milan79 Odesláno 26. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2017 Kúpil som francúzske mini kuriatka, poradí niekto dobrý recept akom ich pripraviť?
Tittus Odesláno 26. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2017 Rad slysim. Za me opet skvela slanina, nadprumerny jerky, zebra jsem jeste nemel.. Ty jerky jsou naprosto fenomenální, zrovna je tady uzobávám.
Moty Odesláno 28. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2017 Tak konečně mám u sebe Damn Good box, jerky sem jedl poprvý v životě a je to neskutečný, zbytek uvidím až to dovařím díky za osvětu:-)
Micey Odesláno 28. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2017 Moty ty žebra doporučuju předem vykostit (normálně jen vyloupneš kosti), šoupnout to na pánev, za chvíli zalejt tou oranžovou omáčkou, chvíli opíct, případně ještě lehce natrhat a pak narvat do burgerový bulky. Já si včera čvachtal:)
Maxel Odesláno 28. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2017 Tohle mam v plánu dneska. Včera jsme se ženou dali každý jen dva nařezané kousky, takže na dnešek žebra oberu a naperu do bulky. Musim ale přiznat, že na nás to bylo hodně výrazné, hlavně žebra - uzené, sladké a celkově navoněné ; možná popravdě asi až moc. Takže jsem omáčky dal opravdu jen ždibek a celá slanina zbyla na dnešek. Jerky má každopádně slušný grády, ale je vynikající.
Micey Odesláno 28. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2017 (upraveno) Jojo, má všechno hodně výrazný, což nemusí každýmu sednout - je to prostě trochu něco jinýho. Ženě jsem včera udělal verzi žeber bez tý omáčky a nemůžu říct, že to bylo horší.. protože to maso samo o sobě je supr. Takový relativně nejvíc chuťově univerzální bejvaj ty jeho klobásy, ty budou příště, místo jerky. Teda, záleží na tom, jaký zrovna udělá. Upraveno 28. listopadu 2017 uživatelem Micey
Maxel Odesláno 28. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2017 (upraveno) Přesně tak, je to prostě trochu jiný. Ale rád jsem to každopádně zkusil. No a to maso, prostě jako dort!Nevíš, kde ty žebra kupuje? Upraveno 28. listopadu 2017 uživatelem Maxel
Micey Odesláno 28. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2017 Hele obvykle nakupuje v Makru, ale todle prej sehnal od nějakýho řezníka, co mu to přivezl až dom.. pokud si to s něčim nepletu:)Když se zeptáš, určitě ti to řekne.
Maxel Odesláno 3. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2017 (upraveno) Kuře na máslových žampionech s tymiánem a šalotkou, podlité bílým vínem. Stehna osolená, pomazaná pštrosím sádlem, drceným kmínem a sladkou paprikou. Zakryté vše pečeme na 130st. 3h, potom poklička dolu a 200st. cca na půl hodiny (stehna v průběhu 1x otočíme). Jako příloha třeba kukuřičný kuskus s jarní cibulkou a pažitkou. Upraveno 3. prosince 2017 uživatelem Maxel
Maxel Odesláno 3. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2017 Bon apetit Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Radek124 Odesláno 3. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2017 Už jsem se bál že zůstaneš jen u surovin Já dnes večer "Sám doma a hladový" = medium-rare kráva (pepř+tymián), fazolky na slanince, pepřovka & rozpečená bagetka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
dan83 Odesláno 4. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2017 Po delsi dobe...taky jedna krava, Irska svice a byla tuze dobra Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ondra 2.0 Odesláno 4. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2017 Zena mi o vikendu udelala radost svestkovymi knedliky v bramborovem teste... lahudka
montemar Odesláno 7. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2017 gulasek s bambusovymi vyhonky. vybornej.
Mirek Odesláno 10. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2017 Děcka chtěly k obědu kuře, tak jsem řekl, že je pták jako ptáček... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Maxel Odesláno 10. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2017 Vypadaj skvěle ptáci! Ikdyž mrkev jako součást náplně vidim prvně. Já dneska po pěti týdnech ve sklepě zakrojil pancettu a výsledek předčil očekávání. Skvělá! Kdo ste dával tip na tenhle recept, ještě jednou díky! https://doprirody.prakticky.sk/2016/12/31/vyrobte-domacu-slaninku-bez-udenia-pancetta/
Radek124 Odesláno 10. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2017 Mirku, příště zkus ty plátky (dle nálady může být i čuník/drůbež, dovnitř jde i čabajka/uherák a místo mrkve cibule) před zavinutím z obou stran kromě posolení i pořádně napepřit, potřít hořčicí a závitky před osmahnutím vyválet v hladké mouce. A co nevleze dovnitř a nebo odpadne, přihodit na pánev k masu, po uvaření (40 minut v papiňáku postačí i na tuhou krávu) propasírovat/rozmixovat a dle chuti zjemnit šlehačkou. Výsledná omáčka pak s přehledem strčí do kapsy i leckterou "svíčkovou", ještě že už je Neděle večer a nechce se mi klohnit...
montemar Odesláno 10. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2017 Vypadaj skvěle ptáci! Ikdyž mrkev jako součást náplně vidim prvně. Já dneska po pěti týdnech ve sklepě zakrojil pancettu a výsledek předčil očekávání. Skvělá! Kdo ste dával tip na tenhle recept, ještě jednou díky!https://doprirody.prakticky.sk/2016/12/31/vyrobte-domacu-slaninku-bez-udenia-pancetta/pančeta vypada dobre! co je to za noźik? diky
Maxel Odesláno 10. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2017 @montemar: Díky. Kuchák je tuten:http://www.noze-nuz.com/akce/santoku.php Na večeři jsem na přání rodiny spíchnul dýňovku. Podávaná s créme fraiche, opečenými semínky a dýňovým olejem.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se