Maxel Odesláno 16. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2023 (upraveno) @mAra_ Super, díky za tip. V týdnu udělam taky. Mě dnes došla objednávka od drahé na něco sladkého. Lívance v jůesej stylu, coulis z lesních plodů, borůvky a vanilková zmrzka. Jako guilty pleasure šlehačka z flašky; chuti neporučíš Upraveno 16. prosince 2023 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 16. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2023 Kuřecí baconcheese, batátové a řepové hranolky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 17. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2023 Lehce netradiční toping na tradičního langoše. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 17. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2023 Já to nafotit na talíři neumím... Tak dnešní vaření : panenka s mrkví v parmazanu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 18. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2023 Kuře na kořenovce s pancettou a česnekem, kuskus, majda z výpeku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 18. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2023 Jeden krvavý pupek z mladého býčka, batátové ameriky, sázené vejce, pečená paprika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 21. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2023 Pánové a dámy, poraďte co s králíkem.. skvělej, domácí, čerstvej. Dělám ho vždy na kořenový zelenině, slanině a smetaně, hezky předem vykostim do tý omáčky, zbytek pak ovařim a udělám vývar a ze zbylýho ovařenýho masa třeba quesadilly.. nicméně, to dělám furt:) Píct na česneku ho nechci, to nemám rád, nějakej jinej tip? S přípravou se budu klíďo srát, ale ať je to pak ideálně co nejmenší obíračka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 22. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2023 (upraveno) @Micey Sem teď kvůli tobě prošel celou žrádlo-galerii, bratru 10k fotek, abych našel todle. Ač je králík na česneku imo top, loni sem dělal králičí rolády z vykoštěného hřbetu, kam sem napral fáš z vykoštěných dalších částí a ořezu (stehna šly na česnek), spolu s iberijským špekem. Pak se to vařilo ve vodní lázni, ale už nvm jak dlouho. Každopádně to bylo splendidní. Jenom tedy sem to od tý doby už nedělal, je to celkem prcačka. Upraveno 22. prosince 2023 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 22. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2023 (upraveno) Philly cheesesteak po česku, tj. v kváskovym chlebu. Upraveno 22. prosince 2023 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 23. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2023 před 13 hodinami, Maxel napsal: @Micey Sem teď kvůli tobě prošel celou žrádlo-galerii, bratru 10k fotek, abych našel todle. Ač je králík na česneku imo top, loni sem dělal králičí rolády z vykoštěného hřbetu, kam sem napral fáš z vykoštěných dalších částí a ořezu (stehna šly na česnek), spolu s iberijským špekem. Pak se to vařilo ve vodní lázni, ale už nvm jak dlouho. Každopádně to bylo splendidní. Jenom tedy sem to od tý doby už nedělal, je to celkem prcačka. Diky kamarade. No, tak to uz je fakt moc crcacka.. nakonec to ovarim v papinaku, oberu maso, protahnu vyvar, maso zpracuju do nejaky italsky omacky a dame s testovinama.. Pac mam vic jater, tak je pak zpracuju na knedlicky do vyvaru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 23. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2023 Asi good call hale. Napadlo mě, obrané maso by šlo naprat do burgeru jako takový pulled rabbit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 23. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2023 Dnes pečenej pták Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareka01 Odesláno 23. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2023 Ten náš má 7kg a už 12 hodin se peče.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 23. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2023 @Juraj11 Hezkypěkně! Kdo jede lowcarb bez přílohy? @Mareka01 Oušit, tomu řikal vógl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 23. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2023 [mention=4208]Juraj11[/mention] Hezkypěkně! Kdo jede lowcarb bez přílohy? [mention=39281]Mareka01[/mention] Oušit, tomu řikal vógl. Maxel díky Mě stačí jen to zelí a maso. Alespoň se toho do mě více vlezeSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 23. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2023 I’m salad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 24. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2023 Tradiční oběd na čtyřiadvacátého — krémová lososová s krutony. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 24. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2023 Vypadá to skutečně krásně. Jak zpívá Olympic:"Býval vždycky ten nejlepší z nás." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 26. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2023 Dančí na smetaně, knedlík a brusinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 27. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2023 Ceasar s grilovaným kuřetem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se