Návštěvník Kamil Odesláno 15. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2017 Já bych v nich uklohnil nějakou paštiku podlitou madeirou nebo sherry, nechal ztuhnout a vyklopil.
Návštěvník Odesláno 15. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2017 V jedny se vari tetrevi a v druhy jeleni. To je jasny
Wagoneer Odesláno 15. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2017 Tome, to jsou jednoznačně pánvicky na pečené paštiky. Před několika lety jsme dostali v Provence jako predkrm hutnou hrubou paštiku s podobným 3D reliéfem.
tommas4 Odesláno 15. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2017 A sakra, tak to příště nahodím něco těžkého. Máte samozřejmě pravdu; asi všichni tři za předpokladu že Roman myslí tetřeva a jelena ve stavu paštikovém.
mondeo2 Odesláno 15. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2017 (upraveno) Stavte se, je to vynikající. Zapomněl jsem vyfotit Krušovice a pak doutník. já nejedu, chybí Ti tam lahůdková cibulka.................... Upraveno 15. listopadu 2017 uživatelem mondeo2
tommas4 Odesláno 17. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2017 bábovičkatentokrát tvarohováa vynikající
tommas4 Odesláno 18. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2017 řízek na špejli, na takový to domácí žvýkání než se upeče hvězda dnešního odpoledne, kachna a la Strasbourg
Návštěvník Odesláno 18. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2017 (upraveno) Já jsem byl tradičně zemitější. Segedín a hrnkové knedlíky z celozrnných rohlíků. Celé to jídlo byl trochu gastro jam sassion. Použil jsem bůček a plecko, maso zatáh na ořezaném a vyškvařeném sádle z bůčku, pracoval jsem s masem i cibulí na hranici přípečků. Při vařbě jsem následně zjistil, že nemám doma sladkou papriku, dal jsem uzenou papriku a trochu chipotle. Základ jsem vařil večer, tak se bůček s pleckem dusily tři hodiny, protože jsem vytuh u knížky. Chuťově po odležení a zjemnění smetanou nebe v hubě. Bez jíšky. Manželka zpráskala i knedlíky (normálně je nejí), hrozně ji chutnala semínka, co v knedlících byly z těch celozrnných rohlíků. Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 18. listopadu 2017 uživatelem Roman I.
tommas4 Odesláno 18. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2017 To vypadá zajímavě ty knedlíky z celozrnných, to budu muset prubnout.
Návštěvník Odesláno 18. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2017 To vypadá zajímavě ty knedlíky z celozrnných, to budu muset prubnout.A já se těším navfotky Vašeho oběda. Nemůžu na napsat, že se těším až uvidím Tvoji kačenu, to by znělo hodně divně :-D
roura74 Odesláno 18. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2017 U nás pomalu pečená kachna s lokšema a dvojím zelím. Nevím jak se mi večer podaří sežrat plánovaný pulled pork.
Návštěvník Odesláno 18. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2017 (upraveno) No taky dobře Ty, palec hore Upraveno 18. listopadu 2017 uživatelem Roman I.
tommas4 Odesláno 18. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2017 (upraveno) Tohle bude hodně pozdní oběd Mojí kačeny se zeptám jestli se chce fotit edit - pěkný Ondro, lokše jsem taky chystal, ale když jsem viděl strávníky nenadchnuté, udělám něco jiného Upraveno 18. listopadu 2017 uživatelem tommas4
roura74 Odesláno 18. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2017 Lokše jsou pecka. Dělal jsem je poprvé a známí co je tu máme, tak je neznali. A všichni, včetně dětí, byli nadšení.
honza71 Odesláno 18. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2017 Lokse jsou bomba. Ma draha je puvodem z Bardejova, takze je mam, kdy si vzpomenu.Vyborny jsou samotny jen omasteny rozpustenym maslem a s mlikem.Samozrejme s kacou/husou a ze zelim taky dobry
tommas4 Odesláno 18. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2017 (upraveno) Nejlepší jsou na kamnech pečený rovnou na plotně . . . asi potřebuju chatu se starýma kamanma Jinak Štrasburská kachna, taková už kuchařská střední, druhů je více,tento recept je co jsem dělával když jsem vařil na ambasádách, vykostit kachnu (dělá se pak jako show off na mísyvcelku, jako že se to zformuje zpět do tvaru kachny, bez jediné kostičky, ale doma se s tím zašívat nebudu );2x najemno mleté telecí, vyšlehanat se smetanou a žloutkem,sůl, pepř, mušk. ořech. Na kostky a každé zvlášť orestovat - játra (kachní nebo kuřecí), žampióny, uzený jazyk. Opečené dobroty smíchat s fáší a naplnit kachnu, z jedné vyjdou dvě pěkné roládky, moc neutahovat, upéct dozlatova,ve studené kuchyni se nechá vychladit, nakrájí na plátky, ty se přetřou aspikem aby neoschly, naskládají se na mísu.K běžnému jídlu se zelím, k tomu jsem udělal "brunede kartofler", tradiční přílohu co mají dánové na Vánoce,malé brambory ve slupce, oloupat, vychladit. Na pánev trošku cukru, nechat zezlátnout, přihodit máslo, až se rozpustípřidat brambory, podlít malinko! vodou a míchat dokud je tam omáčka. Kulervoucí je to v momentě když člověk hodímáslo na pánev k tomu karamelu, do toho voní kachna. Jsem rád že jsem se k tomu dokopal, je to boží. Upraveno 18. listopadu 2017 uživatelem tommas4
roura74 Odesláno 18. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2017 Já je mastil husím sádlem. No a když jsme se tak rozjedli, tak se dorážíme trhaným vepřovým a dezert cantuccini s Vin Santo.
tommas4 Odesláno 18. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2017 Já už dnes na dezert nemám sílu tak jen čaj s metaxou, ovšem když to tu vidím tak upřímně lituji toho kdo semdo vlákna vleze takhle navečer po návratu z hospody
Radek124 Odesláno 18. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2017 Kdyby sem to bejval věděl, tak bysem sem nechodil...
roura74 Odesláno 19. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2017 Prubnul jsem Ridiho Sugo alla Bolognese. Jen místo Salsiccia klobásy jsem tam vrazil českou vinnou klobásu, která se moc nerozvařila. Ale 4 h vaření stály za to. Příště zkusím Maxelovu variantu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se