nizkotucnytvaroh Odesláno 31. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2023 Krůtí plátek na bylinkovém máslo, grilovaný chřest, špenátové gnocchi & dezert z čerstvého tvarohu a "pannapudink" z citronové trávy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 2. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2023 (upraveno) @nizkotucnytvaroh Krásná práce! 10min. času a z jednoho kuřete jsou tři jídla. Skelet a křídla upeču jen tak nasolené, oberu a smíchám s bbq jako trhané kuřecí děckám k hranolkám nebo do tortilly. Vykoštěná stehna asi upeču v řeckém jogurtu, římském kmínu, limetové šťávě, chilli a oliváči. Nebo je vezmu po asijsku se zázvorem, česnekem a hoisin, k tomu pak choi na páře. Ještě nevim. Prsa vezmu klasicky minutkově, k tomu salát s pečenou řepou, fetou a hořčičným dresinkem; a sklenička bílého. Jinak mam naložený roastbeef. Ten přijde na řadu nejspíš zítra. Upraveno 2. dubna 2023 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 2. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2023 @Maxel Dekuji! Tomu říkám parádní zpracování surovin beze zbytku Klobouček! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 2. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2023 Taky díky! Kdybys pouštěl ty SO42, vzpomeň si na mě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ričko Odesláno 3. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2023 před 22 hodinami, Maxel napsal: @nizkotucnytvaroh Krásná práce! 10min. času a z jednoho kuřete jsou tři jídla. Skelet a křídla upeču jen tak nasolené, oberu a smíchám s bbq jako trhané kuřecí děckám k hranolkám nebo do tortilly. Vykoštěná stehna asi upeču v řeckém jogurtu, římském kmínu, limetové šťávě, chilli a oliváči. Nebo je vezmu po asijsku se zázvorem, česnekem a hoisin, k tomu pak choi na páře. Ještě nevim. Prsa vezmu klasicky minutkově, k tomu salát s pečenou řepou, fetou a hořčičným dresinkem; a sklenička bílého. Jinak mam naložený roastbeef. Ten přijde na řadu nejspíš zítra. Maxel, jsi profík, ale co to peří... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 4. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2023 Kachní játra po asijsku, shirataki nudle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrasss Odesláno 4. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2023 Tak dne ten nejšťavnatější roastbeef. Co máte dnes k večeři vy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 7. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2023 Ku.prso na másle, pečená řepa a dýně s balzamikem, smetanová majda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 7. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2023 (upraveno) Na večer lehčí cheatmeal. Bacon-cheese tortillaburger s nakládanou cibulí. Na squashi jsem skoro vypustil duši, tak za odměnu Upraveno 7. dubna 2023 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 7. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2023 před 36 minutami, Maxel napsal: Na večer lehčí cheatmeal. Bacon-cheese tortillaburger s nakládanou cibulí. Na squashi jsem skoro vypustil duši, tak za odměnu Mozes sem hodit recepis, pliz? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 7. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2023 (upraveno) Jasná páka, je to easy. Nejdřív je potřeba udělat maso. Klasicky, nebo třeba ve stylu smash burger = tenčí plát masa, větší do plochy. Důležité je, aby opečený plátek měl cca na plochu jako polovina tortilly (nebo složit vedle sebe víc menších plátků). K tomu volitelně opéct slaninu do křupava. Pak už se to v podstatě jen složí. Tortillu po celé ploše potřít libovolným dresinkem. Já dělam vlastní z kečupu, medové hořčice, majonézy, česnekového/cibulového prášku, pár kapek worcestrové omáčky, sriracha, a najemno nasekané kys.okurky. Dál na polovinu poklást odspodu nahoru… čedar, maso, nakládaná cibulka (rýžový ocet, cukr, voda + bílá cibule + alespoň týden odležet), slanina, zas sýr. Přehnout prázdnou půlku na naplněnou, a z obou stran zapéct pár minut na pánvi. Voala. Upraveno 7. dubna 2023 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 8. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2023 Pomalu tažený bůček po asijsku založen. Zítra bude na oběd, spolu s pak choi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 8. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2023 Furt enem masisko Tož troška svátečního mazance ke kafi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 8. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2023 Máte tady pěkné kreace, ale z některých bych se nenajedl. Třeba 3 jídla z jednoho kuřete, to bych měl hlad. My jsme to vzali dneska klasický česky. Hovězí se šípkovou omáčkou a bramborovými knedlíky. Poté co se mi dvakrát z houskových knedlíků povedlo udělat něco sice moc dobrého, ale velkého jak pecen chleba a měl jsem problém to vyndat z hrnce, už houskový radši nedělám. A bramborový jsou stejně lepší a zdravější. A v omáčce není ani zrnko mouky. Mňam. Už mám třetí talíř, proto jen ty dva knedlíky. Naše bramborový jsou totiž velký jak normální houskový. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 8. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2023 Proč hlad, perfektní zpracování surovin beze zbytku, je snad super, ne? A nají se z více surovin, více lidí, na více způsobů... Přeci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 9. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2023 No to nevím, kuře polknu klidně sám. Každopádně 100% využití surovin je v pořádku u nás nevyhodime nic. Co se mi nelíbí z masa už na začátku odkrojím a uvařím bokem bez soli pejskovi a kocourovi. A na zbytky máme slepice. A slepice vyprdnou nejen vajíčka (letos snášely všechny celou zimu každý den), ale i krásné kuřince a když je kopneš do záhonku, to je potom zelenina. A jahody hnojené jejich trusen dorůstají velikosti volejbalových... no spíš tenisových míčků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 9. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2023 @Jiří Sedlák Hale nevim… kuře na 3 jídla málo, ale u tebe na talíři aby ček hovězí hledal s lupou s pinzetou Anyway. Pomalu tažený bůček s pak choi na páře, rýže shirataki, redukovaná majda s ketjap manis a zázvorem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 9. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2023 před 18 minutami, Maxel napsal: @Jiří Sedlák Hale nevim… kuře na 3 jídla málo, ale u tebe na talíři aby ček hovězí hledal s lupou s pinzetou Jasně, třetí porce o někdy po půlnoci. Musel jsem si taky nechat něco k obědu. No tím bůčkem bych se najed, ten vypadá skvěle. My se teď snažíme vařit sice českou klasiku, ale hlavně tak poctivě, že nepoužijeme ani kousek náhražky, dáme tolik zeleniny, že nemusíme zahušťovat. Žádný směsi koření s glutamátem, domácí vejce, domácí zelenina, cibule, česnek dokud je, paleta brambor z Vysočiny ve sklepě. Žádný polotovar, pokud to jde, letos musíme zasadit fozole, ty taky nechci jíst z konzervy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 9. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2023 před 18 hodinami, Jiří Sedlák napsal: Máte tady pěkné kreace, ale z některých bych se nenajedl. Třeba 3 jídla z jednoho kuřete, to bych měl hlad. My jsme to vzali dneska klasický česky. Hovězí se šípkovou omáčkou a bramborovými knedlíky. Poté co se mi dvakrát z houskových knedlíků povedlo udělat něco sice moc dobrého, ale velkého jak pecen chleba a měl jsem problém to vyndat z hrnce, už houskový radši nedělám. A bramborový jsou stejně lepší a zdravější. A v omáčce není ani zrnko mouky. Mňam. Už mám třetí talíř, proto jen ty dva knedlíky. Naše bramborový jsou totiž velký jak normální houskový. Ta porce masa mi připomněla haute cuisine Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 9. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2023 S tim kuretem je to jednoduche, koupis dve a mas 3 chody pro celou rodinu. Houbove papardelle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se