montemar Odesláno 5. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2015 .. neco dietniho k veceri Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 5. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2015 Ježíšmarjá....hned to zabij... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 5. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2015 Dnešní grilování krkovičky - poprvé zkouška v celku a dobré to bylo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 5. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2015 Taky dietka... po cestě z lesa jsem si vyzvednul krvavou tlačenku, toť předkrm. Dršťková polévka z kotrčů. Mladá kačena s červeným zelím a domácími knedlíky. Jako zákusek domácí chléb s praženicí z klouzků a hřibů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 6. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2015 @sect: Na tohle už se dlouho chystám. Vypadá to sqvjele! Sága Marmite pokračuje, dnes byl můj den D - koupil, votevřel, na chleba namazal, kousnul 1x, vyhodil. Strašné!Další pokusy již nehodlám postupovat, a jelikož to ochutnala (z toho jednoho chleba) i celá moje rodina a skončila se stejným výsledkem, sklenička je k dispozici pokud o to někdo máte zájem. V opačném případě to poputuje do popelnice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 6. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2015 Já si toho dávám méně, připadá mi, že jsi mazal moc. Dej tomu druhou šanci a namaž jen lehce. A pokud ani potom ne, rád se té skleničky vynikající černohnědé hmoty ujmu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 6. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2015 Beef stew z pomalýho hrnce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 6. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2015 Skončilo vedro tak zase začínám pekařit. Podmáslový špaldový chlebík. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 6. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2015 To vypadá sakra dobře. Úplně vidím ten chleba k tomu hovězímu o post výše Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 6. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2015 Já k němu za chvíli budu dělat tvarůžkovou pomazánku. Od středy se na ni tvarůžky koupou v pivu. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 6. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2015 Skončilo vedro tak zase začínám pekařit. Podmáslový špaldový chlebík. Sent from my iPhone using Tapatalk nedáme to dohromady?já dnes vytvořil mnoha členy odsouzené lečo na slanině Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 6. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2015 děláš mi s tím lečem sakra chutě............... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 6. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2015 Lečo je dobrota, ale než anglickou bych tam dal nějakou pikantní čabajku. Ale i s anglickou vypadá prudce jedlé. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 6. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2015 Lečo je dobrota, ale než anglickou bych tam dal nějakou pikantní čabajku. Ale i s anglickou vypadá prudce jedlé. Sent from my iPhone using Tapatalk na sprostou anglickou by byla škoda paprik a rajčat dnes jsem to dělal na dalmátské uzené slanině a na dalmátské pančetě bude taky luxusnína čabajce jsem to zkoušel a byl to hnus fialovej, to raději tu anglickou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 6. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2015 Čabajka se tam musí dát až na konec kdy je vypnutej sporák, jinak pustí strašně moc tuku. Ta slanina musela být skvělá i bez leča. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 6. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2015 (upraveno) Vysoký roštěnec z argentinského býka marinovany v mlete kávě s chilli . K tomu rajčatovy chilli džem. ..gastro orgasmus Upraveno 6. září 2015 uživatelem km.kmk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busdriver Odesláno 6. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2015 ale proč? Nebylo by lepší si kafe dát až po jídle? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 6. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2015 Protože hovězí v kávě je skvělý Kdo si to nelajzne trefit sám, tak existuje kávová směs koření. Dělá to tuším Kotanyi, mají to i v Makru, hledej pod názvem "coffee rub". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 6. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2015 ale proč? Nebylo by lepší si kafe dát až po jídle?zkus někdy a už se nebudeš ptát ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 6. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2015 Vysoký roštěnec z argentinského býka marinovany v mlete kávě s chilli . K tomu rajčatovy chilli džem. ..gastro orgasmus Gastro-porno Paráda !!! O marinování v kávě jsem ještě neslyšel, ale hned při další příležitosti to zkusím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se