honza71 Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2015 Na tohle jsem se těšil. Slanina z mangalice, jehněčí bok, hovězí kližka, vepřové plecko a kousek jater, mrkef, brambor, rajčatového pyré a rozjíždí se kotlíkový guláš. Otevřená sedmička bílého a nachystaná čtečka. Ta játra do guláše nedám, opeču je ba ohni ke sváče s chlebem a cibulkou. Průběžně budu informovatPrej mrte prace :-D:-D:-D a pritom se rozvaluje na zahrade se cteckou a jeste u toho slope, zatim co v kotliku probublava ta budouci dobrota. A ja vul si o nej delal starost :-)! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2015 Prej mrte prace :-D:-D:-D a pritom se rozvaluje na zahrade se cteckou a jeste u toho slope, zatim co v kotliku probublava ta budouci dobrota. A ja vul si o nej delal starost :-)!Šišmarjá to je jen z terapeutických důvodů, abych byl ještě použitelný vystreslík. Na GP se zase v hlavě zaměřím. A teď jdu nandavat. Edit maso jde krájet lžící. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2015 uz sa mi na to lahsie pozera, ked mam aj ja plne brusko!( Co mne dnes potesilo ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2015 .. krasnej den.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2015 tak to mas pravdu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2015 V úterý jsem si dal asi nejpálivější jídlo v životě - jehněčí phall v Tandooru, už při objednávce jsem měl jisté podezření, když mě obsluhující indián upozornil, že je to opravdu very hot a z kuchyně vykoukl černý mládenec, kdo že si to objednal jejich největší masakr. Samotná konzumace byla zajímavým zážitkem. Nástup pálivosti je pozvolný, ale drtivý! Po pár minutách jsem byl v jakémsi euforickém, změněném stavu vědomí, plně soustředěn na probíhající bolest samozřejmě jsem se začal potit jak čuně? nicméně samotná pálivost skvěle kontrastovala s jemným, perfektně připraveným jehněčím. Doporučuji konzumovat s plackami nan a hasit mangovým lassi (hašení pivem se mi moc neosvědčilo). Cca po 2 dnech se mi pomalu začala vracet chuť Doporučuji testovat až poté, co vyzkoušíte jejich vindaloo a bude vám připadat jako jídlo pro mimina, tohle je opravdu jiný level Dnes jsme si ho dali s Bertem, lehce až příjemně pálivé jídlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2015 tak to ste ma navnadili, ja stary madar som vyrastal s feferonkou v papuli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2015 Kamile, i tam chodím :-) Třeba se tam potkáme, jako tenkrát v bistru Zen.Mimochodem, ten pán má paměť jako slon. Můžu tam půl roku nejít a on si vybaví moje oblíbené jídlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 13. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2015 Domácí šunčinka na snídani .... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wagoneer Odesláno 13. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2015 Á pan roura je kolega.. Taky si vyrábím.. Podle barvy dáváš Pragandu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 13. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2015 Kamile, až budeš mít cestu na jih, tak tě vybavím nějakými čerstvými papričkami na vaření. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 13. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2015 tak to ste ma navnadili, ja stary madar som vyrastal s feferonkou v papuliPříště půjdeš s námi. Kamile, i tam chodím :-) Třeba se tam potkáme, jako tenkrát v bistru Zen.Mimochodem, ten pán má paměť jako slon. Můžu tam půl roku nejít a on si vybaví moje oblíbené jídlo. Že bychom udělali minisraz? Kamile, až budeš mít cestu na jih, tak tě vybavím nějakými čerstvými papričkami na vaření.Příští pondělí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 13. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2015 Á pan roura je kolega.. Taky si vyrábím.. Podle barvy dáváš Pragandu? Jo jasně jen s, bez pragandy jsem vařil jen jednou a děti ji nechtěli jíst, protože měla divnou barvu. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wagoneer Odesláno 13. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2015 Jestli jsi to ještě nedělal, zkus v trošce vody povaŕit divoké koření a vychlazenou přidej tak deci do masa, když ho hněteš. Výsledek tě pŕekvapí. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 13. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2015 .. prosim, poraďte nekdo.. jak se zbavit zavislosti na steacích .. mam s tim fakt problem.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 13. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2015 Jestli jsi to ještě nedělal, zkus v trošce vody povaŕit divoké koření a vychlazenou přidej tak deci do masa, když ho hněteš. Výsledek tě pŕekvapí. :-)Dík za tip. Vyzkouším v příští várce. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 13. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2015 .. prosim, poraďte nekdo.. jak se zbavit zavislosti na steacích .. mam s tim fakt problem.. tak v tom bych fakt problém neviděl...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 Příště půjdeš s námi. Že bychom udělali minisraz? Příští pondělí.ja som za kazdu srandu!mozeme zorganizovat minizraz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 Já bych taky šel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 Pánové můj osobní kulinarsky objev roku Uzena morska sůl na steaku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se