Baker Odesláno 23. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2009 Fortis Cosmo Black Limited Edition, 350 ks, pr. 38mm, ETA2836-2, PVD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 23. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2009 Hodně velká šílenost, určeno lidem jejichž pánem není čas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 23. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2009 Tak do těch bych šel... kdyby měly aspoň čtyřicet milimetrů. Na tý poslední malý fotce je vidět, že ciferník značenej JE - akorát je to černo-černá varianta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 23. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2009 Priserna zalezitost! Fakt se mi to nelibi vubec.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 23. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2009 Nebýt průměru 38, asi bych vůbec neváhal. Takto by to chtělo je vyzkoušet na ruce. Hned bych je samozřejmě přezbrojil na kůži. Nejsou někde k vidění? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budo Odesláno 23. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2009 Otázkou stojí, kde že je ta hranice, která dělí designově dobré hodinky od těch příšerných. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 23. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2009 Otázkou stojí, kde že je ta hranice, která dělí designově dobré hodinky od těch příšerných. Asi v hlave kazdeho z nas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 23. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2009 Asi v hlave kazdeho z nas Ano, to je správná odpověď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 23. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2009 Sorry ale na mna je toto kozmicke az moc .... kozmonautske hodinky na ktorych nie je vidiet kolko je hodin, su uzitocne asi ako svajciarsky nozik vyrobeny z cokolady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 23. ledna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2009 Tak jeste par fotek, cena cca 1700 USD. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 23. ledna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2009 Dalsi limitka Fortis ART Winner Planet Limited Edition, 300 ks, pr. 42mm, ETA Valjoux 7750, PVD, cena nekde kolem 4000 USD. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senseeei Odesláno 23. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2009 Sorry ale na mna je toto kozmicke az moc .... kozmonautske hodinky na ktorych nie je vidiet kolko je hodin, su uzitocne asi ako svajciarsky nozik vyrobeny z cokolady. Keby som mal takych nozikov plnu krabicu, nebol by som proti svet je predsa o blbostkach, bez nich by bol taky sedy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 23. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2009 Nehodnotím to jako propadák, Fortis mám rád, ale limitky v poslední době jsou takový úkroky stranou. Možná je to u mě ale i tím, že kosmonautky nějak nemusím. Jsem starej konzerva a zůstávám u svých B-42 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 23. ledna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2009 limitky v poslední době jsou takový úkroky stranou. Taky me to nejak zvlast nebere, spis to sem davam jako zajimavost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 23. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2009 Zajímavý hodinky, ale u těch chronografů se mi zdá, že je odřená hrana horního tlačítka... to teda moc odolný nebudou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toci Odesláno 24. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2009 Z těchto Fortisů bych nevybral ani jedny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 24. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2009 Zajímavý hodinky, ale u těch chronografů se mi zdá, že je odřená hrana horního tlačítka... to teda moc odolný nebudou. Není to jen odlesk? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yed69 Odesláno 24. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2009 Z těchto Fortisů bych nevybral ani jedny. To je v pořádku. Když se podíváte na počet plánovaných kusů limitek, tak vidíte, že se to kromě okruhu sběratelů nikam dál nedostane. Takže to ani primárně není určeno všeobecnému publiku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcbrody Odesláno 20. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2009 Přesně tak ! Pouze pro sběratele..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darek73 Odesláno 20. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2009 Ty černý mi přijdou takový obyč , ale kosmický chronografy jsou super. Není to na každodenní nošení, ale do sbírky jsou skvělý IMHO. No a pokud bych dělal na hvězdárně, tak si je koupím hned. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se