Návštěvník Tada Odesláno 10. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2010 Na Panerai jsem moc hubený a vlasatý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 10. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2010 Na Panerai jsem moc hubený a vlasatý Tak teď chápu proč se v kuchyni tak snažíš... ...máš pravdu, všechno musí být postupně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 10. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2010 Nojo, ještě na to mrknu, ten samostatnej sporák ale bohužel má svý opodstatnění. http://www.novinky.cz/bydleni/tipy-a-trend...u-i-sarmem.html Na Panerai jsem moc hubený a vlasatý Jedna paní říká: "Velký břicho, dole ticho". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 10. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2010 (upraveno) kejklik: Tak to budu muset žrát jen opatrně a na Panerai se vykašlat A jen abych se držel tématu: vařím si brambory abych si je pak mohl opéct jako přílohu ke kuřecímu řízku Upraveno 10. března 2010 uživatelem Tada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 10. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2010 Ac bez Itala, tak to bylo az necekane dobre... Hodinku a pul v troube na 200°C, na dno trochu vody s cerstvym peprem. V polovine peceni potrene olejem se soli a peprem. Maso neni krehke, ale takove raw. Tak to mam rad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donuts Odesláno 11. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2010 Ac bez Itala, tak to bylo az necekane dobre... Hodinku a pul v troube na 200°C, na dno trochu vody s cerstvym peprem. V polovine peceni potrene olejem se soli a peprem. Maso neni krehke, ale takove raw. Tak to mam rad. Masicko vypada moc dobre, ale snad jsi k tomu proboha nejedl ty toasty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 11. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2010 Masicko vypada moc dobre, ale snad jsi k tomu proboha nejedl ty toasty? Kdyz mne ten jemne nasladly a mekoucky chleba chutna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donuts Odesláno 11. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2010 Kdyz mne ten jemne nasladly a mekoucky chleba chutna. Me taky , ale zapeceny se syrem. K tomu masu musi byt pecen Sumavy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 14. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2010 Tak jsem trochu modifikoval gandalfuv recept (z duvodu absence nekterych surovin). Rozehrat na panvi olej (ja mel olivovy) a maslo s peprem. Placnout tam platek hovezi svickove (tloustka cca. 2cm) a nechat po obou stranach udelat lehkou kurcicku (ne uplne zprudka, tak na 3/4 vykonu odhadem), aby se maso zatahlo, zatimco stred zustane syrovy. Pak lehce ztlumit teplotu a behem obcasneho otaceni prelivat Magistrem (nehorel, takze jen dodal masu na chuti). Maso dodelat podle gusta, osolit (neni treba moc) a pak schovat pod misku/talir aby nevychladlo. Na panev prilit smetanu, jak pise gandalf a nechat uvolnit pripek. Ja jsem jeste pridal trochu jisky (aby to vic zhoustlo) a svoji oblibenou bazalku. Trochu tu omacku povarit a nechat zhoustnout. Diky Magistrovi dostane velmi prijemnou nasladlou chut.Kdyz je hotovo, tak nalit k masu a pustit se do zranice. Ja jsem si k tomu udelal na domacim sadle americky bramnory a byla to basta jako svina! Kazdopadne doporucuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 14. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2010 A co nějaký bezmasý jídlo(a ne sladký)????Nemáte tip ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 14. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2010 A co nějaký bezmasý jídlo(a ne sladký)????Nemáte tip ??? Nejlepší bezmasý jídlo na světě je BRAMBORÁK. Ale ten asi umíš, co ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 14. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2010 (upraveno) A co nějaký bezmasý jídlo(a ne sladký)????Nemáte tip ??? Ano, i z kureciho a ryby lze uvarit pochoutku, takze se obcas clovek bez masa (=prase, krava) obejde . Ne, gilie, delam si legraci. Bez masa se da vymyslet hromada chutnejch volovin ve styly testoviny s omackama (samozrejme smetanovyma, mnam) - da se vyhrat s korenim a tak, doporucuju. Nebo zeleninovy salaty. A pripadne se daji pect strudly plnene spenatem nebo rajcaty a nebo cimkoliv dalsim, co Te napadne. Fantazii se meze nekladou. Osobne mam docela rad dusenou zeleninu s bramborama a koneckoncu i obycejny brambory s tvarohem (uz jsem dlouho nemel). EDIT: Ty brambory se daji i zapict. Nakrajis je na kolecka a cpes do ve vrstvach do pecici misy, pricemz jednotlive vrstvy prokladas zeleninou a treba i zampiony a korenim. Navrch to prelijes (nebo spis prolijes) nejakou smetanovo syrovou nakorenenou smesi a strcis do trouby. Upraveno 14. března 2010 uživatelem skalis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 14. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2010 Nejlepší bezmasý jídlo na světě je BRAMBORÁK. Ale ten asi umíš, co ? umím,že se ptáš. Poslední dobou jej ale nedělám,je moc těžkej .Jako těžkej do pupku. EDIT - 4 Skalis - no právě,smetanovejma. 3/4 famílie je alergická na mlíko,takže smetanové,sýrové a další omáčky a pochutiny dělat nemůžu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 14. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2010 EDIT - 4 Skalis - no právě,smetanovejma. 3/4 famílie je alergická na mlíko,takže smetanové,sýrové a další omáčky a pochutiny dělat nemůžu Tak to je vecna skoda. Nemoct ani maso ani smetanovy omacky... A co ty ryby (ja vim, ze je to maso, ale ne uplne typicky)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 14. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2010 (upraveno) Tak taky trochu vážně. Co třeba houbový rizito. . Takový těstoviny s houbama (se smetanovou omáčkou) jsou taky sakra dobrota. Dále houbový placičky ("karbanátky"). Pokud máš rád květák a rád smažíš, tak květákový placičky. Pokud něco zdravějšího, tak jen samotný květák dělaný v hrnci pod pokličkou ve vlastní "šťávě". Hodíš pod něj jen lžíci másla, rozdělíš růžičky a dusíš cca půl hoďky ( nedáváš vodu !!!). Na konci tomu trochu přitopíš a mírně to přismahneš. Chutná to neuvěřitelně. Solíš až na konci ! Palačinky se špenátem nebo s houbama na smetaně taky dobrý. P.S. sorry, to s tou smetanou jsem si přečetl pozdě. P.P.S. Ještě jsou překvapivě dobrý míchaný vajíčka z tofu ! Na osmahlou cibulku nadrobíš TOFU, přidáš červenou papriku a trochu kurkumy. Dobrota. Upraveno 14. března 2010 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 14. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2010 (upraveno) dneska jsme měli návštěvu, jsou něco jako vegetariáni a druhá rodina má jednu polovičku s handicapem jménem "celiakie" tzn. bezlepková dieta. taklže jsem navařil: těstovinový salát z bezlepkových těstovin, jednohubky z pohankové pomazánky s česwnekem a tvarohem na salátové okurce, tabouleh z jáhel s kudrnkou, loupanýmy rajčaty, citronem a olivovým olejem a čočkový salát s jarní cibulkou a kyselými okurčičkami. A pro jednoho kámoše jsem měl čerstvý selský chléb, s domácím sádlem a namletým pečeným vepřovým. No, kromě toho vepřovýho nikdo nic nežral, tak nevcím , co s tím budu dělat..... EDIT: sorry za překlepy ale musel jsem se z toho píslknout a nebudiu to přepisovat Upraveno 14. března 2010 uživatelem milosklikar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 14. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2010 Jo a k těm bramborákům. Udělej bramborákový těsto a rozprostři ho na plech a hoď do trouby. Není tam ten olej, co dělá velkej břuch, a i tak je to hodně dobrý !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 14. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2010 (upraveno) T bone je zvěrstvo,děláš najednou 2 druhy masa,které každé potřebuje o trochu jinou dobu přípravy bud je svíčková moc nebo roštěná málo. Upraveno 14. března 2010 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 14. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2010 Tak to je vecna skoda. Nemoct ani maso ani smetanovy omacky... A co ty ryby (ja vim, ze je to maso, ale ne uplne typicky)? Úplně tak zle není. Maso můžeme všichni,akorát můj učitel mi doporučil,ať ho(vzhledem k tomu,co se sebou právě dělám),jím jen 2x do tejdne. Tak se pídím....sušený ovoce a podobný fujtajbly fakt nedám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 14. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2010 tzn. bezlepková dieta. Jo,to znám. To má ten náš menší capart.....mimo toho je,chudák,ještě alergickej na takřka veškerou zeleninu,ovoce,brambory,rejži......ten jí,aby žil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se