busmil Odesláno 2. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2016 To mi nedělej... právě přemýšlím jestli si něco dát, nebo vydržet do snidaně jinak super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 2. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2016 Dej si něco A děkuju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 3. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2016 Dlabanec na zítra založen - pečené krůtí stehno (částečně vykostěné) na bílém víně, s houbama a tymiánem. Zítra jen doladím omáčku a vymyslim nějakou fajn přílohu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2016 (upraveno) Když se do toho pustim, nestačí plotýnky. Nakonec jsem ke krůtě a houbám vymyslel fazolky se slaninou, máslový hrášek s tymiánem a jako noha u kulečníku silnou houbovou redukci. Upraveno 4. října 2016 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2016 No to je masakr. Sice jsem po večeři, ale reflex strejdy Pavlova se ozval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2016 maxeli, je to dechberouci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2016 Maxel: vypada to luxusne!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busmil Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2016 Do pr... a zase mám hlad )) jinak velká paráda! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2016 To uz fakt neni mozny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2016 (upraveno) Díky hoši! Trénuju na Jeseníky. Poslední dobou mam nějakou korporátní krizi a uvažuju, že s tim seknu a zkusim něco (asi svýho), kde bych uplatnil tohle moje kuli-patlalství. Zatim vo tom teda jen básnim, ale jednou mi (dost brzo odhadem) zákonitě rupne v kouli a pudu do toho. Místo koupě kupé a hodinek si votevřu bistro //pak tam všichni budete povinně chodit// Upraveno 4. října 2016 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2016 Tak teď by mě fakt zajímalo, když jsem to viděl, co mám dělat s tím těstovinovým salátem co jsem měl plánovanej k večeři. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2016 Nu což, ho zdlábneš i tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2016 Díky hoši! Trénuju na Jeseníky. Poslední dobou mam nějakou korporátní krizi a uvažuju, že s tim seknu a zkusim něco (asi svýho), kde bych uplatnil tohle moje kuli-patlalství. Zatim vo tom teda jen básnim, ale jednou mi (dost brzo odhadem) zákonitě rupne v kouli a pudu do toho. Místo koupě kupé a hodinek si votevřu bistro //pak tam všichni budete povinně chodit//Tohle ti dokážu rozmluvit hned u druhýho panáka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2016 Tohle ti dokážu rozmluvit hned u druhýho panáka Nevim proč, ale tušil jsem že něco takovýho sem od Tebe přistane. Moudře pohovoříme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2016 je to práce s lidma no. Dělám jako svůj vedlejšák, teda spíš koníček konzultace, rady nebo třeba garanta pro lidi co jdou do tohoto byznysu, některé příběhy jsou . . . zajímavé. I veselé, ale taky smutné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2016 Nj, růžový představy a realita bude mít lehce jinou barvu. Kudla, ale změna by mi fakt bodla. Tak plán B, hodinky. To bude z bláta do louže Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2016 Koleno na černým pivu. 5 hodin v troubě. Docela to vonělo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 5. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2016 Z toho mi neodbytně cuká žlučník, ale i tak chci O.O Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lloffass Odesláno 5. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2016 Klucí, ďete s tými obrázky do prdelé... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 5. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2016 (upraveno) sashimi k snidani Upraveno 5. října 2016 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se