JoyStick Odesláno 9. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2021 Díky šéfe! Pak hoď piciště. Ještě mám na racku na drybrine jeden kousek ribáje, tak zejtra s asi s bamborama a fazolou - vlastně jako Ty dneska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 9. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2021 Uvažuju zítra udělat nějakou živáňskou pečeni v pekáči ( alobalu) na zelenině ( zavařená čalamáda) ,cibule ,česnek. Jen uvažuji,zda dát brambory do toho nebo samostatně na plech !? Maxeli dej radu,maso mám plecko a bůček . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 9. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2021 Sice nejsem Maxel, ale záleží co od toho chceš. A tim myslim aktuální náladu. Já mám třeba k pečínkám rád kontrast, tedy křupavou krustičku na bramboře. Většinou vybírám menší kousky, napůlim, zasmahnu na másle, hodim do pekáčku s rozmarýnem česnekem a cibulí a peču to samostatně. Když chceš takovej ten mush co má natažený šťávy, tak rozhodně k tomu, to bez výpeku nezreplikuješ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 9. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2021 Asi ty erteple udělám teda bokem. Děckám se minule líbila ta " kořenitost" šťávy ( výpeku), když pod maso byla dána sklenice domácí čalamády,mimo cibule a česneku. Dostalo to takový ten " třetí rozměr". Rád uvítám i nějaké tipy,triky co jak udělat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 9. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2021 Maxel in. Já bych je zrovinka vrznul k masu se zelčou. Teď sem několikrát dělal grenaille bokem, a jak píše Joy, kůrka určitě fajn. Ale naposled jsem je před pár dny pekl společně s hovězím. A sice nebyly tak křupavý, ale chuťově o parník lepší a takový vláčnější. Za mě teda all in. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 9. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2021 Už teď slintám jak bernardýn Bude to taková " bedýnková" teda pekáčová záležitost,ale někdy jsou ty nejjednodušší věci ty nejlepší. Brambory ještě probereme zítra s mančaftem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 9. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2021 před 1 minutou, bohus76 napsal: Už teď slintám jak bernardýn Bude to taková " bedýnková" teda pekáčová záležitost,ale někdy jsou ty nejjednodušší věci ty nejlepší. Brambory ještě probereme zítra s mančaftem. Za mě brambory určitě společně s masem a zeleninou. Je to o level jinde. Doprčic kdybych zrovna nepek kachnu, tak si to taky udělám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 9. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2021 Furt jsem vymýšlel, co udělat,nakonec to bude takový mišmaš a bude po ftákách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 9. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2021 Jak vidim, tak sem v těžký menšině Ne že bych to nedělal dohromady, jak sem psal je otázka co chceš, ale důvod proč to radši dělám zvlášť, je vrstvení chutí a textur. Když to dělám dohromady s masem, tak ano, natahne to šťávy a je to vláčnejší a chuťově zajímavější, jak píšou kluci, ale pro mě to splývá s tím zbytkem a to mě dycky mrzí. Navíc jsem nedávno viděl brambory udělaný tímhle stylem akorát s mixem omáček na asijskej způsob. To chci zkusit, takže pak dám report, ale podle toho co sem viděl je to hodně dobrý a dá to tomu ještě další rozměr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
giptrick Odesláno 10. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2021 Já jsem pro brambory... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 10. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2021 Snídaňová omeleta & plněné ravioly k obědu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 10. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2021 Už to dal trúba do trúby Masa je tam dost, ale strávníků je moc,takže je až pod bramborama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 10. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2021 Haha, dobrej kompromis, brambory budou mít krustičku i když je máš s masem. Dobřes na to vyzrál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 10. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2021 Vypadá to dobře! Já si založil dlabanec na týden. Sem teď zas nějak stejkovej, co sem se po letech vrátil k zvedání železa. Oponka naložená do sojovky, hoisin, limetové šťávy, sezamového oleje, zázvoru a chilli. Rib eye dry brining. Maldon na osušené maso, a nechat v lednici. Min. 24h, ale po 2-3 dnech je to boží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 10. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2021 No a za chvilku jdu na foie gras… držte palce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 10. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2021 @MaxelFoie Gras už je vyšší dívčí, držím palec! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 10. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2021 @Maxel hoď poměry těch sósů pls, zkusim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 10. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2021 Také bych rád nějaké ty "omáčky" /rozuměj sós/ z výpeku. Dokáže mě nasrat ,když mi donesou luxusní stejk a bez omáčky,neboli beze šťávy a ještě třeba na housce,co vypije tu nejlepší chuť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 10. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2021 Tož tak to dopadlo . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 10. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se