Maxel Odesláno 24. února 2019 Nahlásit Odesláno 24. února 2019 (upraveno) U nás hraje prim zas fíková. Potom klasika jahodová. Pomerančovou taky spíš míjíme. Jednou jsem někde natrefil na rebarborovou s vanilkou (v Lidlu myslim), a ta byla skvělá. Upraveno 24. února 2019 uživatelem Maxel
Maxel Odesláno 24. února 2019 Nahlásit Odesláno 24. února 2019 (upraveno) Vyvážíme vesmírné die-continuum odpolední svačinou. Necelých 10g sacharidů Mělo tam být původně avokádo místo vejce. Ale sem vůl a koupil nezralé, a zapoměl ho dát ven dojít. S tim by to bylo o cca 8-9g více. Upraveno 24. února 2019 uživatelem Maxel
honza71 Odesláno 24. února 2019 Nahlásit Odesláno 24. února 2019 (upraveno) Ty jsi zvire Maxeli Moja nam dnes pripravila La sera della pizza. Misto ctyri syry jsme dali jen tri, protoze zrovna nebyl v Rohliku k mani provelone. Pak salamova a jako posledni sunkova. Delano na 275 na sutru. Jsem se nacpal tak, ze tezce oddychuji na gauci, ty syrovy byly totiz dve Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 24. února 2019 uživatelem honza71
LenkaV2 Odesláno 24. února 2019 Nahlásit Odesláno 24. února 2019 K tématu marmelád - pomerančová je NEJ!!! Ideálně i s kůrou.... :-P
DavidLC Odesláno 24. února 2019 Nahlásit Odesláno 24. února 2019 U nás hraje prim zas fíková. Potom klasika jahodová. Pomerančovou taky spíš míjíme. Jednou jsem někde natrefil na rebarborovou s vanilkou (v Lidlu myslim), a ta byla skvělá.Rebarborová (domácí) na palačince,v hospodě U Janoušků,na Kvildě. Extrdobrota, vzpomínám dodnes a je to asi 20 let.Tam bylo žeraso.
Rici-Pici Odesláno 25. února 2019 Nahlásit Odesláno 25. února 2019 Picanha s nastavovanou kaší a slaninové chipsy
Návštěvník tolja Odesláno 25. února 2019 Nahlásit Odesláno 25. února 2019 Chronovafle s borůvkovým coulis, vanilkovou zmrzlinou a mascarpone. sem si nejdřív myslel, že ti to upadlo mezi hodinky proč ten talíř vypadá jako ubrus?
Návštěvník Zmizík Odesláno 25. února 2019 Nahlásit Odesláno 25. února 2019 Vyvážíme vesmírné die-continuum odpolední svačinou. Necelých 10g sacharidů Mělo tam být původně avokádo místo vejce. Ale sem vůl a koupil nezralé, a zapoměl ho dát ven dojít. S tim by to bylo o cca 8-9g více. Avokádo prej nejlíp dozraje v papírovým pytliku.
Návštěvník tolja Odesláno 25. února 2019 Nahlásit Odesláno 25. února 2019 U nás hraje prim zas fíková. Potom klasika jahodová. Pomerančovou taky spíš míjíme.Jednou jsem někde natrefil na rebarborovou s vanilkou (v Lidlu myslim), a ta byla skvělá. o fíkové zavařenině mně nemluv léta jsme to sladký svinstvo vozili z Chorvatska než jsme zjistili, že to můžeme koupit i v Globusu, a za míň peněz ta fíková s pomerančem je výborná do řeckýho jogurtu, ale tu v Globuse neměli Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
JoyStick Odesláno 25. února 2019 Nahlásit Odesláno 25. února 2019 tojla :lol2: takhle jsem se dlouho nezasmál sem si nejdřív myslel, že ti to upadlo mezi hodinky proč ten talíř vypadá jako ubrus?
warann Odesláno 25. února 2019 Nahlásit Odesláno 25. února 2019 K tématu marmelád - pomerančová je NEJ!!! Ideálně i s kůrou.... :-PTo je můj člověk :-). U nás, když se nechytnu jinde, tak kupuju v anglickým týdnu v Lidlu. Jinak výběr je tady https://www.candy-store.cz/omacky-sirupy-dzemy/pomazanky/marmelady-a-dzemy/ a dost mi chutnala tahle: https://www.amazon.com/Baxters-Thin-Cut-Marmalade-Pack/dp/B00889ZNO8 ale k tý jsem přišel náhodou a u nás je běžně asi nesehnatelná.
cuborg Odesláno 25. února 2019 Nahlásit Odesláno 25. února 2019 Nejlepší džem co jsem jedl je od tyhle malý marmeládovny že Znojma, ať už ze sicilských biopomeranců, nebo z hrušek se skořicí nebo jahodovou se sektem...všechno je fakt neuvěřitelně dobrý. Škoda že nemají eshop, ale dají se koupit i po Praze http://www.marmelady-znojmo.cz/cs/produkty/ovocne-extra-dzemy
warann Odesláno 25. února 2019 Nahlásit Odesláno 25. února 2019 To vypadá dobře, akorát škoda složitějšího nákupu a nemají ani ceny.
LenkaV2 Odesláno 25. února 2019 Nahlásit Odesláno 25. února 2019 To je můj člověk :-). U nás, když se nechytnu jinde, tak kupuju v anglickým týdnu v Lidlu. Jinak výběr je tady https://www.candy-store.cz/omacky-sirupy-dzemy/pomazanky/marmelady-a-dzemy/ a dost mi chutnala tahle: https://www.amazon.com/Baxters-Thin-Cut-Marmalade-Pack/dp/B00889ZNO8 ale k tý jsem přišel náhodou a u nás je běžně asi nesehnatelná.Díky za tipy, vypadá to krásně všechno! :-) Já běžně kupuju tuhle, tu mají leckde....ale ráda zkouším i jiný (Lidl, Marks and Spencer, Delmart,...) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bandicoot Odesláno 25. února 2019 Nahlásit Odesláno 25. února 2019 Škvarkovka. To bys měl kaloricky tak na měsíc, odhadem.doprdeletojenádhera
cuborg Odesláno 25. února 2019 Nahlásit Odesláno 25. února 2019 (upraveno) To vypadá dobře, akorát škoda složitějšího nákupu a nemají ani ceny.Něco se dá koupit tady, ale to je asi všechno, dělají to bohužel hodně v malým.https://www.vinovin.cz/vinne-dzemy-marmelady-a-okurky-ze-znojma Upraveno 25. února 2019 uživatelem cuborg
Tom4 Odesláno 25. února 2019 Nahlásit Odesláno 25. února 2019 Moc hezký to máte kluci, ta pizza i picanha.Maxel samozřejmě taky, ale ty dietní experimenty . . . aby se toho nechyt místní militantní vegoš, to by pak bylo vymalováno Ad marmeláda - co takhle domácí?
honzyk Odesláno 25. února 2019 Nahlásit Odesláno 25. února 2019 Máme třešně, odrůda Van, nejlepšî jsou mírně přezeálé, když mají temně rudou barvu, ovoce krájím na menší kousky, gelfix dle návodu, přidám pár kapek citronu, něco málo třtinového cukru a trošku Republicy. Už mám poslední skleničku ;-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Maxel Odesláno 25. února 2019 Nahlásit Odesláno 25. února 2019 Nj, i tady je občas potřeba zvolnit, aby nám to tu nepopadalo na vysokej cholesterol. Každopádně místní představivost očividné nezná mezí, a jak jsem zjistil, sladké salko lze snadno zaměnit za surovinu s vařením se velmi špatně slučující. Vodever Podpoříme proto fantazii i dnes, ať je sranda.Koule. Salát. Křenovo-smetanový dresink.
Tom4 Odesláno 27. února 2019 Nahlásit Odesláno 27. února 2019 Jdu nakupovat, kouknu na hodinky, oranžová. Koukám do regálu, oranžové pomeranče. Bio pomeranče, nikdo to nekupuje, takže do akce s nima za 19,90 kilo. No nenechal jsem se dvakrát pobízet. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se