Maxel Odesláno 30. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2020 Maso vážete provázkem?Mam hovězí, ne telecí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 30. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2020 Nevázal jsem, jenom párkrát dookola naříznul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liskus Odesláno 30. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2020 To sou masa dvě. Ale jo, máš recht Chicken burger s nakládaným zelím a chedarem, chilli-cheese hrany a domácí tatarka. Jak delas prosim Te ty chilli cheese hrany?dikesSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 30. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2020 Simpl. Brambory (béčka nejlépe) pokud jsou pěkné, krájím se šlupkou (dnešní případ). Velikost/tvar je naprosto volitelný. Snad jen u hranolek je doporučen tvar hranolek. Nakrájené hrany vařím (resp. blanžíruju) 3-4min ve vroucí osolené vodě. Scedím, a nechám odpařit veškerou zbytkovou vodu. V míse bokem prohodím s 3-4 lžícemi std. oleje. Hodím na plech a peču do křupava; cca 30min. na 200st. Jak jsou hotové, podle porcí na plechu rozdělím a pokladu american cheese — ten blivajs v igelitu, ale s jinym to moc nefunguje. Dám pod gril na pár minut, a těsně před vyndáním pohážu nakrájené nakládané jalapeño papričky. Voala!PS: kdyby někdo měl možnost sehnat u nás nedostupný Cheese Whiz, ten by na to taky šel použít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liskus Odesláno 30. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2020 Dikes:)zitra zkusim:)Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 30. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2020 před 5 hodinami, filo-boxer napsal: A budes tam davat neco z rajcat? Ja mam uplne trauma, jak me @Roman I. o vikendu zdupal. Chlapi, ja mam kost s dirou spojenou s tim, jak ho dela Manu Ridi, nekolikrat jsem ho takto delal, s rizotem a gremolatou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 30. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2020 před 5 hodinami, Maxel napsal: To by šlo. Pce stejně nemam moc rád. Maxeli? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 30. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2020 No kua, už sem myslel, že si toho nikdo ani nevšimne. Tak trochu vám závidíme tu tlačenku na pardubickém letišti, ale jinak vše dobré Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 30. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2020 Jinak umně odvedu řeč... co takle jako příloha polenta místo rizota? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 30. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2020 (upraveno) Polentu nevim, ale tady bych se mozna taky kouknul. Ale samo tam prdnete, co komu chutna. Mne to bez tech rajcat prislo jiny, zajimavejsi. Dusene Hovezi a tomaty v zakladu jsou ve skoro kazdem receptu skrz vsechny kuchyne. https://www.accademiaitalianachef.com/ricetta/corso-chef-professionale-ossobuco-tradizionale/ Upraveno 30. října 2020 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 30. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2020 Gracie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 31. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2020 Snídaňový toast 101. (1) Do světlého toastu (jedině Ölz, fck Penam) vytvoříme průstřel, tvořítkem, skleničkou, čimkoliv. Důležité je nechat dost “masa”, aby se toast nerozpadnul. Jednu stranu namažem máslem. (2) Lup s tim na pánev. Ne úplně rozpálenou do běla, spíš střední fojr. (3) Po 2-3min. uděláme backflip. (4) Do středu vyklepnem vajíčko a rovnou osolíme. Necháme zas 2-3 smažit. (5) Poklademe plátkovým (nebo strouhaným) sýrem, podle chuti každého s-druha. V mém případě ementál, výraznější chuť tu skvěle funguje. (6) Na sýr přijde šunka, zas podle preference. (7) Po dalších 2-3min. přijde backflip. Prstokladem na vejce (ehm) zkontrolujeme stupeň propečení, resp. tečení žloutku. (8) Finální backflip a voala. (9) Podle doby mučení na pánvy od čtyřky dál bude vejce pevné, nebo tekoucí — což je můj případ, máme to tak nejraději. Přeskočením šestky vznikne sýrová varianta. Přeskočením pětky a šestky pak čistě vajíčkový toast, tak jak ho dělal Ví ve filmu V for Vendetta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 31. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2020 Zboural sem kilového pstruha lososovitého a udělal tataráček(o dost lepší než z klasik norskýho lososa mimochodem..) a pak už easy peasy domácí chipsy, filátko, koriandrovo-limetkový dip a salátek, pohoda jazz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 31. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2020 Ahoj, jaký doporučujete sous vide čůro? Mám sice hrnec, ale potřebuji něco na větší množství. Předem děkuji za doporučení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 31. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2020 Vecer budou s rybi pomazankou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 31. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2020 Schválně, co sem uklohnil na oběd? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busdriver Odesláno 31. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2020 Tikka masala nebo nejakej buttah chicken s plackama? Jen mi nejni jasnej ten sejra, ci co to je v mise nahore vpravo.. A kdyby to tak bylo, tak tam chybi nejaka rajceci passata.. Jinak recept na snidanovej toast sem pred chvili vyuzil ... Nejdriv sem si rikal, ze je to hovadina a pak sem na to dostal desnou chut :D. Takze dik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 31. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 31. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 31. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2020 Trošku guláše na večer Ta brambora zbyla od oběda:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se