Přejít na obsah

Vaše první Rolex

Robo7

Doporučené příspěvky

před 55 minutami, Koza_c napsal:

IMG_6272.jpeg

Hele, ale stejně...👍

vypadají tak nějak skutečněji a uvěřitelněji, než zavřené někde v trezoru, nasazované potají v rukavičkách.  

(mimochodem, chci vidět oči toho hodináře ve Švajcu, až z nich bude dostávat zažranej silikon :-D)

Upraveno uživatelem Jehlan
á propós
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 7 hodinami, Vit napsal:

Když sleduju tvoje fotky, vyskočila mi asociace na tento článek: Obkladač si vydělá i víc než 300 tisíc měsíčně. Práce rukama přesto Čechům nevoní - Novinky

Já když si vezmu kvalitní hodinky na ruku, pak nějak nevědomky, když dělám manuálně,  tak všechno s větší trpělivosti a citem. Přece se subama na ruce nemůžu udělat například ošklivý obklad. To bych ty hodinky urazil.

Odkaz ke komentáři

Ja v tom ako @Koza_c nosí svoje hodinky nevidím problém. Sú to síce Rlx Sub ale stále sú to “len”hodinky😉a treba ich nosiť. keď sa človek rozhodne byť OWG a zhodou okolností sú to práve Sub, za mňa nosiť ich všade a robiť s nimi všetko, ak to tak cítiš, je úplne OK😉

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...
  • po 2 týdnech...

První foto prvních Rolex 1140060 ND – Vídeň, pátek 14.8. 2015. Koupil jsem je od Chorvata, co mi po zaplacení ještě půjčil své nové Porshe, když viděl, že jsem přijel Octavií na LPG 🙂 

Po schůzce jsem musel za Vídní zastavit na kafe a cígo a s vyklepanýma rukama jsem vstřebával ten pocit, když ti Rolex koluje žilami – tam vznikla tato první fotka. 

IMG_2809.thumb.jpeg.3fae44f24465f58bdb9d7956abf0f77f.jpeg

Upraveno uživatelem moco
  • Like 2
Odkaz ke komentáři

V 9. 10. 2024 v 12:56, Jehlan napsal:

Hele, ale stejně...👍

vypadají tak nějak skutečněji a uvěřitelněji, než zavřené někde v trezoru, nasazované potají v rukavičkách.  

(mimochodem, chci vidět oči toho hodináře ve Švajcu, až z nich bude dostávat zažranej silikon :-D)

Presne tak) hodinky sa musia nosit vsade) ja som kuchar a moje GMT som par krat zabudol na ruke, ked som miesil cesto😂takze cesto medzi jubilee naramkom bolo vsade🙈😂Len skoda, ze som to neodfotil. 

• Haha 2
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...