Maxel Odesláno 31. října 2020 Nahlásit Odesláno 31. října 2020 Yop, je to mix chicken tikka masala a masala biryani. Jako příloha 2x naan — s česnekem a petrželkou, plněný sýrem (proto ten sejr na obrázku). Okoukáno na instáči ProperTasty. První dvě videa jsem zkombinoval dohromady, naan je poslední. https://www.instagram.com/tv/CG5m7AtgV6J/?igshid=6imbcbe8kgvx
Návštěvník Oplt Odesláno 31. října 2020 Nahlásit Odesláno 31. října 2020 (upraveno) Co říkáte na tenhle Lauben Sous Vide Stick SV01 nebo poradíte něco lepšího? Upraveno 31. října 2020 uživatelem Oplt
VS Odesláno 31. října 2020 Nahlásit Odesláno 31. října 2020 V 31. 10. 2020 v 18:27, Oplt napsal: Co říkáte na tenhle Lauben Sous Vide Stick SV01 nebo poradíte něco lepšího? Rozšířit Mám a funguje v pohodě. Co tam taky chceš vymýšlet? Udržuje (zobrazuje) teplotu na půl stupně a po nastavené době se vypne.
vwtyp11 Odesláno 1. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2020 V 31. 10. 2020 v 17:29, liskus napsal: Sent from my iPhone using Tapatalk Rozšířit Vyšší divci
Návštěvník Odesláno 1. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2020 Maxeli, diky za tip. Ja zkusil bacon eggs jinak. S domacim kvasenym chilli. Po ranu blaho v hube. Anglicka inside.
Tom4 Odesláno 1. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2020 Proč v tom neděláte srdíčka? Máte jenom kulatý vykrajovátka nebo co jako?
Conrad Odesláno 1. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2020 (upraveno) Poklidná nedělní snídaně se ženou .Každému podle chuti Upraveno 1. listopadu 2020 uživatelem Conrad
Maxel Odesláno 1. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2020 V 1. 11. 2020 v 8:45, Roman I. napsal: Maxeli, diky za tip. Ja zkusil bacon eggs jinak. S domacim kvasenym chilli. Po ranu blaho v hube. Anglicka inside. Vypadá to fajnově!Taky jsem to zkoušel s různými druhy chleba, ale nakonec se dycky vracíme k světlýmu tousťáku.
Bobisky Odesláno 1. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2020 V 31. 10. 2020 v 9:54, Maxel napsal: Snídaňový toast 101. (1) Do světlého toastu (jedině Ölz, fck Penam) vytvoříme průstřel, tvořítkem, skleničkou, čimkoliv. Důležité je nechat dost “masa”, aby se toast nerozpadnul. Jednu stranu namažem máslem. (2) Lup s tim na pánev. Ne úplně rozpálenou do běla, spíš střední fojr. (3) Po 2-3min. uděláme backflip. (4) Do středu vyklepnem vajíčko a rovnou osolíme. Necháme zas 2-3 smažit. (5) Poklademe plátkovým (nebo strouhaným) sýrem, podle chuti každého s-druha. V mém případě ementál, výraznější chuť tu skvěle funguje. (6) Na sýr přijde šunka, zas podle preference. (7) Po dalších 2-3min. přijde backflip. Prstokladem na vejce (ehm) zkontrolujeme stupeň propečení, resp. tečení žloutku. (8) Finální backflip a voala. (9) Podle doby mučení na pánvy od čtyřky dál bude vejce pevné, nebo tekoucí — což je můj případ, máme to tak nejraději. Přeskočením šestky vznikne sýrová varianta. Přeskočením pětky a šestky pak čistě vajíčkový toast, tak jak ho dělal Ví ve filmu V for Vendetta. Díky, dnes vyzkoušeno a od rodiny pochvala Sent from my iPhone using Tapatalk
Maxel Odesláno 1. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2020 To mě těší! Ossobuco dopadlo podle očekávání, Maxel splácal dva recepty dohromady a už se to saunuje v troubě. Každopádně jsem myslím uspokojil obě strany barikády — rajčata tam nejsou, jen protlak. Na fotce chybí dvě ingredience, které jsem přidal tzv. za pochodu. Česneková pasta, pár kapek javorového sirupu na zkaramelizování kořenovky při smažení.
bohus76 Odesláno 1. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2020 Sežere to ,ani fotku nedá,dobytek
Návštěvník Oplt Odesláno 1. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2020 V 31. 10. 2020 v 19:40, VS napsal: Mám a funguje v pohodě. Co tam taky chceš vymýšlet? Udržuje (zobrazuje) teplotu na půl stupně a po nastavené době se vypne. Rozšířit To jo jen jsem myslel jestli je nějaký podstatný rozdíl mezi dražšími modely, tímto a třeba čůrem z Lidlu.
honzyk Odesláno 1. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2020 V 1. 11. 2020 v 8:48, Tom4 napsal: Proč v tom neděláte srdíčka? Máte jenom kulatý vykrajovátka nebo co jako? Rozšířit Jo, a to jsem ještě první chleba přetrh, fotky rači nemám , ale je to dobrý to zas jako jo, taktéž děkuji našemu kuchařskému guru za tip na snídani.
VS Odesláno 1. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2020 V 1. 11. 2020 v 12:56, Oplt napsal: To jo jen jsem myslel jestli je nějaký podstatný rozdíl mezi dražšími modely, tímto a třeba čůrem z Lidlu. Rozšířit V principu je to ponorný ohřívač s termostatem a časovačem. Jsou tam dva termočlánky. jeden hlídá nastavenou teplotu a řídí topné těleso, druhý je bezpečnostní a hlídá, jestli je dost vody. Po zapnutí se zapne ohřev na nastavenou teplotu. Když ji dosáhne, začne se odpočítávat nastavený čas a udržuje se nastavená teplota. Vrtulka míchá vodu, aby byla v celém objemu stejná teplota. Dražší modely mají připojení přes WiFi a můžeš je ovládat a kontrolovat přes mobil. Praktický smysl to nemá.
Návštěvník Oplt Odesláno 1. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2020 V 1. 11. 2020 v 16:19, VS napsal: V principu je to ponorný ohřívač s termostatem a časovačem. Jsou tam dva termočlánky. jeden hlídá nastavenou teplotu a řídí topné těleso, druhý je bezpečnostní a hlídá, jestli je dost vody. Po zapnutí se zapne ohřev na nastavenou teplotu. Když ji dosáhne, začne se odpočítávat nastavený čas a udržuje se nastavená teplota. Vrtulka míchá vodu, aby byla v celém objemu stejná teplota. Dražší modely mají připojení přes WiFi a můžeš je ovládat a kontrolovat přes mobil. Praktický smysl to nemá. Rozšířit Dík za vysvětleni, jak to funguje vím Spíš jsem myslel kvalitu zpracování a spolehlivost. Ledniček, aut, praček, zesilovačů, gramofonů také existuje mnoho výrobců a kvalit. Některé bych vůbec nepořídil.
Maxel Odesláno 1. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2020 V 1. 11. 2020 v 12:05, bohus76 napsal: Sežere to ,ani fotku nedá,dobytek Toto tvrzení nemůže být vzdálenější pravdě. Teprv finišuju. Dopo jsem to jen založil, musel jsem se otočit na jihu pro synátora. Před chvilkou jsem vyndal maso, pasíruju omáčku. Jen tak pro potěchu patra jsem na lžičku nabral takzvanej vzorek — kousek morku a šafránové rizoto. Myslim, že to pude
krutor Odesláno 1. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2020 Vecere domaci chleb s vajickovou pomazankou. A zitra budu na dvakrat susit...
Maxel Odesláno 1. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2020 Jaké marinády tam máš?Operation finale. Omáčku jsem jen propasíroval a zredukoval na cca 1/3 objemu, dochucovat nebyla potřeba. Šafránové rizoto, nakonec jsem sáhl po klasice. Maso je jak dort, ačkoliv na celkové rozpadnutí kolagenu by to chtělo ještě tak 2-3h. To už by ale maso dopadlo totál nasra**u. Už i tak drželo pohromadě jen silou vůle, příště budu určitě motat. Chuť morku je hodně specifická. Když nad tim tak přemejšlim, asi jsem ho takle přímo z kosti nikdy nejedl. Drahá mi to vrátila, už je to na ní moc silná/specifická chuť — jak masa, tak omáčky s morkem. Mně to naopak chutnalo moc. Si vyber.
krutor Odesláno 1. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2020 Ossobuco vypada super! Nejak jsem nad tim neuvazoval a dal tam co mi prislo pod ruku. Hovezi zadni- pepr, sul, suseny cesnek, paprika, sojovka, chilli Veprova kyta- pepr, sul, tandori masala, trochu sojovky, chilli a zkousim stavu z citronu
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se