sibirnaya Odesláno 13. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2019 Ale picu, hod ten srot prasatum, k panne misto toho michanej zelenej salat a je to. Trochu impro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 13. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2019 (upraveno) Šak jo. Impro je moje druhý méno Sem si spravil chuť, aspoň vočima. Čekuju na jůtube jak na domácí pastrami a borec na haxně rádia!Seděj mu skvěle a doabanec taky gut. Jenom zjišťuju, že bez udírny to bude dost na pikaču. Upraveno 13. července 2019 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 13. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2019 Není umění se jen chlubit, ale přiznat i neúspěchy. Todle je jeden z nich. Stal jsem se obětí vlastní invence. Aneb koho by napadlo poslat na jeden talíř pečený květák s panko-crumblem a piniovými oříšky a pečenou panu se zázvorem a sojovkou?! Mě. Master fail.Bude hlad. Ja bych to zkusil rozmixovat, trochu vyvaru, smetany a myslim ze bude dost dobra kasicka s tou pannou a k tomu ten grün salad a je fertig;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 13. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2019 (upraveno) Too late. Panna sežrána jen tak, crumble šel dohajzlu a na dotažení to srovnal sendvič se zbytkem pastrami od oběda.Fertig A to ste hoši neviděli tu pečenou zeleninku, co sem vyhodil rovnou. Halt snaha zdělat zbytky v kuchyni před odjezdem na dovolenou. Upraveno 13. července 2019 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 13. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2019 Radia ja kurva rad.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 13. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2019 Ale Ceni se preci uz jen ta snaha s tema zbytkama neco udelat a ne jen tak ledabyle vyhodit.. to je zaklad;-)Na kazdej pad uzij dovolenku;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 13. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2019 Na todle já sem exprt. Nesnášim plejtvání jídlem, a sem lakomej ?děsný kombo. Takže než něco fuckt vyhodim, aspoň dvakrát se to otočí na pánvy. Když se to nedá ani s vajíčkama, většinou už kapituluju.Tady jsem věděl, že se spíš vyplatí ušetřit vejce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sicik Odesláno 14. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2019 Sakra, jak já si dnes pochutnal na obědě! Narazil jsem náhodně na youtube na recept Kohout na víně a objednal u své drahé polovičky. Ať to i vypadalo famózně, tak foto nemám. Recept dle youtube A já opět nasušil nějakého toho klokana :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mamenec Odesláno 14. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2019 Chci poprosit zdejsi mastersefi. Mate nejakej dobrej vyzkousenej recept na trhany maso? Mam doma bez rozmyslu koupenej pita chleba (xxxl baleni z lidlu) tak bych na pristi vikend chtel kamosum udelat neco na gardenparty. Predstava je takovy jako pita sendvices s trhanym masem. Dikes Odesláno z mého Redmi Note 6 Pro pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 14. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2019 Vem veprovy plecko a trochu bucku, sul, pepr, chilli, cesnek, zrochu cukru, vokecupuj to nejakou bbq omackou, podlej to jablecnym mostem a jpec na nizkou teplotu do trhava. 150 * musi stacit, muzes zlepsit troskou bourbonu. pak to vytahni, naskubej to na hromadu vidlickou a potom vypek bez bordelu, koreni atd vlej do toho naskubanyho masa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 14. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2019 Sakra, tímhle stylem jsem napsanej recept tady nečet tak rok dva, je vidět že hlaďák někde daleko od Pardubek byl prospěšný. Jen tak dále. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 15. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2019 ad trhané maso, mockrát ozkoušený tento recept, akorát BBQ dělám podle Kublanky masohttps://www.albert.cz/recepty/pomalu-pecena-hovezi-klizka-v-bbq-omacce BBQhttp://www.kublanka.cz/index/hawai_burger Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 15. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2019 (upraveno) Já dělam dvě varianty. Buď jako kluci výše bbq-style, kdy maso je ochucené výrazně a už nedávám žádný dresink. Krkovici peču v nálevu z jablečného džusu, kečupu/protlaku, jack daniels smoked a medu. Anebo maso peču jen ve vývaru a sendvič doladim dipem z créme fraiche s křenem, a kyselou okurkou s šalotkou. Upraveno 15. července 2019 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 15. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2019 Ty hade. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 15. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 15. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2019 (upraveno) Když vidím ten Tomův nákup potravinářské petrochemie, jde fakt o jídlo pro vegetariány a nebo o placebo pro schizofreniky? Jeden by naivně čekal že "býložravec z přesvědčení" je smířený s tím že místo masa bude zobat zrní, ovoce a zeleninku - zatímco tohle vypadá spíš jak pokus zavilého chemika ze školní jídelny ve stylu "však my z vás ty veg(etari)ány uděláme!"... tj. "politická uvědomělost" strávníků na nule - a kuchař akorát připlácí Agrofertu za podivné "hmoty" typu imitace mlíka, imitace jogurtů, imitace sýrů, imitace šunky, imitace párků, imitace hambáčů... Na tom, co píšeš něco je. Nicméně, základní vegetariánskou potravou je tofu a tempeh. Jsou to tradiční asijské produkty, myslím, že si na maso nijak nehrají. A pokud chce jíst člověk nějak hodnotně vegansky, opravdu asi nebude stačit zrní, ovoce, zelenina. Tj. kravina, z toho se nenajíš. Upraveno 15. července 2019 uživatelem ismit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 15. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2019 Já dělam dvě varianty. Buď jako kluci výše bbq-style, kdy maso je ochucené výrazně a už nedávám žádný dresink. Krkovici peču v nálevu z jablečného džusu, kečupu/protlaku, jack daniels smoked a medu. Anebo maso peču jen ve vývaru a sendvič doladim dipem z créme fraiche s křenem, a kyselou okurkou s šalotkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 15. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2019 Navrhuju BAN pro Maxela, tohle už bylo přes čáru. Aneb: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mamenec Odesláno 15. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2019 Maxel a Moty = diky... To je ono! Na youtubeto skorem vsichni jakoze pripravujou v udirne..tak tu nemam. Takhle bych to mohl dat. Pokud bude cim, tak se pochlubim Odesláno z mého Redmi Note 6 Pro pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sorondo Odesláno 16. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2019 Maxel, Ahoj, nechceš ten recept na to trhané maso zveřejnit - věřím že to bude zajímat více lidí - za mě famozní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se