prischera Odesláno 16. května Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května Vážení chronomagoři, kalendář na rok 2024 byl desátým kalendářem, který jsem pomáhal spoluzorganizovat, a zároveň byl také posledním. Za prvé si myslím, že je čas na nový vítr. Za druhé zájem o kalendář rok od roku upadá a možná je to i má vina. Nebo možná prostě jen počet lidí, kteří chtějí na svůj stůl tradiční papírový kalendář ubývá. Nevím, ale v součtu mi to vychází, že je na čase předat veslo. Věřím, že nový organizátor zvládne přitáhnout více zájemců a fotografů, a že se mezi vámi najde někdo, kdo se rád chopí příležitosti a potáhne tu káru zas o kousek dál. Samozřejmě nabízím (ale nevnucuji), že do začátku vypomůžu a předám všechny své zkušenosti. Zároveň bych tady rád otevřel diskuzi nad tím, jak by mohl a měl kalendář vypadat, aby se setkal s větším zájmem. Díky za vše v uplynulých letech a těším se na nový kalendář 2025. Prischera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 16. května Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května před 1 minutou, prischera napsal: Vážení chronomagoři, kalendář na rok 2024 byl desátým kalendářem, který jsem pomáhal spoluzorganizovat, a zároveň byl také posledním. Za prvé si myslím, že je čas na nový vítr. Za druhé zájem o kalendář rok od roku upadá a možná je to i má vina. Nebo možná prostě jen počet lidí, kteří chtějí na svůj stůl tradiční papírový kalendář ubývá. Nevím, ale v součtu mi to vychází, že je na čase předat veslo. Věřím, že nový organizátor zvládne přitáhnout více zájemců a fotografů, a že se mezi vámi najde někdo, kdo se rád chopí příležitosti a potáhne tu káru zas o kousek dál. Samozřejmě nabízím (ale nevnucuji), že do začátku vypomůžu a předám všechny své zkušenosti. Zároveň bych tady rád otevřel diskuzi nad tím, jak by mohl a měl kalendář vypadat, aby se setkal s větším zájmem. Díky za vše v uplynulých letech a těším se na nový kalendář 2025. Prischera Sakra, chlape, tohle nam nedelej.... kalendar a lidi kolem neho potrebujeme.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 16. května Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května To né. Já mám schovaných všech deset, takže u mě zájem rozhodně neupadá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 16. května Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května Stálo to spoustu práce a já si jí vážím, určitě bych rád, aby to pokračovalo...jen mi chybí ta tiskárna a kontakty to zorganizovat - nedáme sem hlasování kdo ho chce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 16. května Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května Klid. S Prischerou už jsem mluvil. Začínám řešit. Předběžně: sponzoři. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 17. září Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září V 16. 5. 2024 v 13:20, Bert napsal: Klid. S Prischerou už jsem mluvil. Začínám řešit. Předběžně: sponzoři. Ahoj Berte, je prosím něco nového? Minule se touto dobou spouštělo posílání fotek. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IWCmann Odesláno 16. října Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října Ahoj, nechci vypadat jako netrpělivec, ale děje se něco ohledně kalendáře nebo ne? Díky za osvětu. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 16. října Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října Děje. 2 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 13. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu Zdvořilý dotaz. Pořád nic ? Děkuji za odpověď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 13. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu ¨Hlasování včetně prosby jsi viděl, hádej, co se stalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 13. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu Já se přiznám, že jsem hlasovací vlákno úplně zazdil a všiml si ho až tento týden po novém příspěvku. Ale tak nějak předpokládám, že se nesešlo moc autorských souhlasů. Mám pravdu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 13. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu A kde je nějaké phlasovací vlákno ? Vycházím z toho, že komunikace o kalendáři je tady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 13. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu To si děláš prdel.... Zkus být natolik odvážný a zadat do vyhledávače na fóru slovo kalendář. Budeš překvapen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P_P Odesláno pátek v 21:57 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 21:57 Je ještě šance na rok 2025? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dabelM Odesláno včera v 08:59 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 08:59 Asi ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se