tano Odesláno 17. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2017 Radek124: jojo ten rozdil od peceni v troube jsem pochopil po precteni vyse uvedeneho clanku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 17. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2017 Omlouvám sedíky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 17. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2017 1. Vecere v saigonu s drahou polovickou, vybirali jsme ve Vietnamstine stylem pokus omyl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 17. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2017 Pečené stehno na rozmarýnu, tymiánu a bílém víně, jogurtový dresink, šalotka a celozrný kuskus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 17. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2017 Pečené stehno na rozmarýnu, tymiánu a bílém víně, jogurtový dresink, šalotka a celozrný kuskus. Jestli budes furt zrat jen kurata a kruty, narostou ti kozy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 17. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2017 Toho se taky bojim. Tuhle sem na pozdrav ženě jen klovnul hlavou jejím směrem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 17. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2017 1. Vecere v saigonu s drahou polovickou, vybirali jsme ve Vietnamstine stylem pokus omyl IMG_8935.JPGTi mám dojem, podle toho výrazu, že to byl asi omyl......................ale třeba se pletu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 18. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2017 (upraveno) Ad jídelníček od Fleků co tu proběhl: https://www.novinky.cz/domaci/426703-propaganda-lunchmeatem-picnete-to-na-web-s-nejakym-mazanym-titulkem.html jdu blejt, je to údajně PR komančů, za kterým stojí, cituji: "Místopředseda ústředního výboru KSČM pro ideologii, propagandu a mediální činnost Josef Skála." A fakt to na svým facebooku mají. Tvl. Edit.Omlouvám se za politiku, kdyžtak to smažte. Upraveno 18. ledna 2017 uživatelem tommas4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 18. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2017 Ti mám dojem, podle toho výrazu, že to byl asi omyl......................ale třeba se pletu.To je v pořádku, paní Bobová se tak tváří na všech fotkách schválně. V reálném světě je to normálně hezká holka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 18. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2017 No 25 hodin na ceste udela svoje ... jinak se obcas i smeje :-) Jidlo skvely, teda az na ty smazeny ocasky, ty nam moc nejely Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 18. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2017 Jestli budes furt zrat jen kurata a kruty, narostou ti kozy.Já dnes na oběd rybu, tak doufám že mi naroste ocas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 18. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2017 No nevím, když jsem měl rybí období tak mi vyhrožovali, že mi narostou žábry.....................vo vocase nepadla ani zmínka. Možná zkusit klokana................ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 18. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2017 Ad jídelníček od Fleků co tu proběhl: https://www.novinky.cz/domaci/426703-propaganda-lunchmeatem-picnete-to-na-web-s-nejakym-mazanym-titulkem.html jdu blejt, je to údajně PR komančů, za kterým stojí, cituji: "Místopředseda ústředního výboru KSČM pro ideologii, propagandu a mediální činnost Josef Skála." A fakt to na svým facebooku mají. Tvl.Screenshot_2017-01-18-06-24-11.png Edit.Omlouvám se za politiku, kdyžtak to smažte. No dobrá, ale řekni mi co je na tom špatně ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 18. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2017 Ta politika. Že se zrovna komanči s láskou zasní se slzičkou v oku při vzpomíncena to jak chodili s dvacetikorunou v kapse do pivovaru který po 49 roce ukradli.Čti "znárodnili". Stydět se a chodit kanálama by bylo vhodnější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 18. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2017 No 25 hodin na ceste udela svoje ... jinak se obcas i smeje :-) Jidlo skvely, teda az na ty smazeny ocasky, ty nam moc nejely A na ruce má ty putovní Seika, nebo blbě vidím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 18. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2017 Ta politika. Že se zrovna komanči s láskou zasní se slzičkou v oku při vzpomíncena to jak chodili s dvacetikorunou v kapse do pivovaru který po 49 roce ukradli.Čti "znárodnili". Stydět se a chodit kanálama by bylo vhodnější.aha, tak tahle jsem to nezkoumal, já koukal jen na nabídku a ceny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 18. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2017 Proti jídelníčku nic samozřejmě, fakticky obsah ok, zneužívání třeba tohoto v politickékampani je ale na blití, zvláště ohání-li se tím ksčm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RC3 Odesláno 18. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2017 Prispejem aj ja do tohoto inšpiratívneho vlakna. Gravlax ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 18. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2017 Ha! Díky za připomenutí, na toho se už dlouho chystám. To fialový je řepa? Kdybyses chtěl podělit o recept.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 18. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2017 Taky bych se přimlouval, i když se svojí šikovností se do toho asi raději nebudu pouštět. To by bylo totiž asi drahý spláchnutí.... Vždycky když vidím fotky od Maxela a nebo teď RC3 tak se vždycky zastydím, protože mě ty prezentace prostě nejdou a focený v podstatě taky ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se