emef Odesláno 24. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2024 Tak hlásím, že v Koscomu už jsou. Pouzdro je nizoučký a celkově jsou megapohodlný. Já do nich půjdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 24. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2024 Mně se líbí ty bílý .. ideální letní hodinky . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orius Odesláno 3. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2024 Za mě vede taky bílá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 3. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2024 V 24. 4. 2024 v 16:50, emef napsal: Tak hlásím, že v Koscomu už jsou. Pouzdro je nizoučký a celkově jsou megapohodlný. Já do nich půjdu. A do kterých, já bych nevěděl, jaký vybrat. Uvažoval bych o oranžových, černých, modrých nebo stříbrných. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 3. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2024 Za mne Aquamarine. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 6. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2024 V 3. 5. 2024 v 12:02, lukassob napsal: A do kterých, já bych nevěděl, jaký vybrat. Uvažoval bych o oranžových, černých, modrých nebo stříbrných. Já rozhodně matnou oranžovou klasiku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzin23 Odesláno 6. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2024 Souhlasím, orange je klasa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzin23 Odesláno 7. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2024 Už jsem je měl skoro " na pokladně ", nakonec jsem se rozhodl pro Sharkunter 600T. Jinak jsou ale skvělé, barva úžasná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 7. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2024 Me ani ten sunburst neurazi, sedumdesatky jak vysity (jak Seiko). Navic maji varianty se sunburstem i bez neho. Jsou povedeny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 8. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2024 Vcera jsem byl v Koscomu taky na cumendu, tak jsem musel zkusit.Hodinky jsou lehke, nizke, pohodlne, ale ja do nich nepujdu. Mam 1000T, u kterych jsem nepohodlim nikdy netrpel. Je to placka a i pres svoje papirove rozmery sedi dobre. Doxy maji rozplacle pouzdro a na svoji velikost celkem maly cifr. A 200T tim podle me dost trpi. Nazivo to jsou proste malinkate hodinky, pusobi spise jak damske potapky. Treba 36,5mm SMP mi prijdou pocitove vetsi. A to podotykam, ze nemam problem nosit male hodinky, klidne 34mm. Ale proste tyhle jsou na Doxy moc malinke.Par fotek:Z fotek to tak nevyzni a na tahu to tak male nevypada, ale opravdu doporucuju tady nekupovat naslepo a jit je vyzkouset. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 9. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2024 před 7 hodinami, AndyAaron napsal: Vcera jsem byl v Koscomu taky na cumendu, tak jsem musel zkusit. Hodinky jsou lehke, nizke, pohodlne, ale ja do nich nepujdu. Mam 1000T, u kterych jsem nepohodlim nikdy netrpel. Je to placka a i pres svoje papirove rozmery sedi dobre. Doxy maji rozplacle pouzdro a na svoji velikost celkem maly cifr. A 200T tim podle me dost trpi. Nazivo to jsou proste malinkate hodinky, pusobi spise jak damske potapky. Treba 36,5mm SMP mi prijdou pocitove vetsi. A to podotykam, ze nemam problem nosit male hodinky, klidne 34mm. Ale proste tyhle jsou na Doxy moc malinke. Par fotek: Z fotek to tak nevyzni a na tahu to tak male nevypada, ale opravdu doporucuju tady nekupovat naslepo a jit je vyzkouset. souhlas, mám to stejně ... mám zápěstí 16,5cm, nosil jsem Todorky 34, Expy 36 ... ale tady je opravdu malinký ciferník Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzin23 Odesláno 9. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2024 Jsou malé, ale hrozně se mi líbí ta zelená barva. Škoda že v téhle barvě Doxa nedělá větší model. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 16. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2024 Souhlas, jsou to fakt malý hodinky. Ale po 5 hodinách na ruce musim říct, že jsou fakt skvělý. možná proto, že nemám možnost srovnání s 300 nebo 1200. Todle jsou moje první Doxy a mega se těšim, až se s nima někde vykoupu. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 16. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2024 před 6 minutami, emef napsal: Souhlas, jsou to fakt malý hodinky. Ale po 5 hodinách na ruce musim říct, že jsou fakt skvělý. možná proto, že nemám možnost srovnání s 300 nebo 1200. Todle jsou moje první Doxy a mega se těšim, až se s nima někde vykoupu. Na fotce zas tak male nepusobi. Sednou ti. Jaky maji prumer skla ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 16. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2024 To nevim, nemám tady nikde po ruce pravítko, ale je to fakt maličko. Je to prostě zase něco jinýho. jinak já mám ruku cca 16 cm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 16. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2024 To je to, ze z fotky tak male nepusobi, chce je videt nazivo a nebrat naslepo. @emef ale asi budou "mrte" pohodlny, co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 16. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2024 před 17 minutami, AndyAaron napsal: To je to, ze z fotky tak male nepusobi, chce je videt nazivo a nebrat naslepo. @emef ale asi budou "mrte" pohodlny, co? Jsou mrtě pohodlný! No dyť si je brzo někde vyzkoušíš s náramkem na svoji ruku, akorát si trošičku povolíš sponu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 16. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2024 jsou skvele, libi se mi searambler na gume asi ze vsech nejvic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 16. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2024 Jsou mrtě pohodlný! No dyť si je brzo někde vyzkoušíš s náramkem na svoji ruku, akorát si trošičku povolíš sponu. Ja uz prave zkousel, viz vyse Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 17. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2024 před 14 hodinami, AndyAaron napsal: Ja uz prave zkousel, viz vyse A já právě říkám se zkrácenym náramkem, taky viz výše. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se