Tom4 Odesláno 5. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2019 Příští týden už má být hezky, pro takový to pozdní slunečný odpoledne kdy člověk zaparkuje rýč a sekačku, dá si na terase pivko a k tomu jsem si připravil nějakou klasickou dobrotu Tulipány jsou taky domácí, samozřejmě.
Maxel Odesláno 5. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2019 Řízky na grilu? Hmmm, pán je gurmán Já dneska jen taková rychlovka. Slané tortilové mini-koláče.
TomCZ Odesláno 5. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2019 (upraveno) Příští týden už má být hezky, pro takový to pozdní slunečný odpoledne kdy člověk zaparkuje rýč a sekačku, dá si na terase pivko a k tomu jsem si připravil nějakou klasickou dobrotu Tulipány jsou taky domácí, samozřejmě. 20190405_101046-768x1091.jpgJo, to je dobrý nápad. O víkendu chceme opékat buřty a něco zbude ; Upraveno 5. dubna 2019 uživatelem TomCZ
Maxel Odesláno 6. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2019 Pěkná sekyrka. Jenom ňákej sůsek - jak řikal Babica - k tomu by se šiknul. A možná i něco zelenýho
Rici-Pici Odesláno 6. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2019 Pěkná sekyrka. Jenom ňákej sůsek - jak řikal Babica - k tomu by se šiknul. A možná i něco zelenýho No ono to mělo půl kila, tak zelený jsem si dal až teď k večeři :-)))
Maxel Odesláno 6. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2019 Pěkný půl kilčo Odkud bereš maso? Dneska zas něco sladkého pro drahou. Tarte tatin s crémem z mascarpone.
Maxel Odesláno 7. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2019 Příprava (pozdního) oběda v plném proudu. Coleslaw. Založený včera, aby zkřehnul. Žebra taky od včera naložená do černého piva (Guinness), medu, zázvoru a česneku. Kukuřice. V troubě už se pečou hrany.
Filip.J Odesláno 7. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2019 Ach jo. Já sem tu fotku teda dneska dám, ale pořád si nejsem jistej, jestli to tady vůbec chci plevelit. Pečená krkovička se zeleninovo-luštěninovou směsí.
Maxel Odesláno 7. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2019 Se zbytečně podceňuješ. Krom montemara tady ve fůtstajlinku plavem fšicí a obsahově - co je na talíři - to máš super!Zas snad možná nějakou omáčku/sos, ale to už je na chuti každého soudruha.
Tom4 Odesláno 7. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2019 On ten foodstyling je dobrej tak pro hamburger u meka, celý je to šméčko na diváka Já třeba pekl - se držte - kuře marinované ve Spritu . . . a sojovce, recept z Filipín. Dobrý no, dítě fascinováno tím že se to používá i jinak než na pití.
tikzot Odesláno 7. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2019 Jooo na to sem koukal na frantika na cestach, to me nehorazne fascinuje co on vse ochutna po celem svete, nejvic lokalni veci. Pecks
Maxel Odesláno 7. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2019 Sprite slyšim prvně. Ale jinak strejc dělá pečenej bůček s colou, a jakkoliv to zní divně, chutná to skvěle. Takovy český bun cha
Harwey Odesláno 7. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2019 Ten sprite so sojovkou chcem skusit tiez.Fred je skvely, kukame cela rodina:)
Maxel Odesláno 7. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2019 Dílo jest dokonáno. Pozice BBQ na žebra však zůstává i po tomto pokusu neotřesitelná.
Návštěvník Oplt Odesláno 7. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2019 To vypadá luxusně. Dobrou chuť
Tom4 Odesláno 7. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2019 Ten Sprite byl samozřejmě odtamtud, slípku jsem teda neumlátil a recept našel na netu, nicméně zůstane to jako druhé za mou oblíbenou kombinací med - sojová omáčka - česnek 1/1/1, to je oproti Spritu jiná liga.
tikzot Odesláno 7. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2019 Mam to v planu taky zkusit, tak sem zvedave;-) U nas k vece cesky Pho z kralika;-)
montemar Odesláno 7. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2019 Krom montemara tady ve fůtstajlinku plavem fšicí... no dik, ale to je zas nejaka ironije, ne? .. jinak, neska jsem nahodou pri listovani programy natrefil na masterchefa junior.. docela sila, co tam 11, 12 lety deti predvadi... masakr..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se