montemar Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2014 uz druhy den varim pro deti. vcera buchticky se sodo (ani na mne nezbylo.. ale nejak mi to nevadilo), dnes kus zraloka, rajcatova tortilla.. pri te prilezitosti jsem udelal porovnani oliv. oleju, vsechny tri ext. virgin.. kazdej uplne jinej, z toho jeden extra hnusnej (kaiser franz josef) ( blee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2014 Pánové, jsem zdrcen. K večeři jsem s díky odmítl ohřát klobásu a zcela bez nátlaku si vyrobil jablkovo - celerový salát se zázvorem, slunečnicovými semínky, rozinkami a bílým jogurtem. Ten špitlavý zázvor pěkně hraje se sladkým jabkem. Nejhorší je, že mně to fakt chutnalo Maroshi, promiň. Je mi ze sebe zle. Roman mě nakazil, tak jsem si šel udělat trochu mrkvičky s jablkem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Romane takže v Baselu žádné tučné fondue nebo michelinský hospody, ale saláty, zelenina? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2014 Roman mě nakazil, tak jsem si šel udělat trochu mrkvičky s jablkem.DSC00853.jpg Romane takže v Baselu žádné tučné fondue nebo michelinský hospody, ale saláty, zelenina? Já ti nevím, musím o tom ještě přemýšlet, ale asi spíš to maso Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2014 uz druhy den varim pro deti. vcera buchticky se sodo (ani na mne nezbylo.. ale nejak mi to nevadilo), dnes kus zraloka, rajcatova tortilla.. pri te prilezitosti jsem udelal porovnani oliv. oleju, vsechny tri ext. virgin.. kazdej uplne jinej, z toho jeden extra hnusnej (kaiser franz josef) ( bleeFranz josef je ten vlevo ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2014 Kua, Roman! Od včerejška je to tady samý coming-out a že jako už nebudu chlastat...Teď se ta móda dostala už i do žrádla, ale že to budeš Ty, Romane?!To mi nedělej.Na prostest hned mířím do ledničky a dojím zbytek uheráku z Vánoc...Je mi z tebe zle - jak muzes mit zbytek uheraku z Vanoc??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2014 Franz josef je ten vlevo ? nene , vlevo je http://www.eza.cc , uprostred http://www.melasoil.gr/el/?????? , vpravo humus - ten snad ani nema stranky.. (dostal jsem ho v nejakym balicku od pribuznych k jezichu...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2014 Pánové, jsem zdrcen. K večeři jsem s díky odmítl ohřát klobásu a zcela bez nátlaku si vyrobil jablkovo - celerový salát se zázvorem, slunečnicovými semínky, rozinkami a bílým jogurtem. Ten špitlavý zázvor pěkně hraje se sladkým jabkem. Nejhorší je, že mně to fakt chutnalo Maroshi, promiň. Je mi ze sebe zle. IMG_7726.JPG Hoď úplnej recept nebo aspoň poměry a množství, kombinace jablka a zázvoru mi přijde zábavná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2014 Hoď úplnej recept nebo aspoň poměry a množství, kombinace jablka a zázvoru mi přijde zábavná. půlka celeru velikosti pěsti, 2 jabka a tak po kloub useknutého palce zázvoru. Nakrájet všechno julienne, 2 - 3 kydance polévkovou lžící bílé hollandie, hrst rozinek, posypat slunečnicí. Nevím, na někoho by ten zázvor mohl být hodně, ale já ho mám moc rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2014 půlka celeru velikosti pěsti, 2 jabka a tak po kloub useknutého palce zázvoru. Nakrájet všechno julienne, 2 - 3 kydance polévkovou lžící bílé hollandie, hrst rozinek, posypat slunečnicí. Nevím, na někoho by ten zázvor mohl být hodně, ale já ho mám moc rád Díky, zejtra se bude celerovat. Zázvoru neni nikdy dost, taky ho mám rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2014 (upraveno) Tak vcera dietní králíci stehno s tymianem na grilu a k tomu směs hlivy, cibule a cherry rajčat, lutenica a vino A dnes na Senovaznem nam. restaurace Sicily a cockovy salát s rajčaty a zalivkou s petrzelkou Sent from my iPad using Madla a Tapina Upraveno 22. ledna 2014 uživatelem Moty123 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 23. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2014 (upraveno) Díky, já odkud Franze znám, už to vím, z Albertu, mě taky moc nejede ale tady http://life.ihned.cz/c1-57870180-test-odhalil-extra-panensky-olivovy-olej-s-ddt-vyrobci-take-casto-neuvadeji-zemi-puvodu#fotogalerie-gf411721-5-2035190 dokonce dopadl dobře v nějakým testu nene , vlevo je http://www.eza.cc ,uprostred http://www.melasoil.gr/el/?????? ,vpravo humus - ten snad ani nema stranky..(dostal jsem ho v nejakym balicku od pribuznych k jezichu...) Upraveno 23. ledna 2014 uživatelem honzyk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 23. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2014 Dneska dietka !! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 23. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2014 Tak dneska proběhla celerová akce a jako dobrý. Přítelkyni se to teda moc nezamlouvalo, ale já byl spokojenej. Příště přidám zázvor, když to budu jíst jenom já. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 24. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2014 pekl nekdo sumce? uz dlouho me laka, ale bojim se, aby nebyl prilis tucny.. vim, ze idealni je uzeni. maji u nas zrovna idealni kousky 3-4 kg po 220.-, coz se mi zda ferova cena. chci ho pect vcelku... mozna zvolit metodu konfitovani - treba by ten omastek nejak zmizel... ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 24. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2014 Konfitovat rybu? Proč? Sumec je tucnej, tak tucnej proste zustane. Hlavne ho stahni z kuze :-). Ze 4 kil ryby bude skoro polovina odpad. Pozval bych kamose, nakrajel sumce na kosticky, obalil v mouce, udelal sumci skvarky, pívo a cerstvej chleba a lehkej zeleninovej salat Edit: konfitovani je pomala tepelna uprava masa pri nizke teplote. Nejsem si jsity, ale mel bych strach, ze se pritom ta ryba rozpadne na sracky. Konfitujou se preci husy, kachny, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 24. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2014 Škoda sumce, kamarádům podle mě stačí starší chleba nakrájenej na hranolky a prohanej friťákem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dubon Odesláno 24. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2014 (upraveno) Vcelku? To ti nevim. Pri te vaze co udavas by to mohla byt tak akorat lovna mira, coz je tusim 70 cm a to nacpat do pekace a nasledne do trouby bude asi problem. Vetsinou se delaji filety nebo podkovy. Mozna tak na grilovacku nebo uzeni venku, ale jinak jak rika Roman, sumec je trochu tucnejsi ale zas bych se toho tolik nebal. A hlavne kdyz je tak "malej" mel by mit maso rozhodne libovejsi, min nacichly bahnem a mensiho bys teoreticky nemel ani mit moznost poridit. Takze kdyz pominu ze zalezi taky na tom kde zil je to idealni prilezitost to vyzkouset. Upraveno 24. ledna 2014 uživatelem dubon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommi_d Odesláno 24. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2014 Kamoš rybár mi pre nedávnom daroval sumca, v celku som ho nevidel ale po vyfiletovani a stiahnutí z kože mal cca 2kg. Robil som ho na dva spôsoby : na olivovom oleji na cesnaku na panvici a v múke s korením na ryby... Na obidva spôsoby vynikajuci absolútne bez pachu bahna konzistenciou skôr pripomínal mäso nie rybu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 24. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2014 to zni dobre. diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abbot Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2014 S přítelkyní jsme dělali domáci MINI burgery. Já dělal jen maso a zbytek hezčí polovička. Po zkušenosti s domácíma žemlema asi přestaneme kupovat pečivo a začneme komplet péct ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se