Návštěvník Kamil Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 Koule jsou výborné! Přísahám, jakože bych do huby nedal chapadlo, tykadlo, žabu a hlemejždě, tak tohle jo! Ty nejíš krevety, langusty, humry? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 Ty nejíš krevety, langusty, humry?Todle jo, ani mušle mi nevadí... chobotnice, to je jiná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 Todle jo, ani mušle mi nevadí... chobotnice, to je jiná Jestli jsi jen neměl smůlu na špatně udělaný. Myslím tuhý nebo žvejkavý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2014 Ty nejíš krevety, langusty, humry?Todle jo, ani mušle mi nevadí... chobotnice, to je jiná Na to je lek. Zajdi si na grilovanou chobotnici s platkama brambor do te italske ve Fukusime. Nejlepsi jakou jsem kdy mel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2014 Tam bych to úplně neriskoval, ostravské Coloseum je dost o štěstí, na jídeláku to vypadá dobře všechno, ale na stole už to může být úplně jinak, stejnou zkušenost mám i s brněnskou pobočkou, než ji zavřeli. Zaručeně dobrá chobotka je vždycky v Comedoru a Agiu Georgiu, v Comedoru překvapivě s lepším poměrem cena/výkon. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2014 (upraveno) Kdybych ji uz dvakrat nejedl a videl ji jen na listku, tak to sem nepisu.<br /> Upraveno 5. února 2014 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2014 Hoši v klidu, chapadlo do huby nevemu, ať je sebelepší... .) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2014 Dobre udelana je krehka a voni po mandlich. Smazene tvaruzky na topince a Plznicka v Tesine Na Rozvoji jsou ale taky fajn, o tom zadna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
teg Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2014 (upraveno) Mam to naprosto stejne s tema chapadlama :-) Upraveno 5. února 2014 uživatelem teg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2014 (upraveno) Posledni teple dny jsme vyuzili pobytem u rybnika (nekdy v rijnu). Byla tam parta cca 20 lidi. O zasobovani jidlem se staral kamosky bratr (ma stanek nekde na Pankraci). Krome jinych kulinarskych zazitku nam pripravil chobotnici na grilu. Jelikoz ja "chapadla" mohu, tak jsem se nemohl udrzet a sezral jsem vsechno, co "ochutnavaci" nechali. To vam byla dobrota... Aby to nebylo spatne pochopeno: nedojidal jsem zbytky, proste ochutnavaci si svoje kousky odnesli a na taliri zbyly dve temer cela chapadla. A tech jsem se ujal, sirotku Upraveno 5. února 2014 uživatelem JaRooN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2014 no fuj, z tech kouli mi bylo docista soufl.Ale pak jsem si rekl, ze vzhledem k tomu, ze minimalne jednou tydne snidam menstruaci, bych mel svuj nazor mozna prehodnotit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2014 cože to snídáš ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2014 Vejce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2014 Á jóó já jsem............nějak mi to dneska nefunguje....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2014 montemar to je drsný tohleto, jsem zvědavý na poznatky... tak jo, nutne jsem tohle jidlo potreboval ochutnat, abych si udelal "zarez na pazbu", coz se stalo.. ale, nedavam moc sanci tomu, ze se tato krmě stane trvalou slozkou portfolia naseho rodinneho jidelnicku (v opakovani mi brani hlavne psychicko-etický blok) .. udelal jsem rizky, docela jedlý byly.. i deti mely (neptaly se, co to je, tak jsem jim to nutne nerikal .. zitra me ceka vareny jazyk - pro vazne zajemce prilozim foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2014 .. zitra me ceka vareny jazyk - pro vazne zajemce prilozim foto A pro ty skutecne vazne zajemce by nebylo kousek mista u stolu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2014 Vařený jazyk v koprove omáčce je luxusní záležitost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2014 .. zitra me ceka vareny jazyk - pro vazne zajemce prilozim foto ...a jazyk já můžu...včerejší oběd. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 8. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2014 odpoledne jsem dostal chut na steak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 9. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2014 Švédské masové kuličky s koprem a basmati s celerem a spenatem, mňam Zaslano iPhonem za použití Madly a Ťapiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se