Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum

Doporučené příspěvky

To nedělej. Domnívám se, že kameninové nádobí snese teplotu max. kolem 250 stupňů. Plynový plamen má podstatně víc. Pečící nádobu doporučuji rozehřívat v troubě.

OK, ono je to vůbec takový divný - v tom receptu píšou, že to maso mám v té míse na sporáku čtvrt hodiny opékat. Teprve pak se to má čímsi zalít a strčit do trouby. Vyřešil jsem to tak, že jsem kameninovou mísu nahradil starým dobrým osvědčeným nerez hrncem a v něm to šlo taky. Mísu si nechám na zapékání brambor a bude.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mise reinkarnace prasátka v klobásy splněna

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

Od nákupu těch nožů by mě celkem odradily ty stránky jako takové, ale nože vypadají hezky, to zas jó, ale nevolej tam, telefonování mají jako neefektivní způsob komunikace :)

A srnčí guláš jako nejjednodušší můžu poradit naprosto stejný postup jako klasický hovězí, ovšem s přídavkem červeného

vína (nešetřit kvantitou ani kvalitou), pár kuliček jalovce a bobkového listu  . . . trošku hustější omáčku a posypat čerstvě

nastrouhaným křenem . . . dobrota . . . podle toho jaké máš maso, pokud nemá žádný tuk, tak radši než suché srnčí to

udělej 1/2 na 1/2 s hovězí kližkou . . . se mi normálně sbíhají sliny :)

Odkaz ke komentáři

Šulc je sice "svůj", ale jeho nabídka je v pohodě a balení, komunikace (po emailu) je 100%, aspoň z mé strany a pár nákupech...

jo taky jsem teď mladýmu ojednával, odepsal téměř okamžitě, tak jsem zvědav...

http://www.noze-nuz.com/browning/BR124BL.php

Odkaz ke komentáři

Od nákupu těch nožů by mě celkem odradily ty stránky jako takové, ale nože vypadají hezky, to zas jó, ale nevolej tam, telefonování mají jako neefektivní způsob komunikace :)

A srnčí guláš jako nejjednodušší můžu poradit naprosto stejný postup jako klasický hovězí, ovšem s přídavkem červeného

vína (nešetřit kvantitou ani kvalitou), pár kuliček jalovce a bobkového listu  . . . trošku hustější omáčku a posypat čerstvě

nastrouhaným křenem . . . dobrota . . . podle toho jaké máš maso, pokud nemá žádný tuk, tak radši než suché srnčí to

udělej 1/2 na 1/2 s hovězí kližkou . . . se mi normálně sbíhají sliny :)

Dík. Na tenhle postup jsem si taky tajně myslel :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...