Filip.J Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2014 To nedělej. Domnívám se, že kameninové nádobí snese teplotu max. kolem 250 stupňů. Plynový plamen má podstatně víc. Pečící nádobu doporučuji rozehřívat v troubě.OK, ono je to vůbec takový divný - v tom receptu píšou, že to maso mám v té míse na sporáku čtvrt hodiny opékat. Teprve pak se to má čímsi zalít a strčit do trouby. Vyřešil jsem to tak, že jsem kameninovou mísu nahradil starým dobrým osvědčeným nerez hrncem a v něm to šlo taky. Mísu si nechám na zapékání brambor a bude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2014 (upraveno) no pravda, kamenina asi na plamen moc nebude, tady o tom něco píšou, většinou je fakt jen na zapejkání nebo do mikrovlnky a do 250 stupňů http://www.hrncirstvi.cz/ Upraveno 20. listopadu 2014 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 Hele, je lepší pýct husu naporcovanou nebo vcelku?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 Vcelku, dovnitř nacpi jablka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 Vcelku, dovnitř nacpi jablka.Zmizíku vovoce samozřejmně, ne že tam nacpeš něco vod Aplu............. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 Dobře! ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 22. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2014 Mise reinkarnace prasátka v klobásy splněna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 22. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2014 Mate nekdo zkušenost se stroji na těstoviny? Treba Pastamatic?http://ostatni-kuchynske-spotrebice.heureka.cz/ariete-1591-pastamatic-automaticky-stroj-na-vyrobu-cerstvych-testovin/Nebo doporucte neco jinyho?Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 22. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2014 Krása. Recept by nebyl? Nebo to mícháš jen tak od oka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 22. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2014 Krása. Recept by nebyl? Nebo to mícháš jen tak od oka?Byl, není to tajemství, pošlu SZ, je to snadné jako facka, ale drbačka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukis Odesláno 26. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2014 Včera v pytli celé odpoledne a večer, ale výledek stál za to.Ještě za tepla jsme jim dali zabrat Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 Nemáte někdo náhodou zkušenost s těmito noži ? http://www.noze-nuz.com/dick/719495.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JMB Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2014 Nemá někdo dobrý recept na srnčí guláš? V kuchařkách ho nemám a na internetu nic moc není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2014 Od nákupu těch nožů by mě celkem odradily ty stránky jako takové, ale nože vypadají hezky, to zas jó, ale nevolej tam, telefonování mají jako neefektivní způsob komunikace A srnčí guláš jako nejjednodušší můžu poradit naprosto stejný postup jako klasický hovězí, ovšem s přídavkem červenéhovína (nešetřit kvantitou ani kvalitou), pár kuliček jalovce a bobkového listu . . . trošku hustější omáčku a posypat čerstvěnastrouhaným křenem . . . dobrota . . . podle toho jaké máš maso, pokud nemá žádný tuk, tak radši než suché srnčí toudělej 1/2 na 1/2 s hovězí kližkou . . . se mi normálně sbíhají sliny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2014 Šulc je sice "svůj", ale jeho nabídka je v pohodě a balení, komunikace (po emailu) je 100%, aspoň z mé strany a pár nákupech... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2014 Šulc je sice "svůj", ale jeho nabídka je v pohodě a balení, komunikace (po emailu) je 100%, aspoň z mé strany a pár nákupech...jo taky jsem teď mladýmu ojednával, odepsal téměř okamžitě, tak jsem zvědav... http://www.noze-nuz.com/browning/BR124BL.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JMB Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2014 Od nákupu těch nožů by mě celkem odradily ty stránky jako takové, ale nože vypadají hezky, to zas jó, ale nevolej tam, telefonování mají jako neefektivní způsob komunikace A srnčí guláš jako nejjednodušší můžu poradit naprosto stejný postup jako klasický hovězí, ovšem s přídavkem červenéhovína (nešetřit kvantitou ani kvalitou), pár kuliček jalovce a bobkového listu . . . trošku hustější omáčku a posypat čerstvěnastrouhaným křenem . . . dobrota . . . podle toho jaké máš maso, pokud nemá žádný tuk, tak radši než suché srnčí toudělej 1/2 na 1/2 s hovězí kližkou . . . se mi normálně sbíhají sliny Dík. Na tenhle postup jsem si taky tajně myslel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 6. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2014 Právě jsem dokončil várku chilli BBQ omáčky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 6. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2014 Vrbětice hadra! Povolení na skladování chemických zbraní máš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 6. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2014 (upraveno) No, podle pravdy, nemám. Ale manželka ji po ochutnání označila za "dámskou", tak to bude asi slabé. Asi to zeslabily ty švestky. Na druhou stranu jsem jí "nakouřil" tekutým ořešákovým kouřem. Zajímavá chuť. Upraveno 6. prosince 2014 uživatelem gandalf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se