Přejít na obsah

Kalendář choronomagu 2025 a dál

prischera

Doporučené příspěvky

Vážení chronomagoři, kalendář na rok 2024 byl desátým kalendářem, který jsem pomáhal spoluzorganizovat, a zároveň byl také posledním. Za prvé si myslím, že je čas na nový vítr. Za druhé zájem o kalendář rok od roku upadá a možná je to i má vina. Nebo možná prostě jen počet lidí, kteří chtějí na svůj stůl tradiční papírový kalendář ubývá. Nevím, ale v součtu mi to vychází, že je na čase předat veslo. Věřím, že nový organizátor zvládne přitáhnout více zájemců a fotografů, a že se mezi vámi najde někdo, kdo se rád chopí příležitosti a potáhne tu káru zas o kousek dál. Samozřejmě nabízím (ale nevnucuji), že do začátku vypomůžu a předám všechny své zkušenosti. Zároveň bych tady rád otevřel diskuzi nad tím, jak by mohl a měl kalendář vypadat, aby se setkal s větším zájmem. Díky za vše v uplynulých letech a těším se na nový kalendář 2025. Prischera

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 1 minutou, prischera napsal:

Vážení chronomagoři, kalendář na rok 2024 byl desátým kalendářem, který jsem pomáhal spoluzorganizovat, a zároveň byl také posledním. Za prvé si myslím, že je čas na nový vítr. Za druhé zájem o kalendář rok od roku upadá a možná je to i má vina. Nebo možná prostě jen počet lidí, kteří chtějí na svůj stůl tradiční papírový kalendář ubývá. Nevím, ale v součtu mi to vychází, že je na čase předat veslo. Věřím, že nový organizátor zvládne přitáhnout více zájemců a fotografů, a že se mezi vámi najde někdo, kdo se rád chopí příležitosti a potáhne tu káru zas o kousek dál. Samozřejmě nabízím (ale nevnucuji), že do začátku vypomůžu a předám všechny své zkušenosti. Zároveň bych tady rád otevřel diskuzi nad tím, jak by mohl a měl kalendář vypadat, aby se setkal s větším zájmem. Díky za vše v uplynulých letech a těším se na nový kalendář 2025. Prischera

Sakra, chlape, tohle nam nedelej.... kalendar a lidi kolem neho potrebujeme....

Odkaz ke komentáři

• po měsících...
  • po 4 týdnech...
  • po 4 týdnech...
  • po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...
V 13. 11. 2024 v 18:20, Bert napsal:

To si děláš prdel.... 

Zkus být natolik odvážný a zadat do vyhledávače na fóru slovo kalendář. Budeš překvapen.

Jsem docela odvážný a zadal jsem si to do vyhledávače, ale ke kýženému cíli, kterým je objednání kalendáře na rok 2025 mě to nenavedlo (našel jsem max. hlasování). Možná vyhledávač v mobilu nevyhledává, nebo od podzimu trpím nějakou slepotou

Odkaz ke komentáři

V 13. 11. 2024 v 17:26, PetrM napsal:

A kde je nějaké phlasovací vlákno ? Vycházím z toho, že komunikace o kalendáři je tady. 

V 13. 11. 2024 v 18:20, Bert napsal:

To si děláš prdel.... 

Zkus být natolik odvážný a zadat do vyhledávače na fóru slovo kalendář. Budeš překvapen.

před 3 hodinami, (z)denny napsal:

Jsem docela odvážný a zadal jsem si to do vyhledávače, ale ke kýženému cíli, kterým je objednání kalendáře na rok 2025 mě to nenavedlo (našel jsem max. hlasování). Možná vyhledávač v mobilu nevyhledává, nebo od podzimu trpím nějakou slepotou

Zdenny, petrm hledal hlasovací vlákno, nikoli objednávací. Já odpovídal jemu. Takze když už mne citujes, tedy reaguješ na můj post, proč píšeš o kýženém cíli? Bylo by fajn, kdybys uměl nejen číst, ale textu i porozuměl .....

Odkaz ke komentáři

Tak jo - teď se ukáže v plné kráse že taky nejsem nejostřejší tužka v penále, ale já se přiznám že s kalendářem 2025 taky tápu.

- Kalendář zdobil můj pracovní stůl několik posledních let, vždy jsem věděl kde zahlasovat a kde se zapsat do seznamu zájemců

- Letos jsem zaznamenal toto vláknu, těšil se, pak hlasovací vlákno a čekal jsem že se někde objeví nové vlákno pro zapisování se na seznam

- neviděl jsem nikde - chtěl jsem dát dotaz, ale shodou okolností PetrM se dotázal zde a dostal dost strohou odpověď

- říkal jsem si - jsem ale pitomec.. zadávám do vyhledávání kalendář, ale vždy najdu pouze vlákno o hlasování a tady toto. Pročetl jsem je tedy ještě jednou abych si byl jistý že jsem tam něco nepřehlédl, ale nějak nevidím trasu k tomu jak objednat

- prošel jsem všechny vlákna kde bych očekával zmínku - obecnou diskuzi, prodej (vč. ostatní, společné nákupy), limitované edice, zkoušel jsem jestli není odpověď v záložce "kalendář" na liště vedle fóra, blogy, správci atd... prostě jsem se k tomu nedopátral, snaha byla

- z toho že se ptá jen občas někdo a ne masy jsem usoudil že je opravdu chyba na mé straně. A vzhledem k pokročilému datu to vzdal a koupil si kalendář motorek... škoda, vím že bychom měli být uskupení alespoň průměrně inteligentních, svéprávných jedinců, ale holt ne vždy se zadaří.

@Bert prosím kde bylo zapisovací vlákno, případně jiný typ instrukce jak zdárně objednat - jako poučení do budoucna. Díky!

Odkaz ke komentáři

Kurva, čti. Nikdy jsem nikde nenapsal, že zapisovací vlákno bylo. Ten dotyčný se ptal na hlasovací.  A teď na rovinu: já jak kokot sháním autorské souhlasy, nakonec jich dostatek seženu. No, a pak se hlasování zúčastní jen cca třetina lidí co loni. A vzhledem k tomu, že loni to bylo finančně napjaté, a bylo třikrát více hlasujících, jak by to asi dopadlo letos. Takže: připravují elektronickou verzi. 

A osobní poznámka: borci, co Vám člověk nepřinese na podnose, to vysalámujete. 

Odkaz ke komentáři

Já fórum už moc nesleduju, ale o kalendář zájem mám. Proto jsem si zadal sledování tohoto vlákna, aby mi "nic neuteklo".

A ono uteklo, o hlasovacím vlákně jsem taky nevěděl. Proto prosím, pokud bude nějaké příště, tak napsat alespoň zmínku, že takové vlákno vzniklo. Nic ve zlém 🙂

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...