Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pěkně hoši, dobře jste si vybrali ;)

@tikzot: To jsme mě měli s tvojí pani stejný nápad ? akorát já dělam nižší na plochu a tentokrát s lesním ovocem, k tomu ovocné coulis a créme fraiche.

e7ae82a3c97c19c4d3ea0c437c180f89.jpg

Odesláno

Nadhera Radku;-)

My dneska thai krevety red curry, yumi yumi;-)

Kluci neměli byste pár ověřených receptů na thaiskou? Dělám curry dle receptu od Maxela, ale už to přestává stačit...recept na tom yum nebo i nějaký jiný recept na curry určitě ocením...

Odesláno

Pěkně hoši, dobře jste si vybrali ;)

@tikzot: To jsme mě měli s tvojí pani stejný nápad ? akorát já dělam nižší na plochu a tentokrát s lesním ovocem, k tomu ovocné coulis a créme fraiche. e7ae82a3c97c19c4d3ea0c437c180f89.jpg

Tak ten nas byl spis takovej nemeckej kvark kuchen a nahoru sme dali jahodovy pyre z mrazaku a boruvky a bylo to peckovni;-ten tvuj nizounkej je super ten mi zas pripomina francouzky tartiny a k tomu to coulis no balada, takovej si das v restauraci malokde;-)
Odesláno

Kluci neměli byste pár ověřených receptů na thaiskou? Dělám curry dle receptu od Maxela, ale už to přestává stačit...recept na tom yum nebo i nějaký jiný recept na curry určitě ocením...

tak ja hodne zkousim ruzny kombinace na vietnam a thajskou kuchyni, moc nejedu podle receptu, zajedu na trznici sapa(bydlim kousek) a tam vybiram co me padne do voka, pak to vse restuju dohromady, zalejvam kokos mlikem, vyvarem a nak to neresim;-)

Tim jak ty veci jsou cerstvy, tak to vetsinou dopada dobre;-) do vetsich veci se moc nepoustim, spis tyhle jednoduchy smesi, kam toho fakt muzes najebat mraky a je to super, stejne tak polivky.

Odesláno (upraveno)

Krásné.

Na dneska oběd u McDonalda a doma pak turka a krabicové víno. A pro dovršení této dystopie nemám na ruce žádné hodinky.

fe0f00c960dc9227368284566320f60a.jpg

Upraveno uživatelem Hasňa
Odesláno

Pantere, za tohle bys měl dostat babány :D , ať Ti slehne (srandička). Já ještě ani nejedl a teď nevím, co do tý tlamy dát, díky :) .

Odesláno

Já se s tou 5 kilovou kráskou pomazlil, naložil jabkama, solí a asi kilem kmínu a pak se spolu asi na 13 hodin rozloučíme, áž se půjde saunivat do trouby a dopoledne na mě vykoukne zlaťounká křupavá a rozpadající se;-)

Mlask

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Hasňo, takové doznání chce odvahu, navíc jsem se zasmál, takže jak se říká: Klobouček! Navíc chicken nuggets jsou z té jejich haute cuisine asi nejhorší :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...