Maxel Posted March 9 Report Share Posted March 9 Grilovaná panna s maldonem, chřest na páře, mrkvo-řepové hrany, lanýžová majda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotlick Posted March 10 Report Share Posted March 10 @Maxel Jak děláš ty mrkvové a řepové hrany? Jde to i bez friťáku? Předvaříš to? Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.K. Posted March 10 Report Share Posted March 10 před 3 hodinami, Kotlick napsal: @Maxel Jak děláš ty mrkvové a řepové hrany? Jde to i bez friťáku? Předvaříš to? Třeba se netrefím, ale tipuju, že to předvaří (nebo dokonce zblanšíruje!) a pak peče v troubě. Já to tak dělávám... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxel Posted March 10 Report Share Posted March 10 Přesně jak píše kolega. Zblanžíruju, sleju, osušim, zakápnu oliváčem a peču na silikonové podložce. Dělám stejně i klasické br.hrany. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.K. Posted March 10 Report Share Posted March 10 Taky už je jinak nedělám... U nás byl cibulovej koláč, taková pitomost a tak dobrý... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bohus76 Posted March 11 Report Share Posted March 11 Dneska takto,no neskutecný oser, cibulka zvlášť v tuku, hranolky zvlášť v tuku a burgry taky zvlášť v tuku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxel Posted March 11 Report Share Posted March 11 @bohus76 Pěknej dvouručák! U nás taky. Stejně, a přece trochu jinak Link to comment Share on other sites More sharing options...
bohus76 Posted March 11 Report Share Posted March 11 Manufaktura jede naplno Link to comment Share on other sites More sharing options...
safi Posted March 11 Report Share Posted March 11 Dotaz: Canneloni plněné mletým masem (klasické boloňské ragú). Májí se krátce předvařit a pak zapéci, nebo se jenom pečou? Recepty nejsou jednoznačné. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micey Posted March 11 Report Share Posted March 11 (edited) Nejsem si jist jakej je rozdil mezi timdle a klasickejma bolonskejma lasagne, ty delam casto (ze susenejch testovin), a byt nektery recepty rikaj klast syrovy a pak zapejkat, je to blbost. Par minut to povarit chce.. Edited March 11 by Micey Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxel Posted March 11 Report Share Posted March 11 Já bych stopo předvařil. Kdekoliv se má dávat na zapejkání něco za “syrova”, nikdy mi to nedopadlo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
safi Posted March 11 Report Share Posted March 11 Diky! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bohus76 Posted March 12 Report Share Posted March 12 před 13 hodinami, bohus76 napsal: Manufaktura jede naplno Teprve teď na druhý den ty koláče pěkně změkly a jsou daleko lepší jak včera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atim Posted March 12 Report Share Posted March 12 Já včera zverinovou pastiku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robero79 Posted March 12 Report Share Posted March 12 ja mel vcera taky mlsnou… Link to comment Share on other sites More sharing options...
nizkotucnytvaroh Posted March 13 Report Share Posted March 13 V 11. 3. 2023 v 17:24, Maxel napsal: @bohus76 Pěknej dvouručák! U nás taky. Stejně, a přece trochu jinak Pěkně! Když už sladké pečivo, tak už PS: používáš na burger nějakou formu, nebo tvaruješ ručně? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nizkotucnytvaroh Posted March 13 Report Share Posted March 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moty Posted March 13 Report Share Posted March 13 V 11. 3. 2023 v 19:41, safi napsal: Dotaz: Canneloni plněné mletým masem (klasické boloňské ragú). Májí se krátce předvařit a pak zapéci, nebo se jenom pečou? Recepty nejsou jednoznačné. V 11. 3. 2023 v 20:08, Micey napsal: Nejsem si jist jakej je rozdil mezi timdle a klasickejma bolonskejma lasagne, ty delam casto (ze susenejch testovin), a byt nektery recepty rikaj klast syrovy a pak zapejkat, je to blbost. Par minut to povarit chce.. V 11. 3. 2023 v 20:18, Maxel napsal: Já bych stopo předvařil. Kdekoliv se má dávat na zapejkání něco za “syrova”, nikdy mi to nedopadlo. Lasagne dělám minimálně 1x měsíčně a nikdy sem je nevařil dopředu a vždycky byly skvěle uvařené, takže v okamžiku, kdy budou cannelloni "potopený" v něčem vlhkým, tak se uvaří, lasagne mám v troubě cca 35min Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micey Posted March 13 Report Share Posted March 13 @Moty a to zacinas susenejma, ne cerstvejma? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moty Posted March 13 Report Share Posted March 13 před 2 hodinami, Micey napsal: @Moty a to zacinas susenejma, ne cerstvejma? první vstva je ragu, pak lasagne, pak bešamel, ragu a furt dokola, poslední je bešamel a zastrouhat parmezánem a nikdy nebyl problem. Abych měl jistotu, že to je měkký, tak to propíchnu nožem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
Register a new accountSign in
Already have an account? Sign in here.
Sign In Now