epominos Odesláno 8. října Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října Airkingy byly moje první. 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 9. října Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 9. října Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října před 32 minutami, Koza_c napsal: Když sleduju tvoje fotky, vyskočila mi asociace na tento článek: Obkladač si vydělá i víc než 300 tisíc měsíčně. Práce rukama přesto Čechům nevoní - Novinky 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 9. října Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října (upraveno) před 55 minutami, Koza_c napsal: Hele, ale stejně... vypadají tak nějak skutečněji a uvěřitelněji, než zavřené někde v trezoru, nasazované potají v rukavičkách. (mimochodem, chci vidět oči toho hodináře ve Švajcu, až z nich bude dostávat zažranej silikon :-D) Upraveno 9. října uživatelem Jehlan á propós Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davis Odesláno 9. října Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října Pekne živé vlákno, paráda. Len nadpis vlákna by sa mala upraviť na: život mimo trezora, alebo podobne 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonmisses Odesláno 9. října Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října před 7 hodinami, Vit napsal: Když sleduju tvoje fotky, vyskočila mi asociace na tento článek: Obkladač si vydělá i víc než 300 tisíc měsíčně. Práce rukama přesto Čechům nevoní - Novinky Já když si vezmu kvalitní hodinky na ruku, pak nějak nevědomky, když dělám manuálně, tak všechno s větší trpělivosti a citem. Přece se subama na ruce nemůžu udělat například ošklivý obklad. To bych ty hodinky urazil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 9. října Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října Ja v tom ako @Koza_c nosí svoje hodinky nevidím problém. Sú to síce Rlx Sub ale stále sú to “len”hodinkya treba ich nosiť. keď sa človek rozhodne byť OWG a zhodou okolností sú to práve Sub, za mňa nosiť ich všade a robiť s nimi všetko, ak to tak cítiš, je úplne OK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kbelik Odesláno 9. října Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října Když sleduju tvoje fotky, vyskočila mi asociace na tento článek: Obkladač si vydělá i víc než 300 tisíc měsíčně. Práce rukama přesto Čechům nevoní - Novinky To je spravne noseni hodinek, vsude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 25. října Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonmisses Odesláno 25. října Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října před 9 hodinami, Koza_c napsal: Není to škoda? Bourat takový železobeton s dvojitými třmínky hrubými jak podélná výztuž. To už se nevidí. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 8. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu (upraveno) První foto prvních Rolex 1140060 ND – Vídeň, pátek 14.8. 2015. Koupil jsem je od Chorvata, co mi po zaplacení ještě půjčil své nové Porshe, když viděl, že jsem přijel Octavií na LPG Po schůzce jsem musel za Vídní zastavit na kafe a cígo a s vyklepanýma rukama jsem vstřebával ten pocit, když ti Rolex koluje žilami – tam vznikla tato první fotka. Upraveno 8. listopadu uživatelem moco 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
teg Odesláno 8. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu Hezkej vstup do sveta Rolex . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jamikadze Odesláno 10. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu V 9. 10. 2024 v 12:56, Jehlan napsal: Hele, ale stejně... vypadají tak nějak skutečněji a uvěřitelněji, než zavřené někde v trezoru, nasazované potají v rukavičkách. (mimochodem, chci vidět oči toho hodináře ve Švajcu, až z nich bude dostávat zažranej silikon :-D) Presne tak) hodinky sa musia nosit vsade) ja som kuchar a moje GMT som par krat zabudol na ruke, ked som miesil cestotakze cesto medzi jubilee naramkom bolo vsadeLen skoda, ze som to neodfotil. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se