Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Příští týden už má být hezky, pro takový to pozdní slunečný odpoledne kdy člověk zaparkuje rýč a sekačku, dá si na terase pivko a k tomu jsem si připravil nějakou klasickou dobrotu :)

Tulipány jsou taky domácí, samozřejmě.

post-49277-0-75242600-1554452109_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)

Příští týden už má být hezky, pro takový to pozdní slunečný odpoledne kdy člověk zaparkuje rýč a sekačku, dá si na terase pivko a k tomu jsem si připravil nějakou klasickou dobrotu :)

Tulipány jsou taky domácí, samozřejmě.

20190405_101046-768x1091.jpg

Jo, to je dobrý nápad. O víkendu chceme opékat buřty a něco zbude :);

Upraveno uživatelem TomCZ
Odesláno

Pěkná sekyrka. Jenom ňákej sůsek - jak řikal Babica - k tomu by se šiknul. A možná i něco zelenýho :)

No ono to mělo půl kila, tak zelený jsem si dal až teď k večeři :-)))

Odesláno

Příprava (pozdního) oběda v plném proudu.

Coleslaw. Založený včera, aby zkřehnul.

Žebra taky od včera naložená do černého piva (Guinness), medu, zázvoru a česneku.

Kukuřice.

V troubě už se pečou hrany.

55d34ec0a154910f608502b50bf75bcb.jpg

ce99eaf2cc473d8d0076f4b0d8df53ed.jpg

Odesláno

Ach jo. Já sem tu fotku teda dneska dám, ale pořád si nejsem jistej, jestli to tady vůbec chci plevelit.

Pečená krkovička se zeleninovo-luštěninovou směsí.

post-14111-0-41378300-1554634120_thumb.jpg

Odesláno

Se zbytečně podceňuješ. Krom montemara tady ve fůtstajlinku plavem fšicí a obsahově - co je na talíři - to máš super!

Zas snad možná nějakou omáčku/sos, ale to už je na chuti každého soudruha.

Odesláno

On ten foodstyling je dobrej tak pro hamburger u meka, celý je to šméčko na diváka ;)

Já třeba pekl - se držte - kuře marinované ve Spritu . . . a sojovce, recept z Filipín. Dobrý no, dítě fascinováno tím že se to používá i jinak než na pití.

post-49277-0-73166600-1554635765_thumb.jpg

Odesláno

Jooo na to sem koukal na frantika na cestach, to me nehorazne fascinuje co on vse ochutna po celem svete, nejvic lokalni veci. Pecks

Odesláno

Ten Sprite byl samozřejmě odtamtud, slípku jsem teda neumlátil a recept našel na netu, nicméně zůstane to jako druhé za mou oblíbenou kombinací med - sojová omáčka - česnek 1/1/1, to je oproti Spritu jiná liga.

Odesláno

Krom montemara tady ve fůtstajlinku plavem fšicí.

.. no dik, ale to je zas nejaka ironije, ne?

.. jinak, neska jsem nahodou pri listovani programy natrefil na masterchefa junior.. docela sila, co tam 11, 12 lety deti predvadi... masakr..

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...