Maxel Odesláno 26. května Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května Lasagne in progress. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 26. května Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května My dnes jen opět živáňskou na plechu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 26. května Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května Živáň dobrá! To stopro prubnu, takovej einplech. Viva la vida. Hotovo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 26. května Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května Poslední dobou frčíme večeře v tomhle stylu. Tortilla, leďák/rajče/cibule, k tomu variabilně dresink a nějaké maso. Dneska tygří krevety s česnekovým máslem a limetou, pesto s oliváčem a majonézou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 26. května Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května Jen dodám, naložená krkovička den předem. Plech vymazaný sádlem, na spodku cibule, na ní brambory na silnější cca 5mm kolečka, domácí slanina (uzeny bůček) , klobáska ,opět cibule,pak maso a nahoru paprika . Pečení cca hodinu ve vyhřáté troubě, přikryté alobalem ,pak na barvu sundaný alobal a cca 20 minut gril. Mladý se mohl utlouct. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 28. května Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května Dnes jen tvaruzková pomazánka s čerstvým pečivem, je to bašta . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 29. května Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května Kuřecí kousky na zelenině s omáčkou hoisin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 29. května Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května Na zitra k obedu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 2. června Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června Peceny rajcata s olivacem, na ciabate s burratou a malicko balsamica, bylo to teda chuťovy porno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 4. června Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června Panenka na pepři, pečená dýně s řepou a grenaille, majda s demi glace a hoisin. Chtělo to ještě něco zeleného, ale jsem naprosto vybranej. Takže pešek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 5. června Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června Čéče, že zrovna Ty děláš panenku nakrájenou, dycky sem ji krájel až po tepelné úpravě, není takhle suchá? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 6. června Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června @Moty Důvod ve skrze prozaický. Drahá odmítá cokoliv pod propečením na stupěň durch. Takže to krájim na medajle, svoje stáhnu z pánve dřív, a ty její tam nechám až do kremace 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 6. června Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června Jeden rychlý odpolední snack. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 12. června Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června Všem právě obědvajícím, dobrou chuť! Palec z panenky, opékané brambory, glazé. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 13. června Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června Dnes jen rychlogrilovačka na smrkových třískách a višňovém dřevu. Ať to líp zní. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 16. června Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června Italský “chopped” sendvič. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 16. června Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června Dneska rychla grilovacka 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 17. června Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června před 12 hodinami, Maxel napsal: Italský “chopped” sendvič. Juu, vlasak na steroidech, vypada to supr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 18. června Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června Nízká roštěná, chřest z Kaufu, a lehký salát. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 19. června Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června (upraveno) Pánové radu prosím.. o víkendu máme nějaký velký rodinný grilování a shodli jsme se tentokrát na burgerech, páč je super, že se připravěj ingredience typu omáček a zeleniny a každej si ten burger pak jednoduše postaví dle chuti. Když děláme totéž v méně lidech, koupim buďto co nejlepší hovězí mletý a dochutim to, případně na Rohlíku něco jako todle - https://www.rohlik.cz/1409176-maso-hovezi-burger-chuck-roll-2-ks?filters=sort%2Fprice-desc&q=burger&companyId=1&itemPosition=38&source={"favorite"%3Afalse%2C"touchpoint"%3A"Search Results"%2C"searchQuery"%3A"burger"} Jak byste to tak řešili pro partu dvaceti lidí? Co todle, má někdo zkušenosti? Vim, je to zmrazek. https://sortiment.makro.cz/cs/mc-hovhamburger-irl-24x150gmr/314159p/ Tedy, uvítám případně tip na dobrýho řezníka s kvalitnim mletym na dochucení a vytvarování kolem Prahy - Východ, nebo něco už vytvarovanýho online/osobně.. Upraveno 19. června uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se