Jump to content

Recommended Posts

Posted

Zdravím,

Nedávno jsem se dostal po necelých třech letech na řadu a zakoupil nový model Submariner Date, ocel, černá luneta. Oficiální cena je cca 265tis, dle kurzu.

Jaké byly vaše první Rolex a kolik stály?

Moje první Rolex, byl model GMT se zelenou ručičkou, kupoval jsem je u AD na Hong Kongu a přišly na 122tis. Psal se rok 2010. Uběhlo 13 let, tento model se už nějaký rok nevyrábí a na Chrono24 je lze koupit od 300tis výše.

A co vy?

R

• Replies 200
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Ahoj,

čekám na ně. Od loňského jara jsem zapsaný na černé OP 36.

Aktuální cena je € 6300.

Že nebudou loni, s tím jsem počítal, ale teď mi řekli, že nemusí být ani letos. S tím jsem u takto běžného modelu nepočítal.

Ale těším se dál :⁠-⁠)

Ať ti suby dělají radost.

t

Edited by toto
Nechtěné odeslání
Guest dabelM
Posted

Moje první Rolex jsem si koupil u Bechyněho v roce 2013. Byly to GMTčka s černou keramickou lunetou. Čekal jsem na ně cca měsíc od objednání. Dostal jsem k nim VIP kartu a slevu pár jednotek procent. Vydržely u mě tři roky a pak šli o dům dál a byly nahrazeny Batmeneny, který máš dodnes.

Posted

Covidovky Milgauss u Bechyněho , v době zavřených krámů osobní předání.  Zajímavá zkušenost.  Bohužel, od té doby se mi štěstí u AD vyhýbá 

Posted
2 hours ago, toto said:

Ahoj,

čekám na ně. Od loňského jara jsem zapsaný na černé OP 36.

Aktuální cena je € 6300.

Že nebudou loni, s tím jsem počítal, ale teď mi řekli, že nemusí být ani letos. S tím jsem u takto běžného modelu nepočítal.

Ale těším se dál :⁠-⁠)

Ať ti suby dělají radost.

t

Černé OP36 jsou moje první a (zatím) jediné. Nákup v červnu 2021, tehdy ještě za 5500. Pěkně nám to poskočilo.

Posted

Oranžové Millgaus , 2012, Lex Watches (nové, nakup cez Internet z Holandska, 4.400 €)

Posted (edited)

Prvni byly moje prvni Oysterdate Precision ref. 6694 (mel jsem postupne dva ruzny kusy) koupeny pres eshop z Honkongu. Hodinky byly rocnik 1968 a na svuj vek byly v krasnym stavu. Vysly tehdy v roce 2009 (mozna 2010) po prepoctu z paypalu lehce pod 20k ceskych vcetne naramku 7835.

Edited by skalis
Posted

Rok 2014 - 116710LN - cena kolem 150t, už nepamatuju přesně 🙃 v roce 2020 šly pápá

Posted

23.12.2017 - Rolex Explorer 1 ve 39mm, uz s tou delsi minutovou ruckou. Objevily se tu na foru za 120k, zanovni. Vyzvedaval jsem si je v Plzni. Vydrzely mi 2 mesice.
Z penez z prodeje jsem poridil dvouradkove tritiove Suby 14060 hned v unoru 2018, jete, bez niceho za 110k nebo tak nejak. Tady z fora. Ty mi vydrzely do cervna tehoz roku a za stejnou cenu jsem je prodaval.
V zari 2018 jsem si pk poridil stare Precision 6694 s modrym cifrem. Opet z fora. Asi za 50k. A ty mel dva roky do rijna 2020.
Pak se zacalo stavet a zarizovat, takze spousta hodinek to bohuzel odnesla. Mezi nima i Reversa, Inzenyry apod.
Kdyz pak vidim ty ceny dnes a hlavne ty tanecky kolem s dostupnosti, tak me to dost vytaci a namlouvam si, ze mi muze byt celej Rolex ukradenej. Ale nekde v zadu to porad cuka, ne ze ne.

Posted
před 17 hodinami, petr_cha napsal:

Suby 16610 z budapesti... v roce 2018 za 130 kilo CZK....

A ja nevim proc, ale vzdycky jsem si myslel, ze mas keramiky, ne plechovky...

Posted
A ja nevim proc, ale vzdycky jsem si myslel, ze mas keramiky, ne plechovky...
Ted jo, ale prvni byly tyhle starsi... a musim rict, ze mam ty novejsi radsi, ze se mi po tech starsich nestyska... sedi mi i lepe na ruce :-)