tikzot Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 Poslu- koupili sme knizky fit recepty I a II pecka veci, urcite doporucuju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 není to ono? https://fitrecepty.info/recepty/podle-kategorie/obedy-a-vecere/slana-galette-s-porkem-houbami-a-spenatem-1129/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 Fit recepty? Si budete s Motym a jeho perníčkama light rozumět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 Ten recept rozhodně fit není, takže vše je ok :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 není to ono? https://fitrecepty.info/recepty/podle-kategorie/obedy-a-vecere/slana-galette-s-porkem-houbami-a-spenatem-1129/Tohle mi prijde hrozne slozity. Ja je delam z pohankove mouky s vodou a maslem jako palacinky, jen je skladam do takovyho nezavrenyho psanicka. Dovnitr treba listovy spenat a syr nebo volske oko a sunka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 Volove Díky Romane, vím, zes je dělal. Zapékas pak nebo jen poskládás? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 Nee to neni ono, tohle je s pestem, rajcata, cuketa a ja to samo vytunil parmskou sunkou;-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 (upraveno) Nezapekam. Uz jsem je dlouho nedelal, ale vim, ze jsem prehnul kraje do ctverce a pred zim prehnutim jsem k tomu skladu nasypal trochu strouhaneho syra. On ten okraj ?prilepil?. Upraveno 12. prosince 2018 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 jsem vám chtěl vyfotit luxusní domácí tlačenku, ale pak mi došlo že by jste mi záviděli a to já nechci aby mi někdo záviděl...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 15. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2018 (upraveno) Sendvič s trhaným vepřovým a dipem z křenu a créme fraiche. K tomu tymiánové hrany. Fajn sobotu Upraveno 15. prosince 2018 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 15. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2018 recept na galettes, s'il vous plaitTady jest, nezapomnel sem;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 15. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2018 Díky, já nakonec zvolil variantu galette complete, tedy jen na pánev se sýrem, sunkou a do středu vejce. Nebe v hube to bylo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 15. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2018 Díky, já nakonec zvolil variantu galette complete, tedy jen na pánev se sýrem, sunkou a do středu vejce. Nebe v hube to byloJj, kompletka je nejlepsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 15. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2018 "vymyslel" sem si zlepšovákdal sem gelettku na gril, na ní jsem vylil oddělený bílek, do čtverce jsem dal sýr, na to šunku a pak doprostředka žloutek, tím, že chce jen prohřát a bílek udělat, mi to výrazně zrychlilo dobu závěrečného zápeku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 16. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2018 Tentokrát na adventní neděli něco trochu tradičnějšího. Prasárnička, ale skvělá! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 16. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2018 Na knedlach plnenejch uzenym je stejne nejlepsi ta smazena cibulka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 16. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2018 A proto je jí tam taky pořádná hromada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 16. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2018 Plněný knedlíky mám rád. Kvůli té cibuli. U nás dnes buchtičky s krémem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 19. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2018 Buchticky nádherný, miluju je Kuci nebyl by recept na skvarkovy placky? Spis dokrupava, ne vyloženě nadejchany, díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lloffass Odesláno 19. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2018 Jo... O ten bych se taky přimluvil... Mám doma jakési škvarky, co nejsou nějak úplně jenom tak ke chlebu, ale vyhodit je se mi nechce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se