Návštěvník Odesláno 5. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2017 Co pořád vymýšlet Sent from my iPhone using Tapatalk
pandice73 Odesláno 5. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2017 Večeře na pohodu.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Maxel Odesláno 5. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2017 Maxeli, tvoje příspěvky jedním slovem krása. Jdu si uříznout aspoň kus uzenýho... :-)Díky pane!
tommas4 Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2017 Co pořád vymýšletTo je buď dětský rozměr plotýnek nebo nadmíru vyvedená pánev a drobné dvoukilové steaky . . .
Návštěvník Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2017 Kazdy rostenec 300-400 g. Kdyz mas doma chlapce ve zravych ketech, trochu z jednoho ochutnas :-))). Sporak normal, to je perspektiva, neasi
Maxel Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2017 (upraveno) Už sem se něj chystal nějakou dobu. Tatarák z lososa jako malé jednohubky. Upraveno 8. listopadu 2017 uživatelem Maxel
vietor007 Odesláno 10. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2017 Podzimná večera. Batátovo-mrkvový krém so zázvorom a škoricou. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Maxel Odesláno 12. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2017 Husa pro dva nesmysl, samotný stehna sem nesehnal, a na knedle/lokše stejně nebyla chuť.Kuře ala kachna, bramborový salát s jablkem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tommas4 Odesláno 14. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2017 Počkej, husa pro dva je nesmysl, ale šest stehen pro dva? Šel jsem po zahradě, kouká na mě celer, ve vzduchu je cítit jaro.A jaro na zahradě = smrže v mulči.No jo, myšlenkové pochody jsou někdy složité,ale lezou z toho pak prostá a jednoduchá jídla
Maxel Odesláno 14. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2017 Sichr. To máš jeden oběd 3ks (junior už zdlábne skoro celý sám) a zbyde na oběd druhý den ; dál by to už nikdo nejedl. Takže 6ks akorát, ale 5-6kg husa co jsem potkal v Lidlu a Globusu, to fakt ne
Moty Odesláno 14. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2017 tak vono když tam hodíš husu na 15 hodin tak váha taky klesne a co zbyde tak bych dotáhnul v nějaký omáčičce a dal to do sandwichu, co?
Návštěvník Kamil Odesláno 15. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2017 Dnes lehká dietní večeře. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
JaRooN Odesláno 15. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2017 Sakra, všechny ty dobroty tady mě nechávaj více méně v klidu, ale Kamil mě dostal. Dal bych si taky...
Hasňa Odesláno 15. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2017 a kvasak k tomu. Jidlo epikurejcu.
Návštěvník Kamil Odesláno 15. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2017 Stavte se, je to vynikající. Zapomněl jsem vyfotit Krušovice a pak doutník.
VS Odesláno 15. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2017 V Makru dneska byly nějaké žrací orgie. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tommas4 Odesláno 15. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2017 Jedna ne zrovna lehká kulinární otázka, vítěz dostane třeba dva bludišťáky K čemu se používají moje měděné, vintážní reliéfní pánvičky? Jsou hodně staré, z Francie a mají asi 15cm v průměru a 4 cm na výšku.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se