Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum


Doporučené příspěvky

Hlavně fotku...já ten zázrak ještě ani neviděl(njn, jsem mladej cápek)...ani z rychlíku...prosímprosímprosím :)

 

na Horheho fotce vlevo nahoře.

 

Uhlířské Janovice řeznictví Klepiš, to je masakr.... a hned vedle jídelna. Namátkou koňský guláš s čerstvým chlebem a točený kácovský ležák. neskutečné. Jo a pro jejich tenké párky bych byl asi schopen vraždit.

 

edit: jste pánové na hodinkovém fóru, ale nejrychleji tady lítaj posty o žrádle :D

Upraveno uživatelem Roman I.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jak tu psal Conrad...vařit půl hoďky v páře a podávat se šumavou.....+ hořčice a křen.

 

Kdeže jsi tu dobrůtku koupil ???

 

né že bych chtěl jako tak nějak něco proti ale šumava mi přijde jako takovej gambrinus. Neublíží ale taky nepotěší, je to takový normalizovaný. Dnes je spousta malých pekáren které dělají skvělé chleby, originální, samá chuť. U nás dokonce úspěšně konkurují chemičkám, chleba z malé pekárny je k mání i v pennymarketu. A světe div se, velká pekárna Enpeka ve Žďáru po mnoha letech výroby smradlavého kyselého gumového hnusu změnila recepturu a i ten výtvor chemičky se teď dá sníst. Jestli to byl vliv konkurence netuším ale nedivil bych se. No ale taky jsem slyšel názor že chleba má být hnusnej aby se nepřejedl.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Milý Gandalfe díky balíČek došel, ženu se psem jsem poslal pryČ nasadIl rukavice a lyžařské brýle a chystám se otevřít podám zpRáVu dík Honza

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ještě mě tak napadlo, v tom článku o Taliánech je, že je maj v Globuse, má někdo zkušenost?

 

Taliány Davelské pro pražáky prodejna v Ječné nebo na Albertově případně v nouzi Moravec na Tyklátu,ale ty jsou jedlé ale nemají ty koule

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Milý Gandalfe díky balíČek došel, ženu se psem jsem poslal pryČ nasadIl rukavice a lyžařské brýle a chystám se otevřít podám zpRáVu dík Honza

 

Tak jak? Pálí a voní? Já jsem právě sklidil poslední úrodu /byla toho zase nákupní taška - co já si s tím počnu/. Pár "kytek" jsem taky odvezl na nějakou výstavu ovoce v Budějovicích.

Z ulámaných větví chilli jsem si doma udělal docela pěknou kytku :wheelchair:

edit.: jen pro informaci "Trinidadský škorpion Butch T" - v současné době nic ostřejšího neexistuje.

post-277-053217100 1318615416.jpg

Upraveno uživatelem gandalf
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jak? Pálí a voní? Já jsem právě sklidil poslední úrodu /byla toho zase nákupní taška - co já si s tím počnu/. Pár "kytek" jsem taky odvezl na nějakou výstavu ovoce v Budějovicích.

Z ulámaných větví chilli jsem si doma udělal docela pěknou kytku :wheelchair:

edit.: jen pro informaci "Trinidadský škorpion Butch T" - v současné době nic ostřejšího neexistuje.

 

 

 

 

Vážený příteli,

 

 

hrál jsem si s tím celé dopoledne,získal jsem velkého panáka semínek na jarní výsadbu a papričky jsem nakrájel na tenoučké kousky,vydalo to na 3/4 plechu aby se pomalu vysušily

 

Jsem ti velmi vděčen díky nejenom za papričky,ale i za práci kterou jsi s tím měl,doufám,že se naskytně příležitost to spolu zapít

 

conrad :notworthy:

Upraveno uživatelem Conrad
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...