Maxel Odesláno 18. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2016 (upraveno) 5h pečená vepřová plec v jablečném džusu s kořenovou zeleninou. Experiment, ale vyšel. V průběhu pečení potíraná směsí ajvaru, dijonské hořčice, omáčky JD a javorového sirupu. Po dopečení maso natrhané vidličkami, do omáčky přidán zbytek potírací směsi, zredukována a nakonec zjemněna smetanou a kouskem másla. Jako přílohu si drahá polovička přála zas noky, stalo se. Ale br.kaše by byla lepší. Já si část masa bez omáčky schoval do sendviče. Upraveno 18. července 2016 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 18. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2016 to je ale peknej talir Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 19. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2016 Konečně jsem prubnul gril z Lidlu. Neni zlej. Krkovice s bylinkama a mrkvo-bramborovými hranolkami, rajčata a papriky s balsamikovou redukcí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cherokee Odesláno 19. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2016 Vypadá to hodně žratelně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 19. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2016 Hele kdo je pro aby Maxel dostal trvalej ban................jak to mám tý mý potom vysvětlovat........... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 19. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2016 Já jsem dneska rozhodně pro, přišel jsem od zubaře s rozvrtanejma nervama, ale hladovej. A mám se tady koukat na grilovačku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 19. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2016 Maxeli: takže spokojen? funguje nějak ten odtok přebytečného tuku? Já jsem ho ještě nestihl ani vybalit z krabice:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 20. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2016 Soráč hoši, já to fakt asi vomezim, když Vás tu tak čtu... Anebo se domluvíme, někde se scuknem a já pro Vás něco vyšvihnu - jakože na vomluvu, že Vám tu takhle naprázdno dráždim chuťové pohárky.Btw, myšleno vážně - myslim se tu loni probírala možnost se někam za žrádlem podívat ; já bych to udělal spíš jako garden party, kdyby někdo byl ochoten půčit plac (na naší bytové terase 14m čtverečních sry ne). @Rudykopalsson: Zatim spokojenost, ale s menší výhradou: po rozpálení se grilovací deska zkroutí (a to jakože dost) a až po cca 10 minutách si sedne zpátky. Přemejšlim, jestli jim to vrátit nebo ne, protože jinak v podstatě splnil očekávání. Odtok taky funguje, jen by to mohl být trochu lepší a robustnější druh plastu (kov nejlépe). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 20. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2016 To zní strašidelně:-) Tak já to taky prubnu a dám vědět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 20. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2016 Jo, dej, budu rád. A to sem ho nezafedroval ani na max (6), jen tak na lehčí 5. Ale jak řikam, jak se srovnal, už jel dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 20. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2016 Ale ne, Maxeli, já se na tvoje příspěvky koukám moc rád, protože taky doma vyvařuju, akorát nefotím... Neumím aranžovat. Akorát v noci to bývají podpásovky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 20. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2016 Ale nejaka vyvarovaci chronochata by nebyla od vevi. Treba se sejit v Jesenikach u tommase :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 20. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2016 2Maxel: Nic neomezuj, nejen hodinkama živ je chronomagor - a "protesty" výše jsou akorát řečnické sebemrskačství, kdyby to dotčeným skutečně vadilo, nelezli by sem Zkroucenou grilovací desku bych bral (už kvůli výpečku) za celkem podstatnou vadu, problém je že to nejspíš bude na všech těch LIDL-krámech stejné Na naloženou krkovičku už 2. rok používám oboustranný kontaktní gril - 4 fláky jsou na tom hotové za 10 minut i s ohřevem, akorát stará to pak půl hodiny drhne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomCZ Odesláno 20. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2016 Ale nejaka vyvarovaci chronochata by nebyla od vevi. Treba se sejit v Jesenikach u tommase :-)To je dobrý nápad, to mám kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 20. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2016 2Maxel: Nic neomezuj, nejen hodinkama živ je chronomagor - a "protesty" výše jsou akorát řečnické sebemrskačství, kdyby to dotčeným skutečně vadilo, nelezli by sem Asi tak, Maxeli máš můj obdiv. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 20. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2016 (upraveno) Díky moc, pánové! @gril: Včera jsem to pro sichr nafotil i natočil krátké instruktážní video, tak zkusim najít nějaký kontakt na Lidl / Silvercrest a pošlu jim to tam na vyjádření. Na druhou stranu, jak píše Radek, je to krám za pár stovek, takže zázraky jsem od toho ani nečekal. @chronochata: Já se sice pohybuju hlavně mezi Prahou a Pískem, ale když se domluvíme a bude zájem, není problém dojet v podstatě kamkoliv Upraveno 20. července 2016 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 20. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2016 (upraveno) Ok, tak si podle přání pokoj nedám. Ale dneska žádná velká kulinařina. Nemusí to bejt pokaždý vyšší dívčí, beru to že si tu občas postujem i inspiraci na vaření. Sendvič doubledecker, neboli zbytky ze včera přece nevyhodíme. Takže ciabatta na tři části, na každou trochu másla, zapéct pod gril a naplnit:První patro = vepřový steak na tenké proužky, rajčata a papriky krátce osmahnuté s trochou sladké sojovky, čekupDruhé patro = pod grilem zapečený plátek šunky od kosti, volské voko, bavorská gorčica Upraveno 20. července 2016 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 20. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2016 Takovej trochu caesar sendvič Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 20. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2016 Hele proč ne, Maxeli půjčím ti velkou kuchyň a přiložím ruku k dílu (kolikrát ti v životě bude dělat poskoka bejvalej ambasádní šéfkuchař že ano , spát se u nás dá, chlastu máme kvanta, na kolo je to v okolí pro fajnšmekry, na trajdaní po okolí na pohodu. Termín ale pánové až tak říjen, až bude téměř po sezóně, může být? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 20. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2016 (upraveno) tak jestli je to někde v okolí Jeseníku, to bych snad na chvíli dojel taky:-) Zrovna dneska jsem tam byl služebně:-) P.S. Já toho sice moc nepomůžu, ale ochutnávat budu zodpovědně, slibuju:-) Upraveno 20. července 2016 uživatelem Rudykopalsson Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se