Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum

Doporučené příspěvky

Dík za tip. Jinak zkus někdy vyměnit žampíky za hlívu, dá tomu trochu výraznější chuť. Přidávám trochu (nejlépe čerstvého) tymiánu a do základu odpařuju (sušší) bílé víno. Smetana tutyfruty a na zjemnění nakonec kousek másla, až když už to sundáš z plotny.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Zmizík

Dneska ráno sem se rozhod, že fakt přestanu žrát maso. K večeři sem měl hummus, tofu a k tomu sem si teda dokrájel zbytek klobásy od včera, zas to přece nevyhodím. A docela to de. Prostě přestanu jídlu dávat nějakou důležitost.

Upraveno uživatelem Zmizík
Odkaz ke komentáři

Tofu je výborný a stále nedoceněný vynález. Nechá-li se několik dní máčet ve vodě, lze jej úspěšně využívat coby mycí houbu. Pakliže jej dáme soustavně vystavit slunci, výborně odstraňuje ztvrdlou kůži z pat. Avšak stále mi zůstává záhadou, proč jej někteří dobrodruzi jedí!

Odkaz ke komentáři

Dneska ráno sem se rozhod, že fakt přestanu žrát maso. K večeři sem měl hummus, tofu a k tomu sem si teda dokrájel zbytek klobásy od včera, zas to přece nevyhodím. A docela to de. Prostě přestanu jídlu dávat nějakou důležitost.

Já jednou taky přestal jíst maso. Děsně jsem zhubnul a skoro nemoh vyjít do schodů. Tak jsem konvertoval zpátky k salámu a bylo to dobrý.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Zmizík

Já jednou taky přestal jíst maso. Děsně jsem zhubnul a skoro nemoh vyjít do schodů. Tak jsem konvertoval zpátky k salámu a bylo to dobrý.

Já tam prvně fakt čet k islámu.  :eek: Zejtra k snídani dožeru zbytek toho tofu a asi si dám jogurt. Časem bych ale chtěl omezit všechny potraviny živočišného původu. 

Upraveno uživatelem Zmizík
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...