Gilius Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2011 Klídek, Romane..... Páč nevíš, o čem jsme si s Robem psali, tak to nech plavat, jo ?! Myslím si, že zůčastnění pochopili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2011 v tvých letech už bych tak nemastil. Tombedova rovnice + + == Třetí člen Tombedovy rovnice je mňamózní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2011 Z kontextu vlákna jsem pochopil, že jste si s Robem nemohli psát o ničem jiném než o kvantitě jeho příspěvků. Nechceš mi snad tvrdit, že jste si vyměňovali recepty, že ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2011 Kejklík má pravdu. Guláš, v podstatě, není potřeba zahušťovat, pokud jej děláš, jak máš. Když už chceš zahušťovat, použij, místo jíšky, chleba, nebo strouhané brambory. Pokud ale dáváš stejné množství cibule ( nebo větší) , jako masa, vážně není potřeba ! Jo, kdyby byl zájem, mám ve Wordu cca 62 různých receptů na guláš, kdybyste někdo chtěl, stačí napsat. Asi bych vám to neposílal každému zvlášť, ale prdnul bych to někam na net. Guláš se nezahušťuje, zahušťuje se perkelt. Já dělám sójovej perkelt. Jak tam není maso, tak je pěkně hnusnej. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dagou Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2011 V sobotu přijdu ke stánku s charolais na farmářskejch trzích a poudam: něco na pečení. Pán nemrkne vokem, zeptá se mě, kolik nás bude u oběda a podá mi kousek květový špičky. Donesu to domů a najednou si uvědommuju, že jsem blbec, poněvadž netušim, jak se peče hovězí. Než však začnu lát a trhat si vous, uchopím radu skvělou, od Viléma Vrabcůch a ejhle, tam recept na dušenou květovou špičku. Připravil jsem to na krůtím sádle a červené cibuli, prošpikovaný domácí slaninou. Pečlivě jsem to podlejval zeleninovým vývarem. Po dvou a půl hodinách se to muselo malinko zjemnit trochou mlíka vod krávy. Přátelé, s karlovarským knedlíkem naprostá lábuž. Fotku sem nedam, pač bych si zase naslintal do klávesnice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 19. září 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2011 Pán nemrkne vokem, zeptá se mě, kolik nás bude u oběda a podá mi kousek květový špičky. Jo Tafelspitz, to je perla kuchyně. Třeba s křenovou majdou a domácí knedlou. Ještě můžu flank steak, ale ten musí být nejlépe z polodivokýho dobytka (Argentina, USA), občas k dostání v Makru. Omluva Princi M.: použil jsem českou terminologii pro jídlo původem z Maďarska. My odborníci přeci víme, že guláš je polívka, ale vařit ji ze sojovejch bobů, to je neapetytlich. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2011 Fascinuje mě, že Roba kritizuje kolega, který snad ani jednou nepřispěl k vlastnímu tématu fóra a jehož příspěvky se takřka všechny rekrutují ze sekce Ostatní diskuse a zábava. A už vůbec neuvěřitelné mi příjde, že moderátor upozorňuje Roba, aby tolik nepsal. Osobně by spíše měl moderátor upozornit onoho člena, kteerý přišel podiskutovat o jídle, humoru, o tom jak se stává kampeličkou pro své příbuzné a o jiných důležitých věcech, které nás zajisté obohatí v oblasti znalosti hodinek, jestli by se nešel realizovat třeba na lide.cz. Sic to sem neptří, ale pokud jsi sem reagoval ty musím i já. Je mnohem lepší psát do této sekce a ostatní sekce si pročítat, protože skutečně nejsem hodinář ani žádný hodinový mág abych tu ostatní vzdělával nebo poučoval. Přijde mi vhodné a slušné reagovat pouze do témat, ke kterým mohu sdělit něco co má jakoukoli obsahovou informaci, než planě psát do každého příspěvku něco o čem nemám ani tucha nebo tam napíšu absolutní sračku. Nechci a nemíním tady vést jakoukoli válku s kýmkoli jak s moderátory tak i s tebou. Pokud však někomu z moderátorů vadí mé vyjadřování a to jak obsahové tak i témata, ve kterých se publikuji budu rád pokud mi to napíší přímo oni a u tebe budu velice rád pokud budeš moje veškeré reakce ignoovat, stejně tak jako já ty tvé. Přeji ti hezký zbytek dne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2011 Omluva Princi M.: použil jsem českou terminologii pro jídlo původem z Maďarska. My odborníci přeci víme, že guláš je polívka, ale vařit ji ze sojovejch bobů, to je neapetytlich. Cesty nás, asketiků, jsou bohužel většinou slepé. Ale lepší slepá ulička, než si něco furt polejvat vomastkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 19. září 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2011 Cesty nás, asketiků, jsou bohužel většinou slepé. Ale lepší slepá ulička, než si něco furt polejvat vomastkem. I panenský oliváč je vomastek, nemusí to být pokaždé přepálené sádlo od řízků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2011 I panenský oliváč je vomastek, nemusí to být pokaždé přepálené sádlo od řízků to bylo z cibulky, jestli narážíš na mou fotku řízku... žádný sádlo, jinak vše dělám na olivovém oleji, díky ségře u zdroje, ho máme celoročně dost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2011 Sádlo je dobré, sádlo je zdravé! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2011 Sádlo je dobré, sádlo je zdravé! Jasně! Takovej čerstvej chleba se sádlem,posypaný lahůdkovou cibulkou k tomu černé pivo to je poezie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 19. září 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2011 Sádlo je dobré, sádlo je zdravé! Zejména husí sádlo patří mezi zdravotně přijatelné tuky, to zcela ohne sranda. Řadí se hned za oliváč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2011 Jojo, jenomže sežeň husí sádlo... Achjo, když měla babička záhumenek, tak jsem si toho nevážil, teď bych ty produkty dovedl zužitkovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2011 naprosto v pohodě se nechá sehnat, ještě proložené husíma játrama !!!! Mňam, škoda, že to už nemohu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2011 No to vím, já jen že jsme to mívali domácí a tehdy jsem to nejedl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2011 Chlapi pečete si někdo v domácí pekárně? Já celkem často dělám chleba ze směsí nakoupených v NDR, kde je velký výběr, velmi dobrá cena a hlavně výborný výsledek. Jenže bych rád experimentoval, aspoň trochu - třeba jen nějakou přísadu do té směsi, která ten chleba posune zase někam jinam (zkoušel jsem už rajčata a česnek). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2011 Lepší než směsi máš dělat si chleba sám. Recepty uvedené u pekáren jsou většinou na nic, protože jsou jenom přeložené a u nás jsou ty suroviny nějaké jiné. TADY máš spoustu receptů nejen na chleba i se spokojeností dalších "pekařů", různé z toho zkouším a většinou spokojenost . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2011 Co řepa? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2011 chleba z řepy? není problém ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se