Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

To vypadá jako z nějaké ufonano pánve s mega hladkým povrchem, Sibiřovy vypadají líp.

Upraveno uživatelem Tom4
Odesláno
Tohle je taky dobrý. Já preferuji ten způsob, kdy tomu dáš trochu více pohybu a nakonec vypadá jak na obrázku, co jsem dával dole. (Internet) piluji to už chvíli a takhle se mi to zatím povedlo asi 2x.

Návod tady :

 

Varianta b :)

Odesláno

To vypadá jako z nějaké ufonano pánve s mega hladkým povrchem, Sibiřovy vypadají líp.

Mrkni na to video, není to zase tolik o pánvi. Tohle je za mě vrchol, co se dá vytvořit. Pepin ve videu ukazuje oboje, jde o jiný způsob přípravy. Je to pan kuchař, sledovat to je porno. 

Odesláno

Jsem myslel teflon, tohle na železe prakticky nelze. Ale jo, proč ne. Každopádně challenge akceptován, akorát netuším kdy se dostanu ke sporáku . . . koukám do kalendáře a to je práce práce práce vejlet vejlet práce práce . . .

Odesláno

jo jasně, potřebuješ nepřilnavý povrch. Může to být titan, teflon nebo nějaké ty celoocelové pánve s vypáleným povrchem co se nelepí. Tam mám problém, že jsou dost těžké a blbě se s tím operuje. 

Odesláno

Tak já do zítra vymyslím pravidla a cenu.

Jinak dnes mám vařící den a moje nejvíc nejoblíbenější jídlo spaghetti pomodoro.

bd0b7185b3760abd35d62b06d1e4fd8e.jpg

Odesláno

Omlouvám se za proluku. Včera jsem totiž lehnul s horečkama 40+. Dnes už dobrý a tak pokračuji v přípravě omelet. Ještě se mi po včerejšku trochu třepou ruce, takže se mi přendávání na talíř úplně nevyvedlo :) je k tomu ale chleba z Antonína, takže je to stejně porno.

de0c787a1e8ff21bf445ca5566b60e89.jpg

9116c11fa831b658a65a7fdc987ac6ba.jpg

Odesláno

Tak a k soutěži, takže vyhlašuji soutěž o nejlepší omeletu. Fotky sem do 21.7. Počet pokusů je neomezený.

Nicméně pár pravidel:

Fotka musí být z maximálně 40 cm

Nesmí být použit žádný filtr.

Pokaždé musí být fotka omelety z hora a fotka na řezu, tedy viditelná konzistence. Příklad na mé fotce.

 

Po ukončení soutěže to s kamarádem, který je na toto expert vyhodnotíme a vítěz dostane toto: (grill není součástí)

 

7217d511096440b346475a6c7b7c5ecc.jpg

 

Je to cabernet moravia (vadura) a sauvignon blanc (triticum) + skvělé domácí povidla od mé babičky. Vzhledem k tomu, že švestka už není, tak jde o dost limitovanou edici :)

Tak hodně štěstí a já samozřejmě zvítězit nemůžu ;)

Odesláno

Tak a k soutěži, takže vyhlašuji soutěž o nejlepší omeletu. Fotky sem do 21.7. Počet pokusů je neomezený.

Nicméně pár pravidel:

Fotka musí být z maximálně 40 cm

Nesmí být použit žádný filtr.

Pokaždé musí být fotka omelety z hora a fotka na řezu, tedy viditelná konzistence. Příklad na mé fotce.

 

Po ukončení soutěže to s kamarádem, který je na toto expert vyhodnotíme a vítěz dostane toto: (grill není součástí

 

Je to cabernet moravia (vadura) a sauvignon blanc (triticum) + skvělé domácí povidla od mé babičky. Vzhledem k tomu, že švestka už není, tak jde o dost limitovanou edici :)

Tak hodně štěstí a já samozřejmě zvítězit nemůžu ;)

Tak už se těším a připravuju si bryndák :-)

Odesláno

Balkónové rybí hody ? pstruh lososovitý, krevety a chapadla s česnekem.

K tomu zelný salát s rukolou a paprikou, nakládaná cibule a žitné toasty.

 

Bašta.

 

PS: omeleta taky bude... :)

 

517f81dbee0303a88cad4a536f1b7a64.jpg

 

ef98c5d261fa526801eff83c499d013a.jpg

 

420dbc37bc857cad646eddab2cac55f5.jpg

Odesláno

Super Maxeli ! Chapadla jsem nikdy nedělal a chtěl zkusit, objednám na příští grilování.

Odesláno

Jak řikam, na omelety nejsem žádnej expert, tak je to spíš znouzectnost.

 

Omeletu dělam už leta podle Ricarda Larriveé, tzn. ze tří vajec se smetanou. Přidal jsem pažitku a uzeného lososa. Plus nějaký garnish kolem.

 

bc1fe0e9b980e84e8a6f519aa5198539.jpg

 

fdb1d152260180a73abfe52f96c330eb.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...