Rudykopalsson Odesláno 8. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2018 Po několik generací... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 8. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2018 Je to pech,když si teď nemůžu dát ani štopečku.Ale je to již na mnoho roků a chleba to nežere. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 9. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2018 Wanabe ceasar s rukolou a salátem lollo rosso (místo římáku), křupavou pancettou, grilovanými krůtími kousky, hoblinami parmazánu a klasickou zálivkou s ančovičkami. Na oživení barvy pár cherry rajčat. Popis v souladu s rokem 2018 Přeju fajn druhý advent kuchtíci! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 9. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2018 Tak tomu říkám správný poměr masa a zeleniny! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 9. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2018 To se ti zdá - je tam kopec salátu a jen pár kousků krůty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 9. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2018 Vcerejsi uzeni, po vytazeni dnes rano.Celkem 10kg masa (bucek, krkna, spek) a 20kg klobas (hmotnosti v syrovem stavu)Becka Beskydskeho hořkého IPA, ktera u toho padla tam neni vyfocena. Padli kamaradi taktez ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 9. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2018 Pěkný to máte všichni jako, i poloveganský salát vypadá docela líbivě Radku U té udírny bych taky dobrovolně hlídal ale kuchtím jen prostý guláš na pozítří (zítra jdu kopat křeník) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 9. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2018 Hezkypěkně! Na guláš se taky chystam. Drahá polovička konečně začíná jíst všecko, tzn. včetně cibule, česneku, chilli, apod. Na večeři inspiraci od mistra Pohlreicha - batátová polévka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 10. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2018 Přes víkend jsem si zase pekne zavařil a zapek Pštrosí guláš, jen cibule bylo 1,8kg, cca 50 min Kure v jogurtu Brownies Datlove perníčky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 10. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2018 Podělíš se prosím o recept na ty datlové perníčky? Jinak avizované kokosové úly výše beru částečně zpět - ořechové jsou podle toho receptu fajn, ale kokos mám neblahé tušení že to co jsem koupil je ojebávka.Myslím si že kokos (tady konkrétně Albert quality nebo co jsem to koupil za šmejd) je namletý zůstatekpo lisování kokosového oleje = v produktu NENÍ tuk (nebo je tam výrazně méně) = těsto se rozsype.Asi nejsem jediný, protože net se hemží radami typu "nacpi tam máslo".Koupím si nějaký jiný kokos, doufám že to bude oldschool kokos. Nebo pořídím třeba šampón s kokosovým olejem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 10. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2018 (upraveno) Datlove perníčky Pekl jsem 10 min, vyválel sem je 5mm, jsou pak krásně měkké, namašloval sem je s mlíkem a bílkem, co mi zbyl po vaječňáku, ten sirupový závěr sem vynechal, dobře chutnalo, když sem je spojil povidly z trouby delanými bez cukru, je to takový "dietní" cukroví:-) Upraveno 10. prosince 2018 uživatelem Moty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 10. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2018 Díky, tu lepivou hmotu už mám v lednici, uvidíme za hodinu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 10. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2018 (upraveno) Dobře to dopadlo, díky. Je to bez cukru, takže zítra dostanou povidlovou náplň a potáhnu je cukrovou glazurou Udělal jsem dvojitou dávku a vyšlo mi cca 120 kousků. Upraveno 10. prosince 2018 uživatelem Tom4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 11. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2018 paráda Tome, po první dávce jsme pak mnohem míň moučil, v podstate jen váleček Jak děláš cukrovou glazuru? jen cukrový rozvar? dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 11. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2018 Jenom takovou tu co se kdysi lila na makovec / perník a další "buchty na plech",takže moučkový cukr a citrónová nebo pomerančová šťáva, ideálně funguje na teplýmoučník, rozteče se na tenkou vrstvičku která pak zatuhne.Počítám že je nahřeju v troubě a natřu tou polevou štětcem, co na tom zůstane bude stačit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 11. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2018 jasně, doma sme tomu říkali citronová poleva:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 11. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2018 .. pozdni obed.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 11. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2018 Dost dobrý. Správně propečeno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 11. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2018 Minimalne do vanocniho obžérství jen zdrav? večeře;-)Špaldová slaná galetta se salátem. Kupodivu žratelný a mnam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 (upraveno) recept na galettes, s'il vous plait Upraveno 12. prosince 2018 uživatelem Moty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se