Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum

Doporučené příspěvky

Tak musíš bejt ještě rychlejší s foťákem :)

Mimochodem....jsem teď kontroloval tu dětskou hořčici.....skoro žádný srágory, E-čka jen E1422(nějakej škrob) a E 202.

Jasně, Zdeněk by mne s tím poslal do hajz*u, ale......

EDIT - tady je hotová ta sekaná. Manželka a děti chutaly každej kousek a prej bašta.....takže zas nezbude. Ještě se peče chleba.....takže prasknou :)

post-1110-051261000 1318858130.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

také my, polabští zahrádkáři, jsme sklidili chilli (habanero, jalapenos a eště něco) a před zimou si připravili ohřívaček na holomrazy.... první pokus domácí chilli omáčky.

první ochutnávka, celkem palba, ale krásná sladko kyselá těžká chuť s česnekovo zázvorovým vocasem v hubě

Romiku tak nějak si představuju tu koštovačku nebo co :D

http://www.youtube.com/watch?v=ctBeqHf85Ls

Odkaz ke komentáři

Conrade, to Haba není dogma. Můžeš tam dát co máš. Když tam dáš třeba Nagu, nebo škorpona, tak toho se tam pochopitelně dává méně, aby to bylo ještě poživatelné. Telefon jsem ti poslal.

Vážený příteli po prvním ochutnání jsem se domníval ze jsem vyrobil zbraň kterou kdyby mělo německo místo V 2 vypadala by dnes Evropa jinak. Dnes po rozložení a ochutnání shledávám chuť konsistentni výraznou ale citlivě vyváženou prostě delikates sice ne pro slabé kusy ale každý macho ji ocení jeste jednou díky
Odkaz ke komentáři

Dnešní várka sladko-kyselé chilli omáčky. Vrazil jsem do toho asi 10, nebo 15 různých druhů chilli /Habanero, Naganeros, Habanero Savina Red a Trinidad škorpion/, navařil jsem 5 litrový hrnec /já vim :suicide_anim: /. Jen doufám, že mi s konzumací někdo pomůže. V popředí rozdíl mezi zázvorem a galgantem.

edit.: nedovedete si představit, co je to za peklo vařit to chilli. Kdybych se už neozval, tam mně žena zabila /zamořeno asi tak do vánoc/.

post-277-059765800 1319108351.jpg

Upraveno uživatelem gandalf
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...