Přejít na obsah

Vaše první Rolex

Robo7

Doporučené příspěvky

@African u me si jednou nekdo vsiml, kdyz jsem mel Milgy, ktery jsou ale celkem vyrazny. A v posledni dobe jsem potkal nejaky typky s Rolbama, tak jsme dali rec, ale to je ponekud jina situace. Takze jo, obecne si jich nikdo nevsimne. To manzelka, kdyz si obcas vezme Poljoty po dedovi, tak na ne lidi celkem reagujou 😁

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Moje zkušenosti jsou jiné. Platí, pokud jsou v oceli a kartáčované. Pokud je to bi-color, nebo full gold, tak si bohužel všímá každý, logicky. Je to o verzi. Zrovna Expy a Suby no date je pravda, že nejsou úplně výrazné. Třeba DJ s leštěným Oystrem, plus fluted lunetou se taky na ruce dost lesknou, takže to taky nejsou úplně inkognito hodinky..

A co se týká značky, tak zrovna Rolex zná úplně každý, takže když se propracuje k názvu - nápisu na cifru, je jasno.

A třeba zlatokopky (pardon dívky a ženy) které je (dosud 🤣 ) nevlastní a nepoznají je hned, mají nakoukaný kyklop a korunku Rolexu. Znají samozřejmě Breitlingy které jsou samy o sobě dost výrazné, Hubloty a dost jsou všeobecně mezi lidma známé Omegy, asi díky 007 a taky se prodávaly přes Klenoty už v ČSSR. Cartier netřeba řešit, to je značka sama o sobě.

Úplně nejlepší jsou v tomhle IWC a nejlépe Mark Piloty, to si lidi pletou s DW. A JLC i UN většinou projdou bez povšimnutí… jen ty UN občas někdo pozná.

Upraveno uživatelem PetrSefl
Odkaz ke komentáři

před 11 hodinami, PetrSefl napsal:

A co se týká značky, tak zrovna Rolex zná úplně každý, takže když se propracuje k názvu - nápisu na cifru, je jasno.

Je jasno úplně stejně tak jako člověku, který se v životě nezajímal o auta a uvidí projet Forda 😆 A jako že skupina lidí zajímajíc se o hodinky je opravdu hódně malinká. No a zlatokopky? Asi mám holt pech anebo i přes to že poznají Roulexky na ruce, odradí je můj ksicht  😂

• Dát hlas 3
Odkaz ke komentáři

Je mi úplně jedno, jestli se někdo všimne nebo ne a spis jsem ať si nevšimají.
Moji kamarádi v hospodě se všiml uz na dálku každý a křičejí na mě přes cely lokál hele jak se mu leskne celá ruka, už má zase nový hodinky. 
Kazdej si udělal s nima fotku a byl klid. 😁.

Odkaz ke komentáři

před 13 hodinami, African napsal:

Je jasno úplně stejně tak jako člověku, který se v životě nezajímal o auta a uvidí projet Forda 😆 A jako že skupina lidí zajímajíc se o hodinky je opravdu hódně malinká. No a zlatokopky? Asi mám holt pech anebo i přes to že poznají Roulexky na ruce, odradí je můj ksicht  😂

Tak to máš štěstí..se zlatokopkama 😂

Co se týká hodinek, jak jsem psal, IWC jsou tomhle TOP a než k Fordu bych to přirovnal v minulosti k Mercedesu a Bmw, dnes spíš k Porsche, ne každý tomu rozumí, ale zaručeně ví, kolik to stojí. Je to jak s auty, ne vždy a všude se dají vzít, aby nepřitahovaly nechtěnou pozornost..

Odkaz ke komentáři

V 6. 9. 2024 v 14:46, Koza_c napsal:

Tak už je mám.
V Carollinum proběhla kontrola i úprava tahu a do vody je určitě nesundam.

IMG_5839.jpeg

voda jim neublizi, ale zrovna kachlicky u bazenu by je trochu pocuchat mohly :)

Ja beru expy do vody hlavne proto, aby mi je neukradli :)

Ale par skrabancu tem subum jen prospeje.. stejne se blyskaji az az.

Upraveno uživatelem dwg
  • Like 1
  • Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Těším se na fotku hodinek po jednom ruce užívání, tam se uvidí jak moc vážně jsi to myslel  

Nebo inzerát “……nic, co by nešlo rozleštit”

Sent from my iPhone using Tapatalk
Odkaz ke komentáři

před 7 hodinami, Koza_c napsal:

Submariner úplně v pohodě. ✌️.

IMG_6063.jpeg

IMG_6064.jpeg

Nechápu smysl, taky dělám s hodinkama kde co i když toho v poslední době moc nedělám, ale na práci mám Seika automaty a i ty bych asi u podobné práce sundal. Navíc ten prach z broušení..bych to hned utíkal čistit. Škoda hodinek. Třeba normální sklo na autě, se z odlítajících (žhavých) špon zničí, měl jsem na jednom firemním autě, kde mi zaměstnanci brousili přímo před autem 🤦🏻‍♂️, boční sklo plné zapečených, černých teček.. ten safír to asi dá, ale přesto.. 🤦🏻‍♂️

Odkaz ke komentáři

V 17. 9. 2024 v 8:42, Davis napsal:

@Koza_c Zaujímavé fotky, mňa pobavili. Hodinky krásne, užívaj si ich. PS: niektorí možno závidia, vieš oni majú trezorovky 🤭

Z bruskou taky dělám docela často, nevím  jak ty, ale upřímně není moc co závidět 😂 Konec konců všechny práce co Koza vyjmenoval, přeci jenom máme baráky, teď asi nejvíc právě s tím bouracím kladivem protože se potřebuji zbavit nemalého betonového chodníku. Na všechny tyhle prasečinky beru levnější hodinky typu Suunto, Tag Heuer, Tissot a všechny jsou dojebané jak cikánské hračky. Bruska ti například nechá krásné památečné stopy i na safírovém skle. Já doufám že zůstane jen u fotek na oko, ale pokud opravdu u celodenní práce typu výše zmíněných, tak budeme svědky do roka a do dne řádně dojebaných submarinerů, protože tomu se opravdu nevyhneš. Každý ať si dělá se svými Rolexkami co se mu zachce, mě je to jen trochu líto. Ty hodinky vydrží mega moc, když s nimi lidé dlouhá léta lezou vysoké kopce a potápí se s nimi do hlubokých oceánů, kde se ty hodinky také moc nenudí, tak určitě dají i brusku nebo bourací kladivo. Ale já si stále kladu otázku, proč vizuálně dojebat dobrovolně Suby a nevzít si na to třeba Casio, které za rok vyhodím a koupím si jiné, prostě proč 😅 Ale už to nechám plavat.....:cheers:

DSC03274.JPG

DSC03463.JPG

• Dát hlas 3
Odkaz ke komentáři

V 16. 9. 2024 v 16:47, African napsal:

Těším se na fotku hodinek po jednom ruce užívání, tam se uvidí jak moc vážně jsi to myslel 😆 

Snad jsi myslel po jednom roce... kdyby to bylo po jedne ruce, viz fotka, tak to by bylo horsi.. :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...