Gilius Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2011 Tak musíš bejt ještě rychlejší s foťákem Mimochodem....jsem teď kontroloval tu dětskou hořčici.....skoro žádný srágory, E-čka jen E1422(nějakej škrob) a E 202. Jasně, Zdeněk by mne s tím poslal do hajz*u, ale...... EDIT - tady je hotová ta sekaná. Manželka a děti chutaly každej kousek a prej bašta.....takže zas nezbude. Ještě se peče chleba.....takže prasknou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2011 Sakra ja mam hlad... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2011 se najez... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2011 Tady je sekačka na stole s čerstvým chlebem - A tady ty tousty s pomazánkou. Jo, chtělo by to něco zelenýho, ale už se mi nechtělo, hlad je svině Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2011 také my, polabští zahrádkáři, jsme sklidili chilli (habanero, jalapenos a eště něco) a před zimou si připravili ohřívaček na holomrazy.... první pokus domácí chilli omáčky. první ochutnávka, celkem palba, ale krásná sladko kyselá těžká chuť s česnekovo zázvorovým vocasem v hubě Romiku tak nějak si představuju tu koštovačku nebo co http://www.youtube.com/watch?v=ctBeqHf85Ls Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 18. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2011 Conrade, to Haba není dogma. Můžeš tam dát co máš. Když tam dáš třeba Nagu, nebo škorpona, tak toho se tam pochopitelně dává méně, aby to bylo ještě poživatelné. Telefon jsem ti poslal. Vážený příteli po prvním ochutnání jsem se domníval ze jsem vyrobil zbraň kterou kdyby mělo německo místo V 2 vypadala by dnes Evropa jinak. Dnes po rozložení a ochutnání shledávám chuť konsistentni výraznou ale citlivě vyváženou prostě delikates sice ne pro slabé kusy ale každý macho ji ocení jeste jednou díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 18. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2011 Romiku tak nějak si představuju tu koštovačku nebo co Špatně, tady se podívej. http://www.youtube.com/watch?v=L8ip5oGlMfU Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 20. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2011 (upraveno) Dnešní várka sladko-kyselé chilli omáčky. Vrazil jsem do toho asi 10, nebo 15 různých druhů chilli /Habanero, Naganeros, Habanero Savina Red a Trinidad škorpion/, navařil jsem 5 litrový hrnec /já vim /. Jen doufám, že mi s konzumací někdo pomůže. V popředí rozdíl mezi zázvorem a galgantem.edit.: nedovedete si představit, co je to za peklo vařit to chilli. Kdybych se už neozval, tam mně žena zabila /zamořeno asi tak do vánoc/. Upraveno 20. října 2011 uživatelem gandalf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robo Odesláno 20. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2011 Gandalf: to musí byť poriadny životabudič. Máš to naukladané ako v zbrojnici. Veď to aj chemická zbraň je:thumbsup_anim: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 20. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2011 Pasta...rajčatová omáčka + cibule + krůtí maso + těstoviny + pepř, sůl + bazalka( měl jsem jen sušenou ) - ( a olivový olej ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 20. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2011 Pěkný a jistě i chutný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 20. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2011 Pěkný nevím , ale chutný asi ano...zaprášilo se a už není ani ň. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 20. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2011 jej tak to je náhoda, to samé jsem měl dneska taky ale s kuřecíma jiný typ těstovin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 20. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2011 Ja dneska trochu skromnejsi krmi. Rohlik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 20. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2011 Není k tomu vhodnější lžíce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 20. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2011 Ja dneska trochu skromnejsi krmi. Rohlik. Nezapomeň zapíjet ať se Ti po tom rohlíku nepráší z pusy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 20. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2011 Ja dneska trochu skromnejsi krmi. Rohlik. ovšem kultura stolování příkladná, snad ještě servítek a bylo by to dokonalé:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 20. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2011 Ja dneska trochu skromnejsi krmi. Rohlik. Si k tomu dej aspoň kečup Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 20. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2011 Si k tomu dej aspoň kečup Kečup si nedávej! Nebo dostaneš leukémii, rakovinu a poškodíš si orgány... viz ZDE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 20. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2011 Bylo to vyborny. A pak ze si ani neuvarim.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se