Přejít na obsah

Doxa Sub 200T - novinka

exell

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...
V 24. 4. 2024 v 16:50, emef napsal:

Tak hlásím, že v Koscomu už jsou. Pouzdro je nizoučký a celkově jsou megapohodlný. Já do nich půjdu. :)

IMG_0700.thumb.jpeg.06583f9a57617a411481e978d63b8104.jpeg
IMG_0701.thumb.jpeg.f804cef421d32fda14e927c63b3ec9db.jpeg

IMG_0699.thumb.jpeg.5e8c99c9b5820a56d0b7de1d5ce50fac.jpeg

A do kterých, já bych nevěděl, jaký vybrat. Uvažoval bych o oranžových, černých, modrých nebo stříbrných.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vcera jsem byl v Koscomu taky na cumendu, tak jsem musel zkusit.
Hodinky jsou lehke, nizke, pohodlne, ale ja do nich nepujdu. Mam 1000T, u kterych jsem nepohodlim nikdy netrpel. Je to placka a i pres svoje papirove rozmery sedi dobre. Doxy maji rozplacle pouzdro a na svoji velikost celkem maly cifr. A 200T tim podle me dost trpi. Nazivo to jsou proste malinkate hodinky, pusobi spise jak damske potapky. Treba 36,5mm SMP mi prijdou pocitove vetsi. A to podotykam, ze nemam problem nosit male hodinky, klidne 34mm. Ale proste tyhle jsou na Doxy moc malinke.
Par fotek:
42966b6bf09bc85f29c67cf4416b354d.jpg

f2966d15229c97753d3ff103e194da79.jpg

a47cdcf71fa79305fe56ba61be661972.jpg

Z fotek to tak nevyzni a na tahu to tak male nevypada, ale opravdu doporucuju tady nekupovat naslepo a jit je vyzkouset.

Odkaz ke komentáři

před 7 hodinami, AndyAaron napsal:

Vcera jsem byl v Koscomu taky na cumendu, tak jsem musel zkusit.
Hodinky jsou lehke, nizke, pohodlne, ale ja do nich nepujdu. Mam 1000T, u kterych jsem nepohodlim nikdy netrpel. Je to placka a i pres svoje papirove rozmery sedi dobre. Doxy maji rozplacle pouzdro a na svoji velikost celkem maly cifr. A 200T tim podle me dost trpi. Nazivo to jsou proste malinkate hodinky, pusobi spise jak damske potapky. Treba 36,5mm SMP mi prijdou pocitove vetsi. A to podotykam, ze nemam problem nosit male hodinky, klidne 34mm. Ale proste tyhle jsou na Doxy moc malinke.
Par fotek:

Z fotek to tak nevyzni a na tahu to tak male nevypada, ale opravdu doporucuju tady nekupovat naslepo a jit je vyzkouset.

souhlas, mám to stejně ... mám zápěstí 16,5cm, nosil jsem Todorky 34, Expy 36 ... ale tady je opravdu malinký ciferník

Odkaz ke komentáři

Souhlas, jsou to fakt malý hodinky.

Ale po 5 hodinách na ruce musim říct, že jsou fakt skvělý. :) možná proto, že nemám možnost srovnání s 300 nebo 1200. Todle jsou moje první Doxy a mega se těšim, až se s nima někde vykoupu. :)

IMG_0874.jpeg

• Like 1
Odkaz ke komentáři

před 6 minutami, emef napsal:

Souhlas, jsou to fakt malý hodinky.

Ale po 5 hodinách na ruce musim říct, že jsou fakt skvělý. :) možná proto, že nemám možnost srovnání s 300 nebo 1200. Todle jsou moje první Doxy a mega se těšim, až se s nima někde vykoupu. :)

IMG_0874.jpeg

Na fotce zas tak male nepusobi. Sednou ti. Jaky maji prumer skla ?

Odkaz ke komentáři

před 17 minutami, AndyAaron napsal:

To je to, ze z fotky tak male nepusobi, chce je videt nazivo a nebrat naslepo.

@emef ale asi budou "mrte" pohodlny, co? :D;) 

Jsou mrtě pohodlný! No dyť si je brzo někde vyzkoušíš s náramkem na svoji ruku, akorát si trošičku povolíš sponu. ;)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...