Návštěvník Kamil Odesláno 15. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2012 intermezzo ...Vypadá to pěkně. Mně by stačily jen ty brambory. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 15. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2012 btw ... ty jsou na tom taky to nejlepší :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 15. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2012 sežráno!kuchař dostal za 1 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludwig Wittgenstein Odesláno 15. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2012 Dobrá zpráva pro všechny, kteří chtěli vyzkoušet nduju tak jak má bejt, čili ve střívku. Pokus o italské supermercato v Holešovicích Tutto bene ji začal dovážet. V sobotu si kamarád jednu koupil, dovolím si postnout jeho hodnocení: "...ta nduja vypadá přesně jak má - možná i lépe. Je více světle červená - více papriky. Struktura je stejná až na větší množství papriky - a to je její nevýhoda - je palivější a ta pálivost přehluší ten prasečí smrádek. Nicmeně je to prostě jenom jinej výrobce, než co jsme zrovna náhodou sehnali v Tropey..." Kilo za 350 Kč, což mně přijde hodně rozumný, když v samotný Kalábrii přijde na cca 10-14 euro za kilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 15. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2012 4 Brett - také dávám za jedna s * 4 Kalifx ( mně ten Tvůj novej nick nejde z huby, sorry ) - to je moc dobrá zpráva. Akorát....já bych to tak rád ochutnal, tyhle věci jsem, před svou příhodou se slinivkou, miloval.....chjo..... Já dnes udělal vymazlenou roštěnku, maso se dalo jíst lžičkou , ale fotku nemám. Kobylky se na to vrhly a fotit rozjedené talíře mi bylo blbé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 15. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2012 já dneska zkoušel to citronóvé kuře na mrkvi a patrně jsem to přehnal s citrónem, z výsledku jsem lehce rozpačitý, příště musím opatrněji:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 15. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2012 To asi jo, když to uděláš jen zlehka, výsledek je parádní. Nebo máš holt jinou chuť, i to se stává Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 15. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2012 Já ho dělal večera. Taky se mi zdálo toho citronu až dost. Navíc jsem dal zázvor a příště přidám buď med, nebo ananas. Ale dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 15. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2012 já dneska zkoušel to citronóvé kuře na mrkvi a patrně jsem to přehnal s citrónem, z výsledku jsem lehce rozpačitý, příště musím opatrněji:-) Když jsem to asi před týdnem dělal já, mně to chutnalo, ostatním sice taky, ale přece jen se jim to zdálo nahořklé. Asi jsem tam dal moc nakrájených limetek a moc limetkové šťávy. Příště to tak udělám zase, ale dám tam toho trochu míň. Myslíte, že by pomohlo ty limetky nebo citrony zbavit kůry? Že by spíš ta kůra mohla být zdrojem té nahořklé chuti? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 15. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2012 Když jsem to asi před týdnem dělal já, mně to chutnalo, ostatním sice taky, ale přece jen se jim to zdálo nahořklé. Asi jsem tam dal moc nakrájených limetek a moc limetkové šťávy. Příště to tak udělám zase, ale dám tam toho trochu míň. Myslíte, že by pomohlo ty limetky nebo citrony zbavit kůry? Že by spíš ta kůra mohla být zdrojem té nahořklé chuti? já ten citrón oloupal.... páč byl chemicky ošetřen... hořký to nebylo, jen kyselý:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skorbut Odesláno 15. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2012 já dneska zkoušel to citronóvé kuře na mrkvi a patrně jsem to přehnal s citrónem, z výsledku jsem lehce rozpačitý, příště musím opatrněji:-) na citron treba velmi opatrne, osobne som to raz s citronom prehnal, a doteraz sa to so mnou taha ("co to varis, dufam ze zase daco s citronom... a pod."), a pritom som davkoval presne podla receptu. stacila tak 1/3 mnozstva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 16. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2012 Stačí šťáva z půlky citronu a tak tři kolečka jen tak položit ( na pekáč ). Víc není potřeba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmoobbyy Odesláno 16. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2012 Tyhle recepisy a vysledky jsou zavisle na surovinach, nekdy je sladsi mrkev, kyselejsi citron, vyraznejsi cibule, nekdo pouziva morskou sul... Je to jenom dusena mrkev (proto ten kmin) vylepsena tim ptakem Ja behem peceni nekolikrat ochutnam, kdyby bylo potreba chut doladit, ale to delam u vseho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 16. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2012 Dnes jen zapečené kobzole s domácí slaninkou, pro mladýho - Zítra se hodlám trochu urvat. Vyzkouším ten bramborák zapečený v troubě + bude zelí a uzené. Teda, jestli se mi bude chtít. Ale v plánu to mám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 16. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2012 Zítra se hodlám trochu urvat. Vyzkouším ten bramborák zapečený v troubě + bude zelí a uzené. Teda, jestli se mi bude chtít. Ale v plánu to mám Jen u toho pečenýho bramboráku mi ve finálním produktu přijdou všechny ingredience výraznější, než u smaženýho. To znamená, že do pečenýho dávám místo 8 stroužků česneku 6, místo 2 hrstí marjánky 1,5 a tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 16. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2012 Jasně, díky za varování. Česnek tam, bohužel, nedám vůbec, mladej nesmí. Tak uvidím..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 17. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2012 Helejte, nemáte nějakej osvědčenej recept na krevety ??? Mám nějaké mražené ( já vím, že to není ono ) a chtěl jsem je udělat takto , případně takto . Nicméně, kdyby měl někdo lepší tip, rád si nechám poradit. Jinak dnes nevařím, omladina nám nějak omarodila, nějakej roťák , celou noc běhali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 17. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2012 Já v podstatě dělám kombinaci obou receptů - orestuji na olivovém oleji cibuli nakrájenou na kolečka a plátky česneku, přidám proprané loupané krevety, okořením a podliji bílým vínem /důležitý je poměr - kolik dáš pod krevety, tolik do sebe :-) - možno opakovat/. Podle chuti a fantazie třeba přidat nasekaný řapíkatý celer, nebo petrželku. Potom vydusím přebytečnou tekutinu a podávám s chlebem /třeba ciabata/. K tomu zbytek vína, jestli se povedlo nějaká zachránit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 17. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2012 Velmi vřele doporučuji poměr cena výkon více než skvělý http://www.e-bonbonek.cz/index.php?load=detail&id=1852 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 17. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2012 Já v podstatě dělám kombinaci obou receptů - orestuji na olivovém oleji cibuli nakrájenou na kolečka a plátky česneku, přidám proprané loupané krevety, okořením a podliji bílým vínem /důležitý je poměr - kolik dáš pod krevety, tolik do sebe :-) - možno opakovat/. Podle chuti a fantazie třeba přidat nasekaný řapíkatý celer, nebo petrželku. Potom vydusím přebytečnou tekutinu a podávám s chlebem /třeba ciabata/. K tomu zbytek vína, jestli se povedlo nějaká zachránit. Gandalf, zklamal jsi mě nemáš tam vůbec ale vůbec žádné CHILLI : http://www.vitejdoma.cz/kucharka/exoticke-recepty.6/krevety-s-chilli-exoticky-recept.5362.html http://www.receptyonline.cz/recept--chilli-krevety--8991.html http://www.tradicnirecepty.cz/ryby/recept-krevety-v-kokosovo-chilli-omacce/ http://www.toprecepty.cz/recept/21376-marinovane-krevety-gambas-na-panvicce/ http://prostreno.bety.cz/recepty/1590/Chilli-krevety-s-ananasem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se