Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum


Doporučené příspěvky

Tohle mi prijde hrozne slozity. Ja je delam z pohankove mouky s vodou a maslem jako palacinky, jen je skladam do takovyho nezavrenyho psanicka. Dovnitr treba listovy spenat a syr nebo volske oko a sunka
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nezapekam. Uz jsem je dlouho nedelal, ale vim, ze jsem prehnul kraje do ctverce a pred zim prehnutim jsem k tomu skladu nasypal trochu strouhaneho syra. On ten okraj ?prilepil?.

Upraveno uživatelem Roman I.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

"vymyslel" sem si zlepšovák

dal sem gelettku na gril, na ní jsem vylil oddělený bílek, do čtverce jsem dal sýr, na to šunku a pak doprostředka žloutek, tím, že chce jen prohřát a bílek udělat, mi to výrazně zrychlilo dobu závěrečného zápeku

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...