Tom4 Odesláno 27. června 2019 Nahlásit Odesláno 27. června 2019 (upraveno) To vypadá jako z nějaké ufonano pánve s mega hladkým povrchem, Sibiřovy vypadají líp. Upraveno 27. června 2019 uživatelem Tom4
Návštěvník Odesláno 27. června 2019 Nahlásit Odesláno 27. června 2019 20170402_104002-1612x907.jpgTohle je taky dobrý. Já preferuji ten způsob, kdy tomu dáš trochu více pohybu a nakonec vypadá jak na obrázku, co jsem dával dole. (Internet) piluji to už chvíli a takhle se mi to zatím povedlo asi 2x. Návod tady : Varianta b
Návštěvník Odesláno 27. června 2019 Nahlásit Odesláno 27. června 2019 To vypadá jako z nějaké ufonano pánve s mega hladkým povrchem, Sibiřovy vypadají líp.Mrkni na to video, není to zase tolik o pánvi. Tohle je za mě vrchol, co se dá vytvořit. Pepin ve videu ukazuje oboje, jde o jiný způsob přípravy. Je to pan kuchař, sledovat to je porno.
Tom4 Odesláno 27. června 2019 Nahlásit Odesláno 27. června 2019 Jsem myslel teflon, tohle na železe prakticky nelze. Ale jo, proč ne. Každopádně challenge akceptován, akorát netuším kdy se dostanu ke sporáku . . . koukám do kalendáře a to je práce práce práce vejlet vejlet práce práce . . .
Návštěvník Odesláno 27. června 2019 Nahlásit Odesláno 27. června 2019 jo jasně, potřebuješ nepřilnavý povrch. Může to být titan, teflon nebo nějaké ty celoocelové pánve s vypáleným povrchem co se nelepí. Tam mám problém, že jsou dost těžké a blbě se s tím operuje.
Tom4 Odesláno 27. června 2019 Nahlásit Odesláno 27. června 2019 deBuyerkou zabiješ steak už na pastvině chce to svaly
Maxel Odesláno 27. června 2019 Nahlásit Odesláno 27. června 2019 (upraveno) Challenge accepted Upraveno 27. června 2019 uživatelem Maxel
Maxel Odesláno 27. června 2019 Nahlásit Odesláno 27. června 2019 Vůbec Omelety nejsou moje silná stránka.
Návštěvník Odesláno 27. června 2019 Nahlásit Odesláno 27. června 2019 Tak já do zítra vymyslím pravidla a cenu. Jinak dnes mám vařící den a moje nejvíc nejoblíbenější jídlo spaghetti pomodoro.
Návštěvník Odesláno 29. června 2019 Nahlásit Odesláno 29. června 2019 Omlouvám se za proluku. Včera jsem totiž lehnul s horečkama 40+. Dnes už dobrý a tak pokračuji v přípravě omelet. Ještě se mi po včerejšku trochu třepou ruce, takže se mi přendávání na talíř úplně nevyvedlo je k tomu ale chleba z Antonína, takže je to stejně porno.
Návštěvník Odesláno 29. června 2019 Nahlásit Odesláno 29. června 2019 Tak a k soutěži, takže vyhlašuji soutěž o nejlepší omeletu. Fotky sem do 21.7. Počet pokusů je neomezený. Nicméně pár pravidel:Fotka musí být z maximálně 40 cmNesmí být použit žádný filtr.Pokaždé musí být fotka omelety z hora a fotka na řezu, tedy viditelná konzistence. Příklad na mé fotce. Po ukončení soutěže to s kamarádem, který je na toto expert vyhodnotíme a vítěz dostane toto: (grill není součástí) Je to cabernet moravia (vadura) a sauvignon blanc (triticum) + skvělé domácí povidla od mé babičky. Vzhledem k tomu, že švestka už není, tak jde o dost limitovanou edici Tak hodně štěstí a já samozřejmě zvítězit nemůžu
jvecer Odesláno 29. června 2019 Nahlásit Odesláno 29. června 2019 Tak a k soutěži, takže vyhlašuji soutěž o nejlepší omeletu. Fotky sem do 21.7. Počet pokusů je neomezený. Nicméně pár pravidel:Fotka musí být z maximálně 40 cmNesmí být použit žádný filtr.Pokaždé musí být fotka omelety z hora a fotka na řezu, tedy viditelná konzistence. Příklad na mé fotce. Po ukončení soutěže to s kamarádem, který je na toto expert vyhodnotíme a vítěz dostane toto: (grill není součástí Je to cabernet moravia (vadura) a sauvignon blanc (triticum) + skvělé domácí povidla od mé babičky. Vzhledem k tomu, že švestka už není, tak jde o dost limitovanou edici Tak hodně štěstí a já samozřejmě zvítězit nemůžu Tak už se těším a připravuju si bryndák :-)
Maxel Odesláno 29. června 2019 Nahlásit Odesláno 29. června 2019 Balkónové rybí hody ? pstruh lososovitý, krevety a chapadla s česnekem. K tomu zelný salát s rukolou a paprikou, nakládaná cibule a žitné toasty. Bašta. PS: omeleta taky bude...
Návštěvník Odesláno 29. června 2019 Nahlásit Odesláno 29. června 2019 Super Maxeli ! Chapadla jsem nikdy nedělal a chtěl zkusit, objednám na příští grilování.
Maxel Odesláno 29. června 2019 Nahlásit Odesláno 29. června 2019 Rozhodně neprohloupíš. Jen určitě dobře povař (déle na mírný feuer), než je pošleš na gril. Po střídmé rybě přichází hřešení. Vanilková zmrzlina.
Maxel Odesláno 30. června 2019 Nahlásit Odesláno 30. června 2019 Jak řikam, na omelety nejsem žádnej expert, tak je to spíš znouzectnost. Omeletu dělam už leta podle Ricarda Larriveé, tzn. ze tří vajec se smetanou. Přidal jsem pažitku a uzeného lososa. Plus nějaký garnish kolem.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se