druhou stranu takhle nechávám "dojít" barmabory nebo těstoviny a paráda. Odezva na stažení "plamene" je okamžitá. Gastropete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 8. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2010 Mám dotaz k místním gastrosexuálům: Potřebuju koupit elektrickej sporák a nevím, jestli indukční nebo normální elektrickej sklokeramickej. Jde mě o to, že doteď jsem vařil na plynu a potřebuju co nejrychlejší odezvu na stažení/přidání plamene. Ta indukční pitomost by se mě zamlouvala, ale nevím, jestli to nemá třeba nějakou zásadní nevýhodu. Díky. Gastromilisák. Máme indukční desku s možností zapnout ještě nějaký "booster" - pak je to rychlejší než rychlovarná konvice, mám na to wok se dnem na rovný desky a dokáže ho to rozpálit, že se z voleje jen čoudí . Navíc to hřeje jen pod dnem hrnce, takže je jedno, když dáš malej hrníček na velkou plotnu. Za mě rozhodně indukci, jen jsme museli koupit jiný hrnce, ne všechny "nerez" na tom fungujou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 8. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2010 Mám dotaz k místním gastrosexuálům: Potřebuju koupit elektrickej sporák a nevím, jestli indukční nebo normální elektrickej sklokeramickej. Jde mě o to, že doteď jsem vařil na plynu a potřebuju co nejrychlejší odezvu na stažení/přidání plamene. Ta indukční pitomost by se mě zamlouvala, ale nevím, jestli to nemá třeba nějakou zásadní nevýhodu. Díky. Gastromilisák. slusna vecicka......http://www.pracky-lednicky.cz/elektro/varne-desky/indukcni/aeg-vitramic-67670-k-mn-skladem- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 8. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2010 (upraveno) Mate nekdo overeny zdroj masa? Neco jako je napr. tady. Nejlepe okoli Brna a Ostravy. Predem diky Upraveno 8. března 2010 uživatelem grakij Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 8. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2010 Máme indukční desku s možností zapnout ještě nějaký "booster" - pak je to rychlejší než rychlovarná konvice, mám na to wok se dnem na rovný desky a dokáže ho to rozpálit, že se z voleje jen čoudí . Navíc to hřeje jen pod dnem hrnce, takže je jedno, když dáš malej hrníček na velkou plotnu. Za mě rozhodně indukci, jen jsme museli koupit jiný hrnce, ne všechny "nerez" na tom fungujou. OK, díky - a jak je to s tou regulací? Stáhnu "plamen" a přestane to bublat? Nečekám odezvu jak u plynu, t.j. okamžitou; u elektrický plotýnky si tu odezvu taky umím tak nějak představit a tady u tý indukce to prostě přestane "vlnit", dno hrnce okamžitě chladne - t.j. ta odezva bude asi rychlejší... jo? Záleží dost na hrnci, taky asi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 8. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2010 Indukce reaguje bleskurychle, záleží na tom jak drží teplo ta která nádoba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 8. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2010 Jo, indukce reaguje hned, sklokeramika a hrnec drží chvíli teplo, ale jak to stáhneš, tak to přestane bublat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 8. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2010 No já se musím přiznat, že co jsem se odstěhoval z kolejí na byt, kde mám kuchyni, tak se mi hned žije lépe, každý týden si dělám plný kotel masa na těstoviny (podle toho talijána co řádí na primě) a dneska jsem si dělal dva steaky z pravé svíčkové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 8. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2010 No já se musím přiznat, že co jsem se odstěhoval z kolejí na byt, kde mám kuchyni, tak se mi hned žije lépe, každý týden si dělám plný kotel masa na těstoviny (podle toho talijána co řádí na primě) a dneska jsem si dělal dva steaky z pravé svíčkové Tak sup sem s recepty. Taky uz jsem na byte a mam tu dokonce troubu! Jen toho nadobi tu pro zmenu moc neni, musim zajet do Ikea a koupit si do zasoby par teflonovych panvi (pry je tam maji ted za 37Kc), nejake zapekaci misky a poradne jidelni naradi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 8. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2010 Mate nekdo overeny zdroj masa? Neco jako je napr. tady. Nejlepe okoli Brna a Ostravy. Predem diky Dělaj závoz i do Brna. Ještě jsem to nevyzkoušel ale brzo to udělám. http://e-shop.biofarma.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 8. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2010 Tak sup sem s recepty. Taky uz jsem na byte a mam tu dokonce troubu! Jen toho nadobi tu pro zmenu moc neni, musim zajet do Ikea a koupit si do zasoby par teflonovych panvi (pry je tam maji ted za 37Kc), nejake zapekaci misky a poradne jidelni naradi Áááá, to bych se upsal To je delikátní operace Koukni se na "S italem v kuchyni" snažím se vařit podle toho a musím říct, že jsou to jídla jednoduchá, rychlá a chutná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 8. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2010 Dělaj závoz i do Brna. Ještě jsem to nevyzkoušel ale brzo to udělám. http://e-shop.biofarma.cz/ Díky za tip. Pokud v brzké době něco objednáš určite poreferuj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 8. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2010 A jen tak mimochodem - která další části hovězího se dají úspěšně používat na výrobu chutných steaků, kromě svíčkové? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 8. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2010 A jen tak mimochodem - která další části hovězího se dají úspěšně používat na výrobu chutných steaků, kromě svíčkové? T-bone Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 8. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2010 T-bone Česky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 8. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2010 Česky? Tyboun. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 8. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2010 To se tak jmenuje. Řezník ví o co jde. V podstatě je to svíčková a roštěná s kostí. Na velké těžké pánvi rozehřát olej s máslem a pepřem. Přidat steak a smažit ho na střední teplotě do té doby, než dostane kurčičku, ale uvnitř je ještě syrový. Otočit ho a zalít Armagnakem. Dlouhou zápalkou zapálit alkohol. Dlouhou lžící polévat maso alkoholem do té doby, než ten vyhoří. Maso osolit a vyjmout. Uschovat v teple. Na pánev přidat smetanu, nechat uvolnit přípek a míchat tak dlouho, až omáčka trochu zhoustne. Nalít ji kolem steaku a ihned podávat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 8. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2010 Tyboun. OK, zítra se u řezníka stavím pro pár tybounů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 8. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2010 No, jeden pěknej má tak 1/2 kilča :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se