Povidláček Odesláno 24. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2015 Citim se jako propagandou zmasirovany blb ale jedu do Edenu jejda, tak to doufám, že už ho tam konečně pořídíš a že třeba přítelkyně nevzala z regálu poslední pokud zase odejdeš s prázdnou tak ti ho snad pošlu nebo tě minimálně pozvu na toust s máslem a tou kejdou Já to ještě nezkusil, uvidím se s ní až zítra... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 24. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2015 Hele kluci, jak a s cim to jite? Mně to nejvíc chutná na dalamánku krájeném na plátky s tenkou vrstvou másla. Zezačátku jsem mazal mármajt/sajrajt hodně lehce, ale začínám si přidávat. Dokonce jsem si už dal na špičku nože samotný. Už jsem sežral půl skleničky. Ten Roman nás dobře zmasíroval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 24. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2015 A chutná to tedy jak? Včera jsem to viděl v M&S za 130,- .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lloffass Odesláno 24. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2015 Začínám mít podezření, že tady funguje placený provokatér a jede na provizích :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.ocvirk Odesláno 24. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2015 Jeste chvili a jedu do tesca..Clovek se rad podiva na pekne jidlo, ale posledni dny se to vse toci ....... :-)Jestli neodolam, dam foto :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.ocvirk Odesláno 24. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2015 Začínám mít podezření, že tady funguje placený provokatér a jede na provizích :-DZda se, ze ale funguje..Tip na film :-Dhttp://www.csfd.cz/film/247926-jonesovi/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lloffass Odesláno 24. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2015 Jo... Marmite a Rolexy :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 24. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2015 Mně to nejvíc chutná na dalamánku krájeném na plátky s tenkou vrstvou másla. Zezačátku jsem mazal mármajt/sajrajt hodně lehce, ale začínám si přidávat. Dokonce jsem si už dal na špičku nože samotný. Už jsem sežral půl skleničky. Ten Roman nás dobře zmasíroval. Diky, zkusim to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 Mam to taky!!!. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 Po prvnim ochutnani smisene pocity asi jako kdyz se zabije tchyně v zbrusu novým autě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 Po prvnim ochutnani smisene pocity asi jako kdyz se zabije tchyně v zbrusu novým autěMne to chutna, hodne zajimave a zvlastni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 Tvl teď v tescu začnou řešit co se kde stalo, že jim stoupl prodej marmite o 200% za poslední měsíc :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 Tak dnes jsem klohnil poprvé kuře na paprice. Vím, není to žádná vysoká gastronomie, ale chutnalo...Brambory se k tomu moc nehodí, ale zbyly ze včera, tak co už .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 Na paprice miluje moje žena.Čoveče a mě by k tomu zrovna ty brambory vůbec nevadily. Skoro lepší, než knedle, které obecně moc nemusim. Tos na to plácnul nějakej filtr nebo to fakt vyšlo všechno takhle v barvě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 Tak jsem právě taky konečně ochutnal ten místní slavný Marmite... na tenkém plátku chleba s máslem a tenkým filmem Marmite jak mi bylo doporučeno....no a za mě teda NE Nejvíc bych to přirovnal chuťově k sójovce, ale fest koncentrované, slané a vlastně až jakoby trochu hořkokyselé. Čekal jsem že to bude tekutější, pro tu viskozitu se to nedalo skoro ani roztírat....podle mě jejich marketing "Love it or hate it" sedí stoprocentně. Tohle člověk musí buď milovat nebo nenávidět. Každopádně jsem si zase trochu ověřil, že ty jejich ostrovní chutě jsou někdy fakt podivné Příště půjdu do lednice pocumlat bujónovou kostku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 Tos na to plácnul nějakej filtr nebo to fakt vyšlo všechno takhle v barvě?Normalne je kure na paprice fialovy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 Na paprice miluje moje žena.Čoveče a mě by k tomu zrovna ty brambory vůbec nevadily. Skoro lepší, než knedle, které obecně moc nemusim. Tos na to plácnul nějakej filtr nebo to fakt vyšlo všechno takhle v barvě?Je na tom filtr, bral jsem to přes hipstamatic. Ale i tak barva byla fajn, taková pěkně klasická, nevím, jak to popsat...Pikantní je, že jsem si řekl, že to přece nebude žádná věda, a že to teda zkusím, když jem viděl reklamu na kuře na paprice od nejmenované firmy, která vaří do vaničke. :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 Normalne je kure na paprice fialovy. Jako vždy, velmi trefné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbobr Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 pěkně se to tady rozjelo s Marmitem.Já ho baštím už asi rok, objevil jsem ho také v Tescu, počkal jsem si až bylo v akci se slevou 50%, takze za 28,-Kč a nakoupil ho do zásoby.Jsem na tom asi už závislej, strašně mi to chutná. Nejraději to aplikuju na cheese wafers z Lidlu, což jsou takový kulatý slaný sušenky (vypadaj jako hostie), kupuju ty Spicy. Lehce je potřu Marmitem, mám na to takovou malou plastovou lžičku. K pití dobré červené víno a nic mi neschází :-)) Dej vedet jake to je. Hele kluci, jak a s cim to jite? Ja o tom cetl, ale nejsem z toho vubec moudrej:). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 26. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2015 včera jsem v Marks&Spencer viděl vedle Marmite taky nějaké jejich Brewers paste, píšou na tom, že to je taky drožďová pomazánka s přidaným pivem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se