Lamiczka Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2015 Hlavně až si pořídíš tu letlampu tak aby jsi měl doma dost Hasičáků................ Mám jeden půjčenej od Franty z hospody, tak to snad bude stačit :-D Tomas: počítal jsem cca 20Kč (dražší vejce a smetana) + energie na jednu porci a není to moc, ale jsou i levnější - třeba můj oblíbenej jablečnej dort :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2015 (upraveno) Mám jeden půjčenej od Franty z hospody, tak to snad bude stačit :-D Tomas: počítal jsem cca 20Kč (dražší vejce a smetana) + energie na jednu porci a není to moc, ale jsou i levnější - třeba můj oblíbenej jablečnej dort :-)no já jsem si spíš vzpoměl na ten Tvůj nezapomenutelný noční tah s hasičákem................fotky tu taky někde myslím byly......... Upraveno 18. května 2015 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2015 No však já vím, kam jsi tím mířil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabbath Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2015 První fotka je pokus o boršč a druhá je vzpomínka na loňské pozdní léto. Už se nemůžu dočkat čerstvých jahod, malin a borůvek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 19. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2015 (upraveno) Cibulový koláč. Docela dobrý, jen těsto příště vyválím víc do tenka. Recepis hír: http://fresh.iprima.cz/recepty/alsasky-cibulovy-kolac Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 19. května 2015 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 23. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2015 Dnešní oběd low-cost-style - bramborový quiche po česku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 23. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2015 Tady je to vlákno KILA DOLŮ ? :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 23. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2015 Na kila s*re pes... šetřim na hodinky, tak se musim někde uskromnit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 23. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2015 Dnešní oběd low-cost-style - bramborový quiche po česku. Krásně to vypadá. Brambory miluju ve všech tvarech, chutích a způsobech přípravy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 23. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2015 Mám to stejně. Brambory můžu kdykoliv a v jakékoliv formě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 23. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2015 A nejradši takto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 23. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2015 Brambory prasátku a prasátko potom mně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 23. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2015 Brambory prasátku a prasátko potom mně No to je rozumná věta............konečně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 25. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2015 rychlá rychlovka pred koncertem svetozname hudebni skupiny kabat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 25. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2015 Cca za hodku to bude, mňam Bite my shiny metal ass with Tapa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 25. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2015 co to je prosím Tě ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 25. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2015 Taky jsem to nepoznal, vypadá to jak ovoce zasypané strouhankou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 25. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2015 VoilaJahodovo-rebarborovy crumbble Bite my shiny metal ass with Tapa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wagoneer Odesláno 25. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2015 Kluci, závidím vám... U nás dnes jen lehce dietně.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2015 Jatyrka na cibuli a červeném vině s bagetkou, co sem nevyvaril vypiju:-) Bite my shiny metal ass with Tapa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se