Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum


Doporučené příspěvky

Citim se jako propagandou zmasirovany blb ale jedu do Edenu

 

:whistling: jejda, tak to doufám, že už ho tam konečně pořídíš a že třeba přítelkyně nevzala z regálu poslední :lol2:  pokud zase odejdeš s prázdnou tak ti ho snad pošlu nebo tě minimálně pozvu na toust s máslem a tou kejdou :cheers:  Já to ještě nezkusil, uvidím se s ní až zítra...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Kamil

Hele kluci, jak a s cim to jite?

 

Mně to nejvíc chutná na dalamánku krájeném na plátky s tenkou vrstvou másla. Zezačátku jsem mazal mármajt/sajrajt hodně lehce, ale začínám si přidávat. Dokonce jsem si už dal na špičku nože samotný. Už jsem sežral půl skleničky. Ten Roman nás dobře zmasíroval. :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mně to nejvíc chutná na dalamánku krájeném na plátky s tenkou vrstvou másla. Zezačátku jsem mazal mármajt/sajrajt hodně lehce, ale začínám si přidávat. Dokonce jsem si už dal na špičku nože samotný. Už jsem sežral půl skleničky. Ten Roman nás dobře zmasíroval. :D

Diky, zkusim to.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mam to taky!!!:).

post-30673-0-18754800-1440509138_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Po prvnim ochutnani smisene pocity asi jako kdyz se zabije tchyně v zbrusu novým autě

Mne to chutna, hodne zajimave a zvlastni.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem právě taky konečně ochutnal ten místní slavný Marmite... na tenkém plátku chleba s máslem a tenkým filmem Marmite jak mi bylo doporučeno....no a za mě teda NE  :sad01_anim:  :sick01:  Nejvíc bych to přirovnal chuťově k sójovce, ale fest koncentrované, slané a vlastně až jakoby trochu hořkokyselé.  Čekal jsem že to bude tekutější, pro tu viskozitu se to nedalo skoro ani roztírat....podle mě jejich marketing "Love it or hate it" sedí stoprocentně. Tohle člověk musí buď milovat nebo nenávidět. Každopádně jsem si zase trochu ověřil, že ty jejich ostrovní chutě jsou někdy fakt podivné  :weird: Příště půjdu do lednice pocumlat bujónovou kostku...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na paprice miluje moje žena.

Čoveče a mě by k tomu zrovna ty brambory vůbec nevadily. Skoro lepší, než knedle, které obecně moc nemusim. 

 

Tos na to plácnul nějakej filtr nebo to fakt vyšlo všechno takhle v barvě?

Je na tom filtr, bral jsem to přes hipstamatic. Ale i tak barva byla fajn, taková pěkně klasická, nevím, jak to popsat...

Pikantní je, že jsem si řekl, že to přece nebude žádná věda, a že to teda zkusím, když jem viděl reklamu na kuře na paprice od nejmenované firmy, která vaří do vaničke. :-)))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

pěkně se to tady rozjelo s Marmitem.

Já ho baštím už asi rok, objevil jsem ho také v Tescu, počkal jsem si až bylo v akci se slevou 50%, takze za 28,-Kč a nakoupil ho do zásoby.

Jsem na tom asi už závislej, strašně mi to chutná. Nejraději to aplikuju na cheese wafers z Lidlu, což jsou takový kulatý slaný sušenky (vypadaj jako hostie), kupuju ty Spicy. Lehce je potřu Marmitem, mám na to takovou malou plastovou lžičku. K pití dobré červené víno a nic mi neschází :-))

 

Dej vedet jake to je. Hele kluci, jak a s cim to jite? Ja o tom cetl, ale nejsem z toho vubec moudrej:).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...