Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum

Doporučené příspěvky

Tam bych to úplně neriskoval, ostravské Coloseum je dost o štěstí, na jídeláku to vypadá dobře všechno, ale na stole už to může být úplně jinak, stejnou zkušenost mám i s brněnskou pobočkou, než ji zavřeli.

Zaručeně dobrá chobotka je vždycky v Comedoru a Agiu Georgiu, v Comedoru překvapivě s lepším poměrem cena/výkon.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Posledni teple dny jsme vyuzili pobytem u rybnika (nekdy v rijnu). Byla tam parta cca 20 lidi. O zasobovani jidlem se staral kamosky bratr (ma stanek nekde na Pankraci). Krome jinych kulinarskych zazitku nam pripravil chobotnici na grilu. Jelikoz ja "chapadla" mohu, tak jsem se nemohl udrzet a sezral jsem vsechno, co "ochutnavaci" nechali. To vam byla dobrota...

Aby to nebylo spatne pochopeno: nedojidal jsem zbytky, proste ochutnavaci si svoje kousky odnesli a na taliri zbyly dve temer cela chapadla. A tech jsem se ujal, sirotku ;)

Upraveno uživatelem JaRooN
Odkaz ke komentáři

montemar to je drsný tohleto, jsem zvědavý na poznatky.

.. tak jo, nutne jsem tohle jidlo potreboval ochutnat, abych si udelal "zarez na pazbu", coz se stalo.. ale, nedavam moc sanci tomu, ze se tato krmě stane trvalou slozkou portfolia naseho rodinneho jidelnicku :) (v opakovani mi brani hlavne psychicko-etický blok)

.. udelal jsem rizky, docela jedlý byly.. i deti mely (neptaly se, co to je, tak jsem jim to nutne nerikal ;)

.. zitra me ceka vareny jazyk - pro vazne zajemce prilozim foto :D

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...