Zeeberdee Odesláno 29. října Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října před 5 hodinami, Moty napsal: Sorry, ale na první dobrou sem si říkal, woe, pečenej netopejr Úplně v pohodě, měla skoro 5 kilo. To by byl fakt batman. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 30. října Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října V 29. 10. 2024 v 10:00, Moty napsal: Záměrně píšu do extra postu, ať se to nemíchá se žrádlem, Máte někdo japonskou mandolínu? Furt to na mě vyskakuje a vidím hned 2 řešení, který nožen nenakrájím a to gratinovaný brambory a Gâteau Invisible https://www.seriouseats.com/gateau-invisible Třeba tahle https://www.gastrofans.cz/samurai-japonska-mandolina--hendi--395x165x-h-115mm/?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=SA%3A PMAX Ostatní&utm_id=20824921579&gad_source=1&gclid=Cj0KCQjw7Py4BhCbARIsAMMx-_LG1OC-3r-A89hcZsWzGgvQHPk8Jq-0Hiz47Jvth_CbPtIkQ4AbC0saAruDEALw_wcB Já mám jen obyč z Ikea a je to super. Možná do budoucna vezmu taky nějakou lepší. Zatím mi to stačí, používám převážně na brambory nebo na mrkev do kimchi. https://www.ikea.com/cz/cs/p/ikea-365-krajec-na-zeleninu-cerna-00422321/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 31. října Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října Nekonečná fúze "co dům dal", tortellini s hřiby, proscioutto, bryndza a řeřicha. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 31. října Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října (upraveno) Došla zkušební várka pečiva na burgery a hotdogy, od pekařství Křižákovi. https://eshop.krizakovi.cz Natrefil jsem na nové video Koko, kde dělala alternaci na Big Mac, a tyhle “bunsky” tam použila. Jestli budou jen z poloviny dobře chutnat, jak skvěle vypadaj, stane se ze mě pravidelný zákazník Na foto je Bunska Soft smash 11cm 75 g + Hot dog BBQ 60 g 15-17 cm. Zítra poreferuju. Upraveno 31. října uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 31. října Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října Video na ten recept: https://www.menuodkoko.cz/domaci-big-mac/ 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jone Odesláno 1. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu …dnes návštěva spolužáků v rámci podzimních prázdnin, takže hraju na jistotu: kuře na paprice podle Jirky Štifta; zatím jsem nepotkal dítě, které by to nejedlo a je to jediné jídlo, o kterém potomci říkají, že ho dělám "líp než maminka" Teď už jenom vyřešit kruciální otázku: kolínka nebo rýže??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 1. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu Kolienka, ale uz ste to davno zjedli:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 1. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu před 3 hodinami, Jone napsal: …dnes návštěva spolužáků v rámci podzimních prázdnin, takže hraju na jistotu: kuře na paprice podle Jirky Štifta; zatím jsem nepotkal dítě, které by to nejedlo a je to jediné jídlo, o kterém potomci říkají, že ho dělám "líp než maminka" Teď už jenom vyřešit kruciální otázku: kolínka nebo rýže??? zkus to podle Cuketky a dělej to z horní části stehen vč. kosti a pak ober maso a budeš za nejvíc nejlepšího kinga https://recepty.cuketka.cz/amp/kure-na-paprice/ 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jone Odesláno 1. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu Jsi můj člověk @Harwey, ke KnP jedině kolínka (bohužel moje děti vyžadují rýži) Tak jasné @Moty, horní stehna s kostí a kůží jsou nejvíc - ale zase: pro mě; pro děti musím dělat prsa, nic jiného mi nejedí (i kdybych vykostil; což už jsem btw zkoušel a od té doby musí být maso na kostičky jako kontrola, že je nechci opět obelhat). Jinak ten Cuketkův recept je v podstatě totožný s tím Štiftovým, který tedy ještě do základu přidává drcený kmín, tymián a protlak - mohu jen doporučit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 1. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu Jde se na to… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 1. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu před 36 minutami, Jone napsal: Jsi můj člověk @Harwey, ke KnP jedině kolínka (bohužel moje děti vyžadují rýži) Tak jasné @Moty, horní stehna s kostí a kůží jsou nejvíc - ale zase: pro mě; pro děti musím dělat prsa, nic jiného mi nejedí (i kdybych vykostil; což už jsem btw zkoušel a od té doby musí být maso na kostičky jako kontrola, že je nechci opět obelhat). Jinak ten Cuketkův recept je v podstatě totožný s tím Štiftovým, který tedy ještě do základu přidává drcený kmín, tymián a protlak - mohu jen doporučit Prsa sou dycky tvrdý, oproti stehnům, ale chápum furt lepší, aby to dítka sežraly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 1. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu Operation finale 3 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 2. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu (upraveno) Davat sem neco po Maxelovi je v mem pripade skoro zlocin, ale pochutnali jsme si. Draha udelala trhany maso v pomalym hrnci a ja dodelal zbytek Verze lady a verze mlsnej kocour. Upraveno 2. listopadu uživatelem honza71 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 2. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu Parádní trhanci! Po včerejším burgeru dnes hotdogy, a konstatování, že lepší pečivo na domácí fastfood jsem dlouho neměl. Takže za mě palec hore, stopro objednám znovu. 6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 2. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu Já jsem dneska strčil do sekaný pár syrečků. Smradu jak v Cařihradu, ale to co se pak odehrává v tlamě je nepopsatelný... 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 2. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu Miluju sekanou, ale nejim syrecky, tak ti musim verit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 3. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu Vepřová scapula pečená na česneku, špenát se smetanou a br.knedlíky. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 3. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu To vyzera bombasticky! Mozes postnut recepis? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 3. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu Já dělal ledvinky, byly dobrý, ale nechal jsem je v mléce moc dlouho, jsem na ně zapomněl. Takže už nebyly tak aromatický, ale ženskejm to o to víc chutnalo. Já mám radši když je víc cítit , že jsou to ledvinky. Fotka nebude, sežráno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 3. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu V 1. 11. 2024 v 17:38, Jone napsal: Jsi můj člověk @Harwey, ke KnP jedině kolínka No já si teda docela živé pamatuju, jak jsme ve třetí třídě v Příchovicich na škole v přírodě závodili, kdo ke KnP sežere víc knedlíků. Dva jsme jich snědli 22, pak došly, vítězství jsem musel stvrdit ještě zlatejma oplatkama a banánem. Že mě potom na túře potkala nepříjemná "nehoda" se asi dalo čekat. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se