Tom4 Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Odesláno 15. března 2019 Vokurky jsou domácí a taky kyselý. Čočka je kyselá vod toho voctu. Bez toho opečenýho uzenýho to vlastně může jíst i militantní vegan. Ani nemusí vyhazovat troubu.
Návštěvník Zmizík Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Odesláno 15. března 2019 Tak se teď budou vyhazovat jen pánve, to je dobrý. A vocet jakej? Jablečnej, lihovej nebo vinnej?? Na mouku seru, sem antimoukotarián, dám tam hrašku. https://www.countrylife.cz/smes-na-zahustovani-hraska-bezlepkova-1-kg-ceria
Návštěvník Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Odesláno 15. března 2019 (upraveno) Tak se teď budou vyhazovat jen pánve, to je dobrý. A vocet jakej? Jablečnej, lihovej nebo vinnej?? Na mouku seru, sem antimoukotarián, dám tam hrašku. https://www.countrylife.cz/smes-na-zahustovani-hraska-bezlepkova-1-kg-ceria Jediný místo, kam patří klasický vocet, jsou okurky a tlačenka. Dělám čočku s balsamikem. Ničím to nezahušťuj, nemusí to být kejda, ať je trošku sypká. Upraveno 15. března 2019 uživatelem Roman I.
Tom4 Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Odesláno 15. března 2019 Klasický jídlo klasicky, takže obyčejnej ocet, obyčejná mouka.Z půlkila čocky je tak osm porcí, takže v jedné je ehm, 8 gramů mouky? Nevím kolik je smrtelná dávka mouky To balzamiko je legrace, že jo?
Návštěvník Zmizík Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Odesláno 15. března 2019 Jediný místo, kam patří klasický vocet, jsou okurky a tlačenka. Dělám čočku s balsamikem. Ničím to nezahušťuj, nemusí to být kejda, ať je trošku sypká.Já nechci sypkou, já chci jako má Tom!
Návštěvník Ondra Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Odesláno 15. března 2019 Vegansky "bolognsky" spagety s tofu... pochutnavame si
Návštěvník Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Odesláno 15. března 2019 Ondro jako jo, ale já se ptám doprdele proč? :-) jako chápu, že člověk má rád těstoviny, dokonce chápu, že je vegan. Ale proč když je tolik druhů těstovin, které můžu žrát a jsou skvělý. Proč vymyslím tyhle patvary. Něco jako veganská svíčková, veganský steak, veganský párek, nealko pivo... :-D :-D
Návštěvník Ondra Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Odesláno 15. března 2019 Ondro jako jo, ale já se ptám doprdele proč? :-) jako chápu, že člověk má rád těstoviny, dokonce chápu, že je vegan. Ale proč když je tolik druhů těstovin, které můžu žrát a jsou skvělý. Proč vymyslím tyhle patvary. Něco jako veganská svíčková, veganský steak, veganský párek, nealko pivo... :-D :-DTaky mrkni, ze to je v uvozovkach, abyste si zhruba mohli predstavit, jak to chutna Mimochodem, tohle bylo lepsi nez klasicky bolognsky spagety
Návštěvník Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Odesláno 15. března 2019 Klasický jídlo klasicky, takže obyčejnej ocet, obyčejná mouka.Z půlkila čocky je tak osm porcí, takže v jedné je ehm, 8 gramůmouky? Nevím kolik je smrtelná dávka mouky To balzamiko je legrace, že jo?Není, já teda moc nedělám čočku na kyselo, ale s úspěchem dělám pomalu pečený bůček vochucenej do asijska, pak nakrájenej natenko a k tomu vlažný čočkový salát: čočka, nejlépe červená, nerozvařená na kaši, blanšírovaná tenká kolečka mrkve, koriandr a balsamikový ocet a troufnu si říct, že je to jedno z mých top jídel. Mně to balsamiko do čočky jde.
marosh Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Odesláno 15. března 2019 Zajeď si do Val Gardeny, najdi si chajdu Fermeda v oblasti Seceda, dej si jejich spaghetti al ragú a už to tvdit nebudeš.
pebe Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Odesláno 15. března 2019 Ondro jako jo, ale já se ptám doprdele proč? :-) jako chápu, že člověk má rád těstoviny, dokonce chápu, že je vegan. Ale proč když je tolik druhů těstovin, které můžu žrát a jsou skvělý. Proč vymyslím tyhle patvary. Něco jako veganská svíčková, veganský steak, veganský párek, nealko pivo... :-D :-D nejlepší je veganský smažený sýr a veganské vejce
Návštěvník Ondra Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Odesláno 15. března 2019 (upraveno) Hasňa: Tady asi dukaz neexistuje, to bys musel ochutnat a rict sam... Upraveno 15. března 2019 uživatelem Ondra
Tom4 Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Odesláno 15. března 2019 Není, já teda moc nedělám čočku na kyselo, ale s úspěchem dělám pomalu pečený bůček vochucenej do asijska, pak nakrájenej natenko a k tomu vlažný čočkový salát: čočka, nejlépe červená, nerozvařená na kaši, blanšírovaná tenká kolečka mrkve, koriandr a balsamikový ocet a troufnu si říct, že je to jedno z mých top jídel. Mně to balsamiko do čočky jde. To jo, něco podobnýho dělám k bůčku jak tady tenkrát postoval Bob, ten naloženej v soli. K tomu salát z nevařený červený čočky, jenom ji zaleju vroucí vodou a nevařím. Tam to balzamiko jde náramně. Zkus do toho ještě orestovaný pomeranč, to jsem okoukal v jedný hospodě. Dneska bylo zadání klasická čočka nakyselo jako ze školní jídelny, takže klasiká kejda s voctem
Návštěvník Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Odesláno 15. března 2019 Zajeď si do Val Gardeny, najdi si chajdu Fermeda v oblasti Seceda, dej si jejich spaghetti al ragú a už to tvdit nebudeš.Tak tam jsem přesně byl a dokonce jedl, krásné místo. Miluji dolomity, při západu slunce jsem si dal doutník na skále s tímto výhledem a na rozdíl od zimy jsme tam byli v 8 lidech a nikde nikdo, v ten moment jsem tam byl sám a pasoucí se osel, paráda. Nechal nás tam přespat majitel chaty pod širákem na jeho pozemku, jinak se tam nesmí a všechny chaty zavíraly, tak jsem tam fakt asi od 6 neviděli nikoho.
honza71 Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Odesláno 15. března 2019 .... Mimochodem, tohle bylo lepsi nez klasicky bolognsky spagety Pan Hasňa je tolerantni a navic kultivovany ve svych vyrazech, ale myslim, ze chtel puvodne napsat neco jako "to je ale hrozna pi.ovina"
Hasňa Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Odesláno 15. března 2019 (upraveno) vojta1: Dobře ty! Upraveno 15. března 2019 uživatelem Hasňa
Návštěvník Ondra Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Odesláno 15. března 2019 (upraveno) Pan Hasňa je tolerantni a navic kultivovany ve svych vyrazech, ale myslim, ze chtel puvodne napsat neco jako "to je ale hrozna pi.ovina" a podle ceho to poznate, chlapci? nechutna kazdemu neco jineho? Upraveno 15. března 2019 uživatelem Ondra
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se