Maxel Odesláno 15. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2018 Fajne, díky. Určitě prubnu, to odpálený těsto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 15. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2018 Rado, bud v klidu, delal sem ho poprve, znal sem ho jen od babicky, je to pracny, ale da se to. Receptu jednodussich je hafo, tenhle je ale myslim super, ostatni je smazenej br. Knedlik;-))) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 15. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2018 Šak jasná, zkusit se má všechno O víkendu to prubnu. Mam v lednici stařenou picanhu, k tomu ta houbová vomajda a budou zas boule až za ušima. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 15. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2018 No to si pish! Do ty majdy dej odparit panaka brandy nebo konaku a bude mit koule jaksvina;-) tak ji delam ja. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 15. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2018 Dík za tip. Jinak zkus někdy vyměnit žampíky za hlívu, dá tomu trochu výraznější chuť. Přidávám trochu (nejlépe čerstvého) tymiánu a do základu odpařuju (sušší) bílé víno. Smetana tutyfruty a na zjemnění nakonec kousek másla, až když už to sundáš z plotny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 16. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2018 Když nevíte coby, jakákoliv variace na ceasar je u nás univerzální odpověď na hlad. Tady s krůtím, pancettou, cheery a dresinkem. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 16. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2018 že sem vůbec lezu.......... :frusty: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 16. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2018 Maxeli, jdi s těma večerníma fotkama do háje ...... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 16. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2018 (upraveno) Máj apolodži jór madžesty Příště přihodim aji dezert, no. Ačkoliv ta pixla má příchut´ jahod, takže - staniž se Snad tohle fakt nevečeříš?! Upraveno 16. října 2018 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 16. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2018 Tak okolo deváté večerní :-( A klidně naper Ty své výtvory sem, ať je (v mém případě aspoň) na co koukat ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 16. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2018 Chápu. Dneska to byl jen krém z mascarpone s borůvkami. Což nestálo za fotku. Ale příště se polepším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 16. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2018 (upraveno) Dneska ráno sem se rozhod, že fakt přestanu žrát maso. K večeři sem měl hummus, tofu a k tomu sem si teda dokrájel zbytek klobásy od včera, zas to přece nevyhodím. A docela to de. Prostě přestanu jídlu dávat nějakou důležitost. Upraveno 16. října 2018 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 16. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2018 Ciwe to bych se rači zastřelil rovnou Btw, proč zrovna maso? Bílkoviny být dobré. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 16. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2018 Ciwe to bych se rači zastřelil rovnou Btw, proč zrovna maso? Bílkoviny být dobré.Docela dost bílkovin je prej v cizrně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 16. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2018 Docela dost bílkovin je prej v cizrně.Nebo v červený čočce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 16. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2018 Tofu je výborný a stále nedoceněný vynález. Nechá-li se několik dní máčet ve vodě, lze jej úspěšně využívat coby mycí houbu. Pakliže jej dáme soustavně vystavit slunci, výborně odstraňuje ztvrdlou kůži z pat. Avšak stále mi zůstává záhadou, proč jej někteří dobrodruzi jedí! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 16. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2018 Dneska ráno sem se rozhod, že fakt přestanu žrát maso. K večeři sem měl hummus, tofu a k tomu sem si teda dokrájel zbytek klobásy od včera, zas to přece nevyhodím. A docela to de. Prostě přestanu jídlu dávat nějakou důležitost.Já jednou taky přestal jíst maso. Děsně jsem zhubnul a skoro nemoh vyjít do schodů. Tak jsem konvertoval zpátky k salámu a bylo to dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 16. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2018 (upraveno) Já jednou taky přestal jíst maso. Děsně jsem zhubnul a skoro nemoh vyjít do schodů. Tak jsem konvertoval zpátky k salámu a bylo to dobrý.Já tam prvně fakt čet k islámu. Zejtra k snídani dožeru zbytek toho tofu a asi si dám jogurt. Časem bych ale chtěl omezit všechny potraviny živočišného původu. Upraveno 16. října 2018 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 16. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2018 Já tam prvně fakt čet k islámu. Vono to podobně zní a vypadá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 16. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2018 Vono to podobně zní a vypadá.Já si z jedný dětský knížky pamatuju výraz málas íčičok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se