Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum


Doporučené příspěvky

@mAra_ Super, díky za tip. V týdnu udělam taky.

Mě dnes došla objednávka od drahé na něco sladkého. Lívance v jůesej stylu,  coulis z lesních plodů, borůvky a vanilková zmrzka. Jako guilty pleasure šlehačka z flašky; chuti neporučíš :)

 

3249379F-F02B-45CF-8957-AEF3031858AE.jpeg

Upraveno uživatelem Maxel
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jeden krvavý pupek z mladého býčka, batátové ameriky, sázené vejce, pečená paprika.

IMG_20231218_201100.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pánové a dámy, poraďte co s králíkem.. skvělej, domácí, čerstvej. Dělám ho vždy na kořenový zelenině, slanině a smetaně, hezky předem vykostim do tý omáčky, zbytek pak ovařim a udělám vývar a ze zbylýho ovařenýho masa třeba quesadilly.. nicméně, to dělám furt:)

 Píct na česneku ho nechci, to nemám rád, nějakej jinej tip? S přípravou se budu klíďo srát, ale ať je to pak ideálně co nejmenší obíračka.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Micey Sem teď kvůli tobě prošel celou žrádlo-galerii, bratru 10k fotek, abych našel todle. Ač je králík na česneku imo top, loni sem dělal králičí rolády z vykoštěného hřbetu, kam sem napral fáš z vykoštěných dalších částí a ořezu (stehna šly na česnek), spolu s iberijským špekem. Pak se to vařilo ve vodní lázni, ale už nvm jak dlouho.
Každopádně to bylo splendidní. Jenom tedy sem to od tý doby už nedělal, je to celkem prcačka. 

F61E72AD-4462-472C-8374-BC97AE4BC164.jpeg

Upraveno uživatelem Maxel
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 13 hodinami, Maxel napsal:

@Micey Sem teď kvůli tobě prošel celou žrádlo-galerii, bratru 10k fotek, abych našel todle. Ač je králík na česneku imo top, loni sem dělal králičí rolády z vykoštěného hřbetu, kam sem napral fáš z vykoštěných dalších částí a ořezu (stehna šly na česnek), spolu s iberijským špekem. Pak se to vařilo ve vodní lázni, ale už nvm jak dlouho.
Každopádně to bylo splendidní. Jenom tedy sem to od tý doby už nedělal, je to celkem prcačka. 

Diky kamarade. No, tak to uz je fakt moc crcacka.. nakonec to ovarim v papinaku, oberu maso, protahnu vyvar, maso zpracuju do nejaky italsky omacky a dame s testovinama.. Pac mam vic jater, tak je pak zpracuju na knedlicky do vyvaru.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

[mention=4208]Juraj11[/mention] Hezkypěkně! Kdo jede lowcarb bez přílohy?
[mention=39281]Mareka01[/mention] Oušit, tomu řikal vógl. 

Maxel díky
Mě stačí jen to zelí a maso. Alespoň se toho do mě více vleze


Sent from my iPhone using Tapatalk
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...