Maxel Odesláno 18. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2017 Taky bych se přimluvil za recept, tohle bych prubnul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 18. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2017 .... mě ty prezentace prostě nejdou a focený v podstatě taky ne buď úplně v klidu, my totiž víme že umíš peckovní medovník takže se to vyrovná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareka01 Odesláno 18. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2017 Tmavé špagety + aglio e olio + krevetami + grana padano i bez (nějak jsem se nemohl rozhodnout, zda je to lepší se sýrem či bez). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RC3 Odesláno 18. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2017 ahojte, som rad ze vas Gravlax zaujal. Nie je to nic zlozite tu su dva videorecepty: Ja som pouzil ten s koprom ale jedol som uz aj variant so sezamovym olejom.Tych kombinacii je viac zalezi len od fantazie.Tak drzim palce a dobru chut je to pecka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan83 Odesláno 18. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2017 (upraveno) Dnesni lehka vecere steak ze svice z Lidlu, vyborna zalezitost, rozpadalo se to na jazyku Upraveno 18. ledna 2017 uživatelem dan83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 18. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2017 Link na video s lososem od RC3 mě dovedl na jinej kanál, kde porovnávali steaky - klasickej virál Nicméně mě zaujala zastávka v 2. restauraci (začíná 3:28). Samotný zrání masa je brutální, hlavně jsem netušil, že to někdo žene až tak, že na tom fakt vyroste plíseň, ale hlavně mi šlo o to množství soli, co dával před samotným grilováním. Vím, že se to tady už nějak naťukávalo, ale jak to je? Solit/nesolit předem a co to s masem dělá? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan83 Odesláno 18. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2017 Mam steakove obdobi kdy zkousim kdeco, co se tyce soli tak uz solim jen po uprave, prijde mi go lepsi, nepousti to zbytkovou vodu a stavu - ale nejsem profik, jsou to jenom me poznatky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan83 Odesláno 18. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2017 Nejvic se mi osvedcuje postup kdy na rozhulene suche panvi udelam mrizku z obou stran, maso po vybaleni jen osusim pap.ubrouskem a lehce namasiruju olejem. Pak davam do alobalu kde uz mam vespod trochu morske soli a barevneho mleteho pepre do trouby na 80st se kousickem masla. Pak hura na nahraty talir Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan83 Odesláno 18. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2017 Sorry za chyby, pisu to z mobilu a nemuzu editovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 18. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2017 Dělám to podobně, jen jsem do toho alobalu k masu nikdy nic nedával, musím to ale zkusit. A někdy teda nerozehřívám troubu, ale dám to v alobalu vedle plotýnky, nebo do vyhřátýho hrnce s pokličkou. Ještě teda teplotu uvnitř masa na grilu si snažím hlídat teploměrem, neb jsem trouba a vokem to netrefím nikdy jak bych chtěl, spíš je to náhoda. Pokud někdo bude vědět, proč to amíci tak brutálně solí dopředu, budu rád. Díval jsem se i na to suchý zrání a asi to není problém udělat ani doma, ale nevím jestli to zkoušet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rici-Pici Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2017 ahojte, som rad ze vas Gravlax zaujal. Nie je to nic zlozite tu su dva videorecepty: Ja som pouzil ten s koprom ale jedol som uz aj variant so sezamovym olejom.Tych kombinacii je viac zalezi len od fantazie.Tak drzim palce a dobru chut je to pecka!Recepty od Bruna jsou peckovy. Uz jsem od nej toho zkousel dost a vse melo uspech. Gravlax zkusim taky, bude to mnamka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2017 Dnešní pozdní oběd. Sice chcípám s horečkama, ale aspoň mi nebyla u plotny zima. Kuřecí prso na rozmarýnu a tymiánu, bramboro-batátové pyré s pažitkou, mix salátů s čekankou a medová zálivka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2017 Já to říkám furt, to není v pořádku s horečkou a takhle čaruje..........a že já sem vůbec lezu, deset večer a jdu vyžrat ledničku.......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan83 Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2017 (upraveno) Maxel, ty ses dabel vypada to velmi zratelne Ja dnes spuntum gofry ze spaldove mouky a spetky trtinoveho cukru Upraveno 20. ledna 2017 uživatelem dan83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2017 Dnešní pozdní oběd. Sice chcípám s horečkama, ale aspoň mi nebyla u plotny zima. Kuřecí prso na rozmarýnu a tymiánu, bramboro-batátové pyré s pažitkou, mix salátů s čekankou a medová zálivka.Mazej do peřin. Já měl pařížák s rohlíkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuborg Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2017 Dneska jsem vařil houbové risotto z bulguru s krůtím masem a grana padano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2017 Já: koupil jsem k večeři rybu, je to docela hezký filetnz tresky Mladej (6let): tak to JÁ teda jíst nebudu, JÁ ryby nejím aha, a jak víš jak chutná když si ji ještě nejedl? ve školce jsme měli rybu a tu já nejím (začiná být vyděšený jestli ho to fakt jako budu nutit jíst) hm, tak to jo. co bys řekl na to, kdyby jsme měli na večeři rybí prsty? joooo, super, ty mám rád tak já jdu nakrájet tu tresku, pomůžeš mi to obalit? jasný, já ve vajíčku, obaluju ve vajíčku! !!! :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2017 Dost dobrý! Už taky začínáme pomalu ale jistě aplikovat rodinnou psychologii v praxi. Zkoušim recepty z nové kuchařky, recepty břicháče Toma. Název divnej, no nevypadá to zle. Dneska čokodezert s řeckým jogurtem a navrch pověstná třešnička. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareka01 Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2017 Ad děti a ryby: kdykoliv mají dcery rybu ve školní jídelně, vždy přichází domů s tím, že to byl hnus. Kdykoliv děláme rybu doma (z čerstvých/chlazených a kvalitních surovin), tak vždy od obou slyším: Jé ryba, ňam! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2017 (upraveno) . . . jednou jsem dostal poštou dopis, kde mi píše pán že při pobytu u nás na hotelukdyž přišel na snídani / večeři, tak že tím že děláme bufetové, tak mu vlastně poprvé v životě docvaklo a seplo v hlavě že si může vybrat . . . že si může dát maso a saláta nemusí jist třeba smažené když nechce . . .byl to tenhle břicháč Tom, psal vlastně takové poděkování že u nás začala nová érajeho života . . . Jako fakt, tohle je pak samozřejmě pro mě víc než pochvala. Tak ať ti chutná Edit. Typo Upraveno 21. ledna 2017 uživatelem tommas4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se