Horhe Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2011 (upraveno) Hlavně fotku...já ten zázrak ještě ani neviděl(njn, jsem mladej cápek)...ani z rychlíku...prosímprosímprosím Na předchozí stránce na fotce vlevo nahoře. Takový ty bílý buřty. TADY Upraveno 13. října 2011 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2011 tak koukám, že me Ricous už předběhl, je sakra rychlej:-) Jo, jak jde vo žrádlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2011 Na předchozí stránce na fotce vlevo nahoře. Takový ty bílý buřty. TADY díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2011 (upraveno) Hlavně fotku...já ten zázrak ještě ani neviděl(njn, jsem mladej cápek)...ani z rychlíku...prosímprosímprosím Tady vlevo nahoře, ty světlé.....aspoň myslím Edit: tak zase pozdě.... Upraveno 13. října 2011 uživatelem sect Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2011 (upraveno) Hlavně fotku...já ten zázrak ještě ani neviděl(njn, jsem mladej cápek)...ani z rychlíku...prosímprosímprosím na Horheho fotce vlevo nahoře. Uhlířské Janovice řeznictví Klepiš, to je masakr.... a hned vedle jídelna. Namátkou koňský guláš s čerstvým chlebem a točený kácovský ležák. neskutečné. Jo a pro jejich tenké párky bych byl asi schopen vraždit. edit: jste pánové na hodinkovém fóru, ale nejrychleji tady lítaj posty o žrádle Upraveno 13. října 2011 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2011 Ještě se těšim na tu vpravo dole. To se jmenuje Pálivá klobása z komína Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew_C Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2011 Dnešní večeře: Fileia con Salsiccia Fresca připraveno podle receptu co sem přidal Kalifx zde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2011 edit: jste pánové na hodinkovém fóru, ale nejrychleji tady lítaj posty o žrádle Taky zatím nejlepší sraz byl ten žrací u Fazera ve Varech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2011 ještě mě tak napadlo, v tom článku o Taliánech je, že je maj v Globuse, má někdo zkušenost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2011 jak tu psal Conrad...vařit půl hoďky v páře a podávat se šumavou.....+ hořčice a křen. Kdeže jsi tu dobrůtku koupil ??? né že bych chtěl jako tak nějak něco proti ale šumava mi přijde jako takovej gambrinus. Neublíží ale taky nepotěší, je to takový normalizovaný. Dnes je spousta malých pekáren které dělají skvělé chleby, originální, samá chuť. U nás dokonce úspěšně konkurují chemičkám, chleba z malé pekárny je k mání i v pennymarketu. A světe div se, velká pekárna Enpeka ve Žďáru po mnoha letech výroby smradlavého kyselého gumového hnusu změnila recepturu a i ten výtvor chemičky se teď dá sníst. Jestli to byl vliv konkurence netuším ale nedivil bych se. No ale taky jsem slyšel názor že chleba má být hnusnej aby se nepřejedl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2011 No jasně, pokud je možnost koupit někde domácí chleba(nebo si jej upéct), tak není o čem.....jenže se to mění region od regionu.....a šumava je všude stejná a rozhodně nejní špatná ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 14. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2011 Milý Gandalfe díky balíČek došel, ženu se psem jsem poslal pryČ nasadIl rukavice a lyžařské brýle a chystám se otevřít podám zpRáVu dík Honza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 14. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2011 ještě mě tak napadlo, v tom článku o Taliánech je, že je maj v Globuse, má někdo zkušenost? Taliány Davelské pro pražáky prodejna v Ječné nebo na Albertově případně v nouzi Moravec na Tyklátu,ale ty jsou jedlé ale nemají ty koule Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 14. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2011 (upraveno) Milý Gandalfe díky balíČek došel, ženu se psem jsem poslal pryČ nasadIl rukavice a lyžařské brýle a chystám se otevřít podám zpRáVu dík Honza Tak jak? Pálí a voní? Já jsem právě sklidil poslední úrodu /byla toho zase nákupní taška - co já si s tím počnu/. Pár "kytek" jsem taky odvezl na nějakou výstavu ovoce v Budějovicích. Z ulámaných větví chilli jsem si doma udělal docela pěknou kytku edit.: jen pro informaci "Trinidadský škorpion Butch T" - v současné době nic ostřejšího neexistuje. Upraveno 14. října 2011 uživatelem gandalf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 14. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2011 nádherná kytka.., máš ještě chilli? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 14. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2011 Jasně, poslední tašku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robo Odesláno 14. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2011 Zátišie s chilli . Tá fotka už musí byť pálivá resp. HOT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 14. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2011 Teoreticky by to mělo mít 1.400.000 SHU. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 15. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2011 (upraveno) Tak jak? Pálí a voní? Já jsem právě sklidil poslední úrodu /byla toho zase nákupní taška - co já si s tím počnu/. Pár "kytek" jsem taky odvezl na nějakou výstavu ovoce v Budějovicích. Z ulámaných větví chilli jsem si doma udělal docela pěknou kytku edit.: jen pro informaci "Trinidadský škorpion Butch T" - v současné době nic ostřejšího neexistuje. Vážený příteli, hrál jsem si s tím celé dopoledne,získal jsem velkého panáka semínek na jarní výsadbu a papričky jsem nakrájel na tenoučké kousky,vydalo to na 3/4 plechu aby se pomalu vysušily Jsem ti velmi vděčen díky nejenom za papričky,ale i za práci kterou jsi s tím měl,doufám,že se naskytně příležitost to spolu zapít conrad Upraveno 15. října 2011 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaX Odesláno 15. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2011 Také jsem se věnoval chuťovým buňkám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se