Wagoneer Odesláno 13. května 2017 Nahlásit Odesláno 13. května 2017 Maxeli, na protest proti tvému několikakilovemu masu jsem si udělal nudle se špenátem a kuřecimi játry. A máš to...:-)
Návštěvník km.kmk Odesláno 14. května 2017 Nahlásit Odesláno 14. května 2017 Kdybys mi tvrdil že je to bublanina,nebo lasagne, nebo šeprdskej páj tak ti to všechno uverim :-)
Bert Odesláno 14. května 2017 Nahlásit Odesláno 14. května 2017 (upraveno) Maxeli, ad coleslaw, jak moc dáváš majonézy? Upraveno 14. května 2017 uživatelem Bert
Micey Odesláno 14. května 2017 Nahlásit Odesláno 14. května 2017 Panove, mam peknou uzenou makrelu a nechce se mi zas delt obligatni pomazanku ci salat.. mate nejakou jinou oblibenou upravu? Myslel bych si, ze treba zapict to s bramborem nebo testovinama by slo?
Bert Odesláno 14. května 2017 Nahlásit Odesláno 14. května 2017 (upraveno) Já uzenou makrelu už raději nijak netrápím. Jenom třeba doohřeji v páře a s vařeným bramborem je to mňamka. Doplnění: kůži před podáním odstraním. Upraveno 14. května 2017 uživatelem Bert
Micey Odesláno 14. května 2017 Nahlásit Odesláno 14. května 2017 Jojo, asi to tak dopadne.. pekne s okurcickou.
Maxel Odesláno 14. května 2017 Nahlásit Odesláno 14. května 2017 Pěkné poledne a dobrou chuť, pokud právě obědváte
Maxel Odesláno 14. května 2017 Nahlásit Odesláno 14. května 2017 Maxeli, ad coleslaw, jak moc dáváš majonézy?To je hrozně různý, jak se mi zdá konzistence salátu. V tomhle případě je tam půlka velký hlávky zelí, dvě střední mrkve a jedna menší cibule - na tohle množství cca deci 33% smetany a takové 4 vrchovaté lžíce mayo (Boneco). Šťáva z 1/3 velkého citrónu, sůl/pepř. Chuť skvělá, ale příště půjde zelí na mnohem drobnější kousky, takhle se to blbě nabíralo vidličkou.
Bert Odesláno 14. května 2017 Nahlásit Odesláno 14. května 2017 Dík. Ad zelí: hlavně no pořádně zmáčkni :-)
Zlý Jabko Odesláno 14. května 2017 Nahlásit Odesláno 14. května 2017 Tak jsem si jako starej mazák udělal jeera rejži a kuřecí kostky Tandoori Masala.A nad kari se mi pochopitelně trochu utrhla ruka s chilli.Takže mám dneska fakt dobrej důvod volat "Maminko"!
Mareka01 Odesláno 14. května 2017 Nahlásit Odesláno 14. května 2017 Už jen zbytky po včerejšku: holandské rajské a řecký sýr z grilu, polský chřest z páry a červené z Moravy.
tommas4 Odesláno 14. května 2017 Nahlásit Odesláno 14. května 2017 Kdo pozná co to vytvářím? Výhra je ehhhm, třeba dva bludišťáci
tano Odesláno 14. května 2017 Nahlásit Odesláno 14. května 2017 (upraveno) Bezovou stavu? Blbost pardon Upraveno 14. května 2017 uživatelem tano
Bert Odesláno 14. května 2017 Nahlásit Odesláno 14. května 2017 Tommasi, nebudeš tak náhodou sušit/nakládat lososa?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se