FiXilVer Odesláno 9. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2011 Zajímavý pokus, který dokazuje, že úroveň hodinek není přímoúměrná úrovni kultury stolování jejich nositele. tak to mas pravdu.. ta lasagnova omacka bola na urovni extraligy, zato rolexy su len prva liga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 9. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2011 tak to mas pravdu.. ta lasagnova omacka bola na urovni extraligy, zato rolexy su len prva liga On nepsal o úrovni jídla, ale o úrovni kultury stolování. Jsou to trochu rozdílné věci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 9. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2011 tak potom s tym stolovanim mal tiez pravdu avsak LEN pocas psycho mesiacov cez skuskove.. vtedy ma den od 8 do 12 preucenych hodin a proste na nejaky bonton pri stolovani sa vtedy kasle.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 9. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2011 Kamil na to urcite kasle taky. Jen chtel asi naznacit, ze mate, chlapi, uvadet, kolik tam davate Vegety, jinak priste dostanete banana a ty spagety si muzete strcit za klobouk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 9. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2011 Kamil na to urcite kasle taky. Jen chtel asi naznacit, ze mate, chlapi, uvadet, kolik tam davate Vegety, jinak priste dostanete banana a ty spagety si muzete strcit za klobouk. Už jseš s tím otravnej! To jsem tady jedinej, kdo občas používá na dochucení omáček nebo některých polévek Vegetu nebo podobné kořenící přípravky? Ty nesolíš? Máš nějakou dietu jako Milis? Většina podobných přípravků obsahuje více jak 60% soli, zbytek je sušená zelenina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 9. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2011 Ja prave Vegetu pouzivam na vsechno a proto uz si sem nedovolim nic postnout. tak jenom ctu a rejpu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notabene Odesláno 10. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2011 (upraveno) kedze jedalen cez prazdniny nevari, musel som sa do toho pustit sam spagety a to cervene je lasagnova masova omacka a nejaky ten siera http://img835.imageshack.us/img835/97/20110706135200.jpg ta cervena omacka fakt ide blbo dole z obrusu.. to mate tak, ked jete nad knihami.. http://img3.imageshack.us/img3/6694/20110706140804.jpg Fyziola? Nezávidím. VŠEO? Upraveno 10. července 2011 uživatelem notabene Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alina Odesláno 10. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2011 Já dnes vařím špenátový krém bez fyziologie:-).Jako hlavní chod marinovaná vepřová krkovíce.Veget bez Veget:-).Na ruce pouze pulsmetr Polar RS 100, srovnání neexistuje.Něco jako hadraplán a Jaguar:-)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 10. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2011 Alino, někdy zkus místo špenátu mangold. Ale místo toho "krému" jen nahrubo nasekat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 10. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2011 Fyziola? Nezávidím. VŠEO? ano, vseobecne a aby to nebol tak uplne off topic, tak jedna rada.. pri vareni "nedelnej" polievky ( mozno ju volate masova ) zeleninu ako mrkvu a petrzlen dajte varit v celku. nie na koliecka nakrajanu. Nakrajajte si ju az na tanieri. mrkva si tak udrzi svoju typicku "mrkvovu" chut. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 10. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2011 (upraveno) ano, vseobecne a aby to nebol tak uplne off topic, tak jedna rada.. pri vareni "nedelnej" polievky ( mozno ju volate masova ) zeleninu ako mrkvu a petrzlen dajte varit v celku. nie na koliecka nakrajanu. Nakrajajte si ju az na tanieri. mrkva si tak udrzi svoju typicku "mrkvovu" chut. To dělám pořád,tak nějak naučen z domova,matka jinak krom bramboračky zeleninu do polívek nekrájela,a to se vždy ta zelenina vyndala zvlášť na velkou mísu a každý si do polívky dal na co měl chuť.já na příklad vždy vynechal petržel a celer Upraveno 10. července 2011 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alina Odesláno 10. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2011 Mangold mi letos nevzešel,špenát mi ožírají slimáci...sezóna prd.A to víš,že bych radši nemixovala,ale kluk to jinak nechce:). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 10. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2011 Právě jsem narazil na něco, co by mohlo zaujmout místní řepomily: POMAZÁNKA Z PEČENÉ ŘEPY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quequeek Odesláno 10. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2011 to je barvička, ta řepa je asi z okolí Dukovan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alina Odesláno 10. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2011 (upraveno) Asi to nebude špatný,jen ten sýrový prefabrikát je lepší nahradit mletými ořechy a třeba kysanou smetanou. Sůl, pepř a baketa :-) Upraveno 10. července 2011 uživatelem Alina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 10. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2011 Asi to nebude špatný,jen ten sýrový prefabrikát je lepší nahradit mletými ořechy a třeba kysanou smetanou. Sůl, pepř a baketa :-) Správně, ten Rondelé je navíc jenom navoněný hnus. Nedávno jsem si koupil kozí Rondelé a doma po přečtení složení jsem zjistil, že kozího sýra tam je 1-3% a zbytek utváří aroma kozího sýra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 10. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2011 .......................... Máš nějakou dietu jako Milis? ...................... Hej ja nemam zadnou dietu, sem zdravej jak turin (!). Cestu lasky , pokory, odrikani a Poznani volim dobrovolne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 10. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2011 Hej ja nemam zadnou dietu, sem zdravej jak turin (!). Cestu lasky , pokory, odrikani a Poznani volim dobrovolne. Pamatuj, že dietou je myšlen každý "řízený příjem pokrmů a tekutin za účelem dosažení specifického cíle", přičemž vyloučen není ani cíl duchovní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 10. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2011 Pamatuj, že dietou je myšlen každý "řízený příjem pokrmů a tekutin za účelem dosažení specifického cíle", přičemž vyloučen není ani cíl duchovní. Pro me je to prirozenost, ja nic neridim. A cil taky zadnej nemam, krome teda ze chci, aby se laktovegetarianem dobrovolne stal Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 10. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2011 Teda milis až Tě potkám ta do Tebe nacpu bůček ať chceš nebo neRoman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se