Maxel Odesláno 29. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2024 (upraveno) Založena husí foie gras terina na Silvestra. Recept podle Kluci v akci: https://www.ceskatelevize.cz/porady/10084897100-kluci-v-akci/1137-recepty/11642-terina-z-kachnich-jater-foie-gras-s-flambovanymi-jablky-calvadosem/ Upraveno 29. prosince 2024 uživatelem Maxel 2
nizkotucnytvaroh Odesláno 29. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2024 Jsem přes práci málem opomenul, že byly Vánoce, tak alespoň krátký flog ze staromládeneckého improvizování Ryby jsem dělal na sucho v troubě, strana kůže obalená v panko strouhance, dva druhy salátu, glazé a ořechové linecké je zkouška trpělivosti. Osvědčilo se mi rozvalovat a vykrajovat těsto rovnou na pečícím papíře a jen přesunout na plech, je to křehký jak zm.. opožděně klidné svátky, a vše nej do Nového! 2 2
mlsoun1 Odesláno 31. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2024 Ještě 30 minut pečení,necháme vychladnout,vyberu nové koření a bobkový list a můžu se pustit do omáčky 1
Maxel Odesláno 31. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2024 Generálka na večer. Po letech budem letos sami jen s dětma, tak si zas vyhraju s kanapkama, a k tomu jen nějaká zobačka bokem. 1 1
mlsoun1 Odesláno 31. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2024 Tak zde to vše spí a kuchtím jak zteklýPěkně se už vše vaří a za chvíli budu dodělávat majdu 1
mlsoun1 Odesláno 31. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2024 HotovoDěvčata lomí rukama co je vše špinavé,tak můžou umývat 1
Moty Odesláno 31. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2024 Manzelka zahlasila, mam na neco chut, tak sem udelal kaiserschmarn s coullisem z lesniho ovoce 1
Maxel Odesláno 31. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2024 Dlabanec hotovson. Ať se daří v Novém roce 2
slabak Odesláno 1. ledna Nahlásit Odesláno 1. ledna (upraveno) Kolegove, mam dotaz. Doporucite nejake dobre vindaloo v Praze? Mel jsem vyzkousene v OC Flora, sice Thajci, ale vynikajici. Bohuzel, jsou tam jini a vindaloo nemaji. Diky Upraveno 1. ledna uživatelem slabak
Roman I. Odesláno 1. ledna Nahlásit Odesláno 1. ledna Indickou kuchyni mam rad. Tohle je restaurace s nejvic chutove naslapanym jidlem, kde jsem zatim byl. Vindaloo jsem tam myslim nemel, ale byli jsme ctyri a ctyrikrat za jedna. https://www.tresind.cz
cuborg Odesláno 3. ledna Nahlásit Odesláno 3. ledna (upraveno) Mám rád arabskou kuchni a dneska jsem dělal libanonské kuličky kibbeh, k tomu tabouleh s ovčím sýrem a jogurtovou tahini omáčku Upraveno 3. ledna uživatelem cuborg
P_P Odesláno 4. ledna Nahlásit Odesláno 4. ledna Tak toto téma většinou mohu jen sledovat, přidávat nic, nevařím, neumím, snad jen něco ugrilovat. Ale po delší době menší snaha - domácí šunčička, podařila se. 1
krutor Odesláno 5. ledna Nahlásit Odesláno 5. ledna V 4. 1. 2025 v 20:11, P_P napsal: Tak toto téma většinou mohu jen sledovat, přidávat nic, nevařím, neumím, snad jen něco ugrilovat. Ale po delší době menší snaha - domácí šunčička, podařila se. Rozšířit Super to chci nekdy vyzkoušet, ale musím někde půjčit ten šunkovar. Já jsem včera koupenou šunku pekl na pomerančich. 1
Micey Odesláno 5. ledna Nahlásit Odesláno 5. ledna Byla mi najezena sous vide sada, tak se do toho pomaloucku poustim.. vcera kachni prsa, dve hodiny na 64, coz bylo zbytecne moc, sneslo by to nizsi teplotu nebo kratsi koupani. Lec, stejnak byla super. Coz uvadi muj dotaz - koukal jsem na par receptu a cesky zdroje sou az nepochopitelne rozdilny - nekdo na ferovku napise koupat ctyri hodiny, nekdo hodinu, teploty taky litaj.. Mate nejakej vyzkousenej hromadnej zdroj na sous vide recepty, klidne anglicky?
krutor Odesláno 5. ledna Nahlásit Odesláno 5. ledna V 5. 1. 2025 v 9:56, Micey napsal: Byla mi najezena sous vide sada, tak se do toho pomaloucku poustim.. vcera kachni prsa, dve hodiny na 64, coz bylo zbytecne moc, sneslo by to nizsi teplotu nebo kratsi koupani. Lec, stejnak byla super. Coz uvadi muj dotaz - koukal jsem na par receptu a cesky zdroje sou az nepochopitelne rozdilny - nekdo na ferovku napise koupat ctyri hodiny, nekdo hodinu, teploty taky litaj.. Mate nejakej vyzkousenej hromadnej zdroj na sous vide recepty, klidne anglicky? Rozšířit Že zkušenosti většinou stačí ten kratší čas a ty 24h recepty jsou zbytečné. Například když dělám krkovičku v celku +-2kg jako přípravu na grill stačí i 4h-5h. Když vůbec nevím koukám na https://youtube.com/@sousvideeverything?si=WR00C9u9mtelPki7
Micey Odesláno 5. ledna Nahlásit Odesláno 5. ledna Jo, Guga je dobrej, dik. Kdybych chtel vymejslet, napisu, ze bych preferoval neco psanyho..:)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se